Loree
Fanka BB :)
NIE ZGADZAM SIĘ!No wlaśnie, jak nie przejmujesz się losem innych to boisz się że to samo tobie się przydaży.
Królik zwalił mnie z nóg i chyba nie zrobie bety, nie chce wiedzieć czy coś było czy nie. Będę czekać na @.
Dobrze,że zrobiła betę bo przynajmniej wie,że fasolka była! I nastepnym razem od razu będzie pod opieką lekarza i mam nadzieję dostanie odpowiednie leki. Kropeczka dobrze to juz dziś tłumaczyła i ja się z nią zgadzam!
I Ty tez zrobisz betę! Juz my Cię zmusimy!!!
1-no to bardzo pozytywny objaw...a mi sie tez tak juz marzy na takie slodkie zakupki chodzic i wic gniazdko maluszkowi....
Super Kinguś, bardzo sie ciesze!!!
PS moze sie jednak nie skonczy tylko na skarpetusiach dzis...co?
No Loree....to jest naprawde cudenko ten Twoj skarb...choc w sumie....moze to i 1 bzykniecie tylko bylo ale tez nie nasze, polskie, rodzime, tylko tak bardziej jakos "po Turecku".... nie????no widzisz...Hani "prowda" zas sie sprawdzila
A dzis jestes juz po czy dopiero przed ? Po wczorajszej przerwie pewnie bedziesz spala dzis jak niemowlak.....a twoja mala spi z Toba czy co wtedy robi jak ty spisz Loree??? tak mysle....
To ja z zakupami szaleje od poczatku a nawet przed ciążą juz szalałam. Ale ja nigdy nie pomyslałam że coś złego może się przez to stać. Zawsze myślę pozytywnie. Jak już zaszłam w ciążę to urodze zdrowe dziecko. Nie ma innej opcji!
A fasolka faktycznie jest bardziej turecka niż polska. Hanka to ma jednak łeb na karku!
Dziś jeszcze nie spałam:-)
Przed ciążą cieszyłam się,że moja córka śpi 1,5 godziny w ciągu dnia bo ja wtedy mam czas dla siebie. Teraz spałysmy sobie razem.
Ale ona właśnie wyrasta z tych drzemek, więc mnie głupio tak samej spać

Przed chwilą ją zapytałam czy idziemy spać to mi walnęła kazanie
"Mamusia ja dziś jestem zbyt zajęta na drzemkę. Robie babki i nie mam czasu do stracenia"

No to ja chyba tez nie pójdę spac, co będę tak czas marnować...