reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
napisze jak tylko Justynka da mi znac...mam nadzieje, ze da:-)
Justys - wyslalam Ci moj nr polskiej kom na privie-zapisz sobie i daj znac-wyslij mi smsa- po wizycie, blagam!!!!!!!!nie zapomnij!
odebralas pywatne wiadomosci????
Kropeczko, zapisałam, wyślę jak będę coś wiedziała
Duze to znaczy jakie naisz konkretnie jak wyglądaja,ilosć barwa i td.Sa jakies skrzepy,jest brunatno czerwone czy jasna zywa krew?
ooo tego mi brakowało :żywa krew, bez skrzepów jak na @ przynajmniej do tej chwili

Oczywiście Patrysiu masz rację:tak: Co by nie było to będzie fantastycznie oby zdrówko było:tak::-)

zgadzam sie z Wami:tak::-)

Dziewuszki kochane
Bede testowac po poludniu i doezwe sie wieczorem jak moj makaronek pojdzie spac przed nocke (okolo 20tej) bo wczesniej to musze sie nim nacieszyc w koncu jest najwazniejszy;-) czy bedzie radosc czy placz to jego osoba jest kojaca i dopoki nie pojdzie spac to robimy cos zawsze razem i nie dam rady na bb skoczyc.
Buziaki, do wieczorka, teraz przygotuje makaronik (hehehe) na obiad potem zakupy, poczta, itp, itd no i lecimy z koksem.

Ok to czekam:tak:;-)

Zajaczku-wyslalas mi buziaka 3 minuty temu...czekam na smsa po wizycie u ginki...a jakbys natknela sie na jakis komputer z siecia to ....czekam na obszerna relacje na forum;-)

Trzymam kciuki kochanie...nie martw sie nic, trzeba dzialac ale z glowa...bez stresu....ale szybko:-) wiem, ze to nie jest latwe....a czy boli Cie cos brzusiu czy nie??? duzo masz tej krwi???? taka czerwona, zywa???ale czy duzo??? tzn. wiecej niz normalnie, mniej, tak samo?

reklama
ZAJĄCZKU to nie jest powiedziane że poroniłaś:no:są miesiączki na początku lub wiele wiele innych przyczyn które doprowadzają do krwawień a jeśli tobie nie leci mocno ze skrzepami bez ustanku i do tego ból mocny brzucha to jest wszystko w nadzieii że faoslka siedzi sobie w brzuszku A TY TERAZ DO TEJ GODZINY IDZ LEŻ PLACKIEM NAJLEPIE :sorry:

ja już stresuje się i non stp myle literki jak pisze bo kurka czekać do jutra o nie nie niewytrzymam:no:

ale daj prosze nr twojej kom.KROPECZCE abyśmy mogły wiedzieć co i jak:tak:

Ja juz normalnie tez sie martwie o mnie mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze takjak z Zajączkiem:tak:

Do góry