reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Brak mi słów jak mogli ją tak potraktować:wściekła/y:przecież jakieś badania powinni zrobić leki dac już sama nie wiem ale na pewno powinni cos zrobić:angry:

PRZYSZLY MI DZISIAJ ZIOLKA OD MAMY I MAM PYTANIE DO DZIEWCZYN KTORE JE PIJA BO JA MAM KAZDE W OSOBNYM OPAKOWANIU I TERAZ MAM TO WSZYSTKO WYMIESZAC W JEDNA KUPE, TAK ? I ZAPARZAC TYLKO JEDNA LYZECZKE CZY LYZKE DZIENNIE TYCH ZIOLEK DO PICIA ?
napisz mi jakie masz ziolka postaram sie poszukac Ci ile czego masz wsypac i wymieszac..
jest wiadomosci od Zajaczka
i ??????????????

edit:
no masakra jak tam mozna postapic.. no zes by ich tam wszystkich przeczyscilo

Ostatnia edycja:
Nie mam slow dziewczyny...nie mam slow...poprostu isc ta i wystrzelac tych lekarzy jak stoja konowaly jeden przy drugim....
przeciez powinni krew zbadac, od razu usg zrobic, wyniki moczu.....dac jakas kroplowke duphaston na podtrzymanie...a oni nic Jej nie dali, nic nie zrobili i jeszcze tyle czasu czekala na łozko i to na korytarzu dostala.....biedny Zajaczek i popierdolony system opieki zdrowotnej w tym kraju!!!!!!!!!!
Jest mi tak strasznie przykro, ze juz sama nie wiem co mam napisac....
Zajaczku kochany-jestem z Toba!!!!!

jak strasznie mi przykro ze Justynkę musiało to spotkać ja wiedziałam ze u nas lekarze są do du** ale tak potraktować kobiete w ciaży nic nie sprawdzić nie zbadać nie dać leków to już jest szczyt wszystkiego aż mi sie płakać chce

Kropeczko a czy Justyna była najpierw u tej lekarki czy pojechała od razu do szpitala???
Boże brak mi słów!
zapytalam Zajaczka o to wlasnie, czy byla u tej lek. i co ona powiedziala i czy to ona wyslala Justynke do szpitala....ale nie odpisala jak na razie....
jak cos dostane dam zaraz Wam znac....

boze az sie rozplakalam...jakie to nie w porzadku ze tak musi sie dziac i ze taka jest znieczulica w szpitalach:no:

reklama
mam odp:
Zajaczek napisal, ze ginka ja zbadala i tez nie dala jej wiele szans ale ze skierowala ja do szpitala i powiedziala jej, ze nie powinno sie starac o dzidzie w 1ym cyklu po HSG. (słyszałyscie o tym wczesniej??? przeciez wtedy sa max szanse chyba nie??? Gosia tez chyba tak zaszla w ciaze i kilka innych osob wlasnie)...A i nadal Zajaczek ma krwawienia... i pozdrawia Was.

Do góry