reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
563.gif
JULIOOOO ....
Imieniny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
539.gif

szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA

- internetowa e-ciotka Justyna.
503.gif

MALINUS

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA TWOJEJ BOSKIEJ JULII:tak::tak::tak:
BUZIAKI OD E-CIOCI I FERAJNY:-)

563.gif
JULIOOOO ....
Imieniny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
539.gif

szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA

- internetowa e-ciotka Justyna.
503.gif

i ja dloaczam sie do tych pieknych zyczonek

My po sniadanku ja zaraz do fryzjera lece a Laura z babcia i kuzynem Siostra maluje:rofl2:
Dzis ide zamowic wodeczke na wesele.Wkoncu wioem ile bedzie gosci a wiecx Wesele na 77 osob:happy:

Co do wozka mi sie podoba:tak:
Kurcze musze jeszcze cos na szyje sobie kupic do sukienki bo przy zmiane kolnierza musze cos na siebie powiesic:-D
Teraz uciekam

Mamita,ja też sama sobie radzę a jak trzeba to sąsiadka czy ciocia przypilnuje chłopaków,a jak nie to Jul do wózka,Olek na rowerek i razem śmigamy:tak:.Miłej i spokojnej nocki.
U mnie najgorsze jest to że mieszkam na zadupiu i wszędzie trzeba autem dojechać. Na krótką mete Zuzia siedzi grzecznie we foteliku. Ale najgorzej jak na kontrolę do lekarzy prawie 100km-zawsze Siostra ze mną jechała i zajęła sie w aucie Zuzią, albo mój Tata kierował a ja jechałam z tyłu. A teraz nie wiem co będzie:szok::baffled:
Dołanczam się wszystkiego naj

Współczuję z powodu taty
Gratulację dla cioci

GRATULACJĘ!

Dobrze że się poleprzyło a z dzieckiem dasz radę. Załatwianie potrwa trochę dłużej ale dasz rade
Równiez dołączam się do życzen. Dzięki za gratulacje. Z Tata tez lepiej.;-)

Witam:-)

ja wlasnie zjadłam śniadanko a Patrykowi gotuje zupe leczną bo mu się zachciało:szok:

mamita wspolczuje z powodu taty

as gratulacje:tak:
Dzięki.

niestrasz ja raczej spotkałam się z dobrymi opiniami ale jeszcze w necie pogrzebie

Nie czytaj w necie za dużo opinii. Ja chciałam też spacerówke Coneco. Czytałam w necie, że jak się zepsuje to problem z reklamacją, że przetrzymują że się psują. Tak samo piszą o Adborze-ale powiem Wam że moja bratowa wychowała dwójkę dzieci na adborze i jeszcze Zuzka czasami w nim jeździła. I cały czas działa. A znajomy ma sklep z art. dziecięcymi i pytałam o coneco-bo ostatnio zjechali z cen. Powiedział,że jeszcze żadnej reklamacji na coneco nie miał i wyśmiał mnie że czytam w necie bo przeważnie konkurencja bzdury wypisuje;-)

Jak Zuzka wstanie to jade do TATY. Narka
:-)

Malinka, wszystkiego naj dla Julki :tak:
Sto LAT STO LAT JULCIA :-):-):-):-)

mega ciepło się zrobiło,wreszcie słonecznie i bez deszczu :tak::tak::tak::tak: cały tydzień ma byc tak pięknie :-):-):-):-)

malinka od 3.08 do 16.08 są super oferty dziecięce dla dzieci w biedronce.
skombinuj sobie tą książeczkę.np. pampersy dady maja być za 25,99 :tak::tak::tak:,kaszki maja byc tańsze,mleka modyfikowane nan i bebiko,soczki.

proszek lovela za 14,99,chusteczki dada-świetne uzyam za 3,39 a teraz są jakoś koło 4,50 więc ponad złotówka mniej.deserki w słoiczkach co w rosmmanie sa po 5zł to tu będą za 2,99,herbatki bobovita 2x200g- 13,69
herbatka krugera 5,99,nocnik zapachowy z kubusiem puchatkiem 9,99 i wiele wiele różnosci.opłaca się dziewczyny :-):-):-):-):-)

ja sie polozylam zeby pooglądac TV i zasnełam- teraz sie źle czuje:sorry::no::no::no:
głowamnie boi- jak zwykle jak zasne drugi raz i długo śpie:wściekła/y:
Malinka, wszystkiego naj dla Julki :tak:
ode mnie tez śto lat!!!!!!!!!!!!!!

Sto LAT STO LAT JULCIA :-):-):-):-)

mega ciepło się zrobiło,wreszcie słonecznie i bez deszczu :tak::tak::tak::tak: cały tydzień ma byc tak pięknie :-):-):-):-)

malinka od 3.08 do 16.08 są super oferty dziecięce dla dzieci w biedronce.
skombinuj sobie tą książeczkę.np. pampersy dady maja być za 25,99 :tak::tak::tak:,kaszki maja byc tańsze,mleka modyfikowane nan i bebiko,soczki.

proszek lovela za 14,99,chusteczki dada-świetne uzyam za 3,39 a teraz są jakoś koło 4,50 więc ponad złotówka mniej.deserki w słoiczkach co w rosmmanie sa po 5zł to tu będą za 2,99,herbatki bobovita 2x200g- 13,69
herbatka krugera 5,99,nocnik zapachowy z kubusiem puchatkiem 9,99 i wiele wiele różnosci.opłaca się dziewczyny :-):-):-):-):-)
no popatrz fajnie ze proszek bedzie tańszy- bo jak kupimy komode w tym miechu to moze juz powoli bede brala sie za pranie i prasowanie ciuszków poki jest cieplo i wszysstko ładnie mi poschnie na balkonie:-):-)

Agnes123 rzec zywiście super oferta. A te pampersy Dada są sliskie czy raczej bawełniane bo właśnie chciałam ich spróbować

Agnes123 rzec zywiście super oferta. A te pampersy Dada są sliskie czy raczej bawełniane bo właśnie chciałam ich spróbować

mamita nie są śliskie :no::no::no::no:,używaliśmy ich od dłuższego czasu i sa bardzo dobre,ja jestem z nich zadowolona i do tego tanie , a co najważniejsze nie przemakały w nocy co zdażało się to huggisom :tak::tak::tak::tak: i nie odparzaja pupy.przynajmniej my nie mieliśmy z tym problemu :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry