reklama

więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,

szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA
- internetowa e-ciotka Justyna.

anka26_x_07
Mama Laury :)
Imieniny obchodzisz dnia dzisiejszego,JULIOOOO ....![]()
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
![]()
szczęście w swe ręce łap każdego dnia
życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA
- internetowa e-ciotka Justyna.
![]()
i ja dloaczam sie do tych pieknych zyczonek
My po sniadanku ja zaraz do fryzjera lece a Laura z babcia i kuzynem Siostra maluje

Dzis ide zamowic wodeczke na wesele.Wkoncu wioem ile bedzie gosci a wiecx Wesele na 77 osob

Co do wozka mi sie podoba

Kurcze musze jeszcze cos na szyje sobie kupic do sukienki bo przy zmiane kolnierza musze cos na siebie powiesic

Teraz uciekam
U mnie najgorsze jest to że mieszkam na zadupiu i wszędzie trzeba autem dojechać. Na krótką mete Zuzia siedzi grzecznie we foteliku. Ale najgorzej jak na kontrolę do lekarzy prawie 100km-zawsze Siostra ze mną jechała i zajęła sie w aucie Zuzią, albo mój Tata kierował a ja jechałam z tyłu. A teraz nie wiem co będzieMamita,ja też sama sobie radzę a jak trzeba to sąsiadka czy ciocia przypilnuje chłopaków,a jak nie to Jul do wózka,Olek na rowerek i razem śmigamy.Miłej i spokojnej nocki.

Równiez dołączam się do życzen. Dzięki za gratulacje. Z Tata tez lepiej.;-)Dołanczam się wszystkiego naj
Współczuję z powodu taty
Gratulację dla cioci
GRATULACJĘ!
Dobrze że się poleprzyło a z dzieckiem dasz radę. Załatwianie potrwa trochę dłużej ale dasz rade
Dzięki.Witam:-)
ja wlasnie zjadłam śniadanko a Patrykowi gotuje zupe leczną bo mu się zachciało
mamita wspolczuje z powodu taty
as gratulacje![]()
niestrasz ja raczej spotkałam się z dobrymi opiniami ale jeszcze w necie pogrzebie
Nie czytaj w necie za dużo opinii. Ja chciałam też spacerówke Coneco. Czytałam w necie, że jak się zepsuje to problem z reklamacją, że przetrzymują że się psują. Tak samo piszą o Adborze-ale powiem Wam że moja bratowa wychowała dwójkę dzieci na adborze i jeszcze Zuzka czasami w nim jeździła. I cały czas działa. A znajomy ma sklep z art. dziecięcymi i pytałam o coneco-bo ostatnio zjechali z cen. Powiedział,że jeszcze żadnej reklamacji na coneco nie miał i wyśmiał mnie że czytam w necie bo przeważnie konkurencja bzdury wypisuje;-)
Jak Zuzka wstanie to jade do TATY. Narka
:-)
Sto LAT STO LAT JULCIA :-):-):-):-)
mega ciepło się zrobiło,wreszcie słonecznie i bez deszczu

malinka od 3.08 do 16.08 są super oferty dziecięce dla dzieci w biedronce.
skombinuj sobie tą książeczkę.np. pampersy dady maja być za 25,99

proszek lovela za 14,99,chusteczki dada-świetne uzyam za 3,39 a teraz są jakoś koło 4,50 więc ponad złotówka mniej.deserki w słoiczkach co w rosmmanie sa po 5zł to tu będą za 2,99,herbatki bobovita 2x200g- 13,69
herbatka krugera 5,99,nocnik zapachowy z kubusiem puchatkiem 9,99 i wiele wiele różnosci.opłaca się dziewczyny :-):-):-):-):-)
medeuska
październikowa mama'09
ja sie polozylam zeby pooglądac TV i zasnełam- teraz sie źle czuje

głowamnie boi- jak zwykle jak zasne drugi raz i długo śpie

głowamnie boi- jak zwykle jak zasne drugi raz i długo śpie

ode mnie tez śto lat!!!!!!!!!!!!!!
no popatrz fajnie ze proszek bedzie tańszy- bo jak kupimy komode w tym miechu to moze juz powoli bede brala sie za pranie i prasowanie ciuszków poki jest cieplo i wszysstko ładnie mi poschnie na balkonie:-):-)Sto LAT STO LAT JULCIA :-):-):-):-)
mega ciepło się zrobiło,wreszcie słonecznie i bez deszczucały tydzień ma byc tak pięknie :-):-):-):-)
malinka od 3.08 do 16.08 są super oferty dziecięce dla dzieci w biedronce.
skombinuj sobie tą książeczkę.np. pampersy dady maja być za 25,99,kaszki maja byc tańsze,mleka modyfikowane nan i bebiko,soczki.
proszek lovela za 14,99,chusteczki dada-świetne uzyam za 3,39 a teraz są jakoś koło 4,50 więc ponad złotówka mniej.deserki w słoiczkach co w rosmmanie sa po 5zł to tu będą za 2,99,herbatki bobovita 2x200g- 13,69
herbatka krugera 5,99,nocnik zapachowy z kubusiem puchatkiem 9,99 i wiele wiele różnosci.opłaca się dziewczyny :-):-):-):-):-)
Agnes123 rzec zywiście super oferta. A te pampersy Dada są sliskie czy raczej bawełniane bo właśnie chciałam ich spróbować
mamita nie są śliskie

reklama
Podziel się: