reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Po to jest nk by wymienac sie fotkami:-) Parysiu-no co Ty????Bernadka nie to miala na mysli, ze ktos ma sporo zdjec...ja wiem o co je chodzilo, tez mam takich znajomych co sie wychwalaja...a nie po porstu dziela fotkami czy wrazeniami:-)

Wyslalam juz zaproszenie, ja jestem wiola:-)

przyjełam oba zaproszenia:-)bo jeszcze dostałam od Bernadki to chyba ZANIEPOKOJONA tak dobrze myśle:-)

reklama
Cześć Dziewczynki. Widzę, że jeszcze nie ma wieści od Zajączka... Kurcze, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Widzę, że plotkujecie o fotkach na nk ;-) Ja niestety musiałam usunąć wszystkie, bo zawarłam kiedyś bardzo nieprzyjemną znajomość i troszkę się obawiałam zamieszczać zdjęcia... Ale to jest fakt, że nk się trochę pozmieniała... za wszystko trzeba płacić i jeszcze te oceny zdjęć... chyba nie o to chodziło od początku.

Juz wam pisze z smsa:

Zajaczek pisze, ze jest w szpitalu, ze lekarz powiedzial po badaniu ze "raczej szans brak" bo bardzo krwawi:no::-:)-:)-(i ze to za wczesnie by stwierdzic ze to ciaza (jak k...za wczesnie, wiem, ze serduszko jeszcze nie bije, ale przeciez testy pozytywne byly i betka tez i nie bylo @....!!!!)
...I ze dopiero jutro (ja nie wiem czemu dopiero jutro????) beda robili zajaczkowi usg i badanie krwi i ma nadzieje, ze jutro wyjdzie do domu. Dotychczas nic nie zrobili.

Mam pozdrowic was wszystkie i Zajaczek dopytuje co z Makaronka???? ja sie rowniez pytam???? Daria-zostaw Makaroniarza na sekunde i pisz nam tu jaki wynik testu...potem go pomolestujesz dalej, ok?

....napisala wlasnie wiecej-Justynka, tzn, Zajaczek...bo zapytalam ja czy cos jej dali, kroplowke, zastrzyk ...cokolwiek...i odpowiedziala, ze jedynie herbate i nic wiecej....zaraz mnie (tj mnie kropeczke) tu jasna cholera wezmie jak siedze.....no jak tak mozna.....??? i dopiero teraz lozko dostala i to na korytarzu .....:angry::crazy::angry::crazy:
Pisze, ze lekarz sie bardzo sceptycznie odnosil do niej i ona juz tez traci nadzieje i zebysmy sie nie martwily...no jak sie mamy nie marwtic???? jak??????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry