reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny piszcie szybko co u Zajaca bo nie mam czasu czytac plissss.

U mnie II kreski chociaz druga ledwo ledwo no ale jednak test z czuloscia 100 takze spoko. Moj mezu zabiera mnie na randke do kina. Takze co i jak bede pisac jutro.
Gratuluję!
Zajączek w szpitalu potraktowali ją okropnie nic nie dali tylko herbatkę... masakra a beta 25

reklama
Hanka

I dobrze zes sie zaszczepila. Wsio charaszo. Mialas IgG ujemne - przeciwciala nie dzialaja. Dodatni wynik oznacza ze dzialaja - i mloda ma wlasnie ponad 100 wiec u niej jest ok

dobra nie będę już zanudzać...koniec tematu różyczki ...dzięki za odpowiedź
Lolitko współczuję ci tego czekania ... ja to jestem w gorącej wodzie kąpana i wszystko bym chciała od razu....
Romeczko co u ciebie??

ty ciotka nie zamulasz,sama bym chciala wiedziec co i jak,takze spoczko!
a u mnie ZAJEBISCIE!! w poniedzialek do Polski na 3 tyg w pracy juz sie skupic nie moge haha,jeszce tylko zakupy trzeba zrobic ale to w sobote bo mam wolne a jutro pojde sie zorientowac co i jak...KURDE SZCZESLIWA JESTEM JAKOS TAK PATRZE NA WSZYSTKO POZYTYWNIE JAK BYM NACPANA BYLA HAHAH

ty ciotka nie zamulasz,sama bym chciala wiedziec co i jak,takze spoczko!
a u mnie ZAJEBISCIE!! w poniedzialek do Polski na 3 tyg w pracy juz sie skupic nie moge haha,jeszce tylko zakupy trzeba zrobic ale to w sobote bo mam wolne a jutro pojde sie zorientowac co i jak...KURDE SZCZESLIWA JESTEM JAKOS TAK PATRZE NA WSZYSTKO POZYTYWNIE JAK BYM NACPANA BYLA HAHAH
cieszę się że już dobrze... najważniejsze że jesteś szczęśliwa!:-)
Zobaczysz teraz fasolka to pojawi się sama... w niespodziewnym momencie!:tak:
a może zostanie poczęta w Polsce;-):-D

reklama
Do góry