reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

No wlaśnie, jak nie przejmujesz się losem innych to boisz się że to samo tobie się przydaży.
Królik zwalił mnie z nóg i chyba nie zrobie bety, nie chce wiedzieć czy coś było czy nie. Będę czekać na @.
NIE ZGADZAM SIĘ!
Dobrze,że zrobiła betę bo przynajmniej wie,że fasolka była! I nastepnym razem od razu będzie pod opieką lekarza i mam nadzieję dostanie odpowiednie leki. Kropeczka dobrze to juz dziś tłumaczyła i ja się z nią zgadzam!
I Ty tez zrobisz betę! Juz my Cię zmusimy!!!

1-no to bardzo pozytywny objaw...a mi sie tez tak juz marzy na takie slodkie zakupki chodzic i wic gniazdko maluszkowi....
Super Kinguś, bardzo sie ciesze!!!
PS moze sie jednak nie skonczy tylko na skarpetusiach dzis...co?

No Loree....to jest naprawde cudenko ten Twoj skarb...choc w sumie....moze to i 1 bzykniecie tylko bylo ale tez nie nasze, polskie, rodzime, tylko tak bardziej jakos "po Turecku".... nie????:-p no widzisz...Hani "prowda" zas sie sprawdzila:laugh2:

A dzis jestes juz po czy dopiero przed ? Po wczorajszej przerwie pewnie bedziesz spala dzis jak niemowlak.....a twoja mala spi z Toba czy co wtedy robi jak ty spisz Loree??? tak mysle....

To ja z zakupami szaleje od poczatku a nawet przed ciążą juz szalałam. Ale ja nigdy nie pomyslałam że coś złego może się przez to stać. Zawsze myślę pozytywnie. Jak już zaszłam w ciążę to urodze zdrowe dziecko. Nie ma innej opcji!

A fasolka faktycznie jest bardziej turecka niż polska. Hanka to ma jednak łeb na karku!

Dziś jeszcze nie spałam:-)
Przed ciążą cieszyłam się,że moja córka śpi 1,5 godziny w ciągu dnia bo ja wtedy mam czas dla siebie. Teraz spałysmy sobie razem.
Ale ona właśnie wyrasta z tych drzemek, więc mnie głupio tak samej spać:-D
Przed chwilą ją zapytałam czy idziemy spać to mi walnęła kazanie
"Mamusia ja dziś jestem zbyt zajęta na drzemkę. Robie babki i nie mam czasu do stracenia":szok::szok::szok:
No to ja chyba tez nie pójdę spac, co będę tak czas marnować...

reklama
Katarzynko niestety fasolka Zajączka nie przetrwała, zrobili jej wczoraj test ciążowy - nie wiemy jaki dokladnie czy z moczu czy z krwi (ale chyba z krwi bo jej pobierali) i lekarz powiedzial ze negatywny

Zajaczek zrobila w tamtym tyg 2 testy, slabe kreski byly, ale byly plus miala objawy....i nie bylo @ !!!! zrobila betke przed weekendem, wynik miala =25 (wiec na 100% byla to ciaza) i w poniedzialek zaczela krwawic...pojechala do gina i gin skierowal Zajaczka do szpitala, a tam nic nie zrobili...nic!!!! gnojki dali jej herbate i po jakims czasie dopiero lozko na korytarzu...i wieczorem dopiero pobrali krew i tyel....a dzis rano powiedzieli, ze test ciazowy negatywny...maja ja badac dalej dzisiaj ale fasolki juz nie ma.....:-:)no::-(

oj strasznie mi przykro. Jestem zła na tych lekarzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Biedny Zajączek.

Zajaczku - strasznie ale to strasznie mi przkro, jestem z Tobą i przytulam mocno. Zobaczysz jeszcze zaświeci i słoneczko dla Ciebie!

jak kazda ciezarna tak i ta gada glupoty...Hanka masz bardzo siiilne te objawy, za silne...faktycznie 3-jaczki jak nic.:-p

5ta prowda???? Loree'owa prowda?

Ocipieńcu jakie objawy:-D:-DMam tylko napite podbrzusze ale jak to uczucie od zatwardzenia - bo je mam. Sorry za szczegóły. A mam bo się nażarłam słodkiego bo szef miał urodziny i poczęstował czekoladkami, a ja tak mam po słodkim bo słodkiego nie jadam.

Loree - jesteś więc spróbuję wrzucić rzuty domku - one są w wordzie więc nie wiem czy się uda:sorry:

Oj czekam, czekam!

Hi,hi,hi nie bój się maleńka mam jeszcze w razie czego sierpień w zapasie co by tak te 3 miesiace różnicy zachować tak jak ze starszymi dzieciaczkami.A jak nie to sciskaj nogi mocno i czekaj na mnie :laugh2::laugh2::laugh2:

No dobra, teraz nie muszę rozkładać to mogę ściskać. Byleby nie za długo!

To ty też jesteś na tej terapii pozytywnego myślenia??????:-D:-D:-D

Ja wiem jedno albo osiwieje albo ocipieje do dnia testowania:-D:-D:-D

A ja wiem,że to my tu ocipiejemy jak będziesz miała ciążową huśtawkę nastrojów:-D:-D:-D

A nie po laparoskopii??????
:eek: sie czepiasz juz bylo sprostowanie :confused2::-p
Eve-ja trzymam za ten rocznicowy cykl u Ciebie...i niech mnie zaraz tu trafi meteor jak nie bedzie z tego dzidzi!!!!:-)
:confused2: kotek ty sie nie zdziw jak cie meteor pierdyknie za 2 tyg :eek: hmmm.... chociaz tam myslac to chyba wieksze prawdopodobienstwo jest mojej ciazy niz tego meteora na tobie! :laugh2::laugh2::rofl2::laugh2::rofl2::rofl2:

ale mnie szefowa wpienila .... wrrr.....

Ocipieńcu jakie objawy:-D:-DMam tylko napite podbrzusze ale jak to uczucie od zatwardzenia - bo je mam. Sorry za szczegóły. A mam bo się nażarłam słodkiego bo szef miał urodziny i poczęstował czekoladkami, a ja tak mam po słodkim bo słodkiego nie jadam.

e to może Twoje trojaczki też mają zatwardzenie stąd te silne objawy;-);-) Nas tu sie nie da oszukać:-):-):-):-)

a nie dala nic w zamian?? jakis inny lek???
Bernadko-idz do lekarza i popros o lek o nazwie :
AKNEMYCIN Plus
solution 25 ml
to jest antybiotyk na twarz-miejscowo stosujesz na tradzik, nie doustnie...ja mam to-zawiera erytromycyne-jesli w skladzie tego, co bralas nie bylo erytromycyny to spokojnie mozesz to brac.
popros lekarza ogolnego o recepte i kup sobie.... jak masz fajnego lek. ogolnego to powinien dac ci recepte bez skierowania do dermatologa. A jakby cos nie chcial to mozesz powiedziec ze mialas to wlasnie przepisane na twarz do smarowania od dermatologa ale sie zbilo, stłukło-bo to szkalan amala buteleczka jest - czy cos...i zeby ci przepisal od razu bo do dermatologa musisz dlugo czekac.
?
kazała mi przyjsć do niej ale ja sie zastanawiam czy jest sens kolejne 70 zł płacić za wizytę bo moze da mi inny lek ale nie jest powiedziane ze mnie nie uczuli znów
lekarkę rodzinną mam bardzo fajna tak ze na pewno mi receptę wypiszę jak ja poproszę, a jaki drogi jest ten lek?? to jest krem maśc czy żel?? a nie przesłabyś mi zdjecia tego specyfiku bo ja po nazwie to nie wiem czy miałam juz czy nie a jak zobzczę opakowanie to może sie skapnę

reklama
Loree - niestety nie umiem zmniejszyć pliku - a większych forum nie przyjmuje:wściekła/y:

Trudno Andziu, wpadniemy na parapetówę to zobaczymy domek na żywo.

Andziu powiedz mi czy nadal masz te problemy z tarczycą i czy to przez to straciłaś fasolkę? Bo faktycznie - z doświadczenia wiesz,że w ciążę możesz zajść.

Do góry