• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rodzicom nie przeszkadza,że z Julem a Olek i tak do przedszkola od września znowu idzie i będę dojeżdżać,to tylko samochodem 5 minut ode mnie a w razie czego to do mnie przywiozą;-).

reklama
Wszystkiego dobrego dla wszystkich Aneczek i dla Julii!

Myszunia
witam!:-) Bo my się chyba jeszcze nie znamy i cieszę się że wyjazd super!:tak:

Joanna73 trzymam kciuki za 6-te podejście &&& i dobrze że leki pomagają

Mamita jak Tata? I gratki dla siostry!!!
Ja też tak mam że albo muszę u sąsiadki dzieci zostawiać albo wlec całą trójkę...i to jeszcze czasem autobusem jak M do pracy swoim autem musi jechać:baffled:

As76 gratuluję zdanego egzaminu. Z opisu już wynika że to Twoja pasja

Marta cieszę się bardzo!!! Śliczny suwaczek:tak::tak::tak:

Agnes dzięki za ofertę z biedronki, mus iść i zakupy zrobić,

Anabuba bólu zęba nie zazdroszczę:no:może dentysta wreszcie coś na to poradzi. I dobrze że uznali odwołanie. Nikt nie mówi że cieszysz się z choroby dziecka a zawsze parę groszy i darmowe przejazdy się sprzydadzą

Jadżka gratki dla Seba za ząbolki!!!

Nie dziękuję za gratki,a ja mam taką płytkę z przepowiadaczem(na podstawie wieku matki i miesiąca zapłodnienia) jaką płeć dziecko będzie miało:tak:.W przypadku Olka i Julka to się sprawdziło:-p:szok:.A teraz jak byk dziewczynka wychodzi:tak:.

hehehehhe.b tak jest w reguly ze w 1 polowie roku rodza sie chlopcy a w drugiej dziewczynki,no u ciebie w 1 polowie ale wiadomo zawsze jakieswyjatki.:-)

Wpadam na chwilkę tylko, bo Siostra co chwile dzwoni-wyszła z małą dzisiaj ze szpitala. Byłam ja wykąpac. Mała cały czas przy cycku. Bidna Mamusia nie może odpocząc. Położne kazały jej dokarmiać na noc bebikiem, żeby spała dłużej.
Z tata znowu gorzej. Kurcze nie ma spokoju. Ma dopiero 54 lata a już po 3 zawałach i cukrzyca, a teraz te duszności, brak krążenia, nogi jak banie:no::no::no: A lekarze mówią, że to od płynów-od wczoraj nic nie pił tylko usta zwilża a poprawy nie ma. A moja mama już 3 noc na taborecie siedzi przy nim-porażka:no::baffled:

wspolczuje z powodu taty.moja bacia ma 83lata,cukrzyce kupe lat,nadcisnienie itd.kiedys na cukrzyce brala insuline,ale cos jej sie naprawialo i teraz bierze leki i to nieiwleka dawke,zalezy od poziomu cukru,ale to i tak szok ze choroba sie wrocila.
ale nasz apani doktor wykoczyla babci nerki(duzo by tu pisac) i babcia o maly wlos a juz by zeszla bo nerki stanely i w ostatnije chwili rzewiezli ja do siedlec na dializy i minal juz rok i babcia 3 raz w tyg jedzi na dializy karetka i ma sie dobrze
:-)schodla jakies 15kg,tyle wody z niej zeszlo.
a jak ja kareta przewozili to karetka miala wypadek:szok:
babcia tylko reke sobie potlukla na sczzescie

a co do sostry-co za polozne!
troche sie zejdzie zanim sie pokarm unormuje.ja Weronike w 2 dobie to co godzine musialam karmic a w 3 mialam nawal mleczny!
trzeba poprostu to przetrwac,oczywysicie jezeli chce karmic.
MH tez kazaly dokarmiac ale sie nie dala i juz jest ok

Zuskus moja dentystka nie podejmuje sie wyrywania 8 :no:
zreszta moge miec pokrecone korzenie i zeby mam dosc mocne bo niektore mocno poltanae ale zaden sie nie ukruszyl:no:
mam caly komplet poki co.
jak sie zrobi cieplo to czeka mnie chirurgia szczekowa,bo w upal to krwotoku dostac mozna,dziekuje.musze jakos to przetrzymac.
chyba pyralgine sobie jutro kupie.
nie lubie sie truc prochami ale jak mus to mus

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry