reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

NIE ZGADZAM SIĘ!
Dobrze,że zrobiła betę bo przynajmniej wie,że fasolka była! I nastepnym razem od razu będzie pod opieką lekarza i mam nadzieję dostanie odpowiednie leki. Kropeczka dobrze to juz dziś tłumaczyła i ja się z nią zgadzam!
I Ty tez zrobisz betę! Juz my Cię zmusimy!!!

Kto z kim będzie miał przerąbane:-)

jak moge podpowedziec lepiej to 1-e...bo zafarbuje sie jakby co...a z tym drugim to se z Toba nie poradzimy juz wogole ....jak sie zdarzy.....:laugh2::-p:laugh2: Buziaki Haniu!

Ta zaoszczędzi sie na fryzjerze, a walneła mi kureski blond ostatnio to jak znalazł.

A ja wiem,że to my tu ocipiejemy jak będziesz miała ciążową huśtawkę nastrojów:-D:-D:-D

3 huśtawkę nastrojów - pamiętaj:-D:-D:-D

:eek: sie czepiasz juz bylo sprostowanie :confused2::-p

Sorrki nie doczytałam

e to może Twoje trojaczki też mają zatwardzenie stąd te silne objawy;-);-) Nas tu sie nie da oszukać:-):-):-):-)

Następna dowcipaska.

reklama
Hanka to Ty teraz nie rezygnuj z roboty! Zaraz im L4 przyniesiesz! Potem potrójne becikowe- zgarniesz trochę kasy, nie jest źle!
Powiem Ci tak szczerze że Twoje testowanie to mega ważne wydarzenie będzie. Powinnaś jakąś transmisje na żywo nam walnąć:-D

1-NIE ZGADZAM SIĘ!
Dobrze,że zrobiła betę bo przynajmniej wie,że fasolka była! I nastepnym razem od razu będzie pod opieką lekarza i mam nadzieję dostanie odpowiednie leki. Kropeczka dobrze to juz dziś tłumaczyła i ja się z nią zgadzam!
I Ty tez zrobisz betę! Juz my Cię zmusimy!!!

2-To ja z zakupami szaleje od poczatku a nawet przed ciążą juz szalałam. Ale ja nigdy nie pomyslałam że coś złego może się przez to stać. Zawsze myślę pozytywnie. Jak już zaszłam w ciążę to urodze zdrowe dziecko. Nie ma innej opcji!

3-A fasolka faktycznie jest bardziej turecka niż polska. Hanka to ma jednak łeb na karku!

4-"Mamusia ja dziś jestem zbyt zajęta na drzemkę. Robie babki i nie mam czasu do stracenia":szok::szok::szok:
No to ja chyba tez nie pójdę spac, co będę tak czas marnować...

1-Loree...cholera jasna czy nie jestes moja ukryta siostra blizniaczka??? jednojajową??? taka zgodnosc mysli...niebywale!:szok::laugh2::szok::laugh2:
2-ja tez jak zrobie testa i lekarz potwierdzi ciaze to....oj.....sklepikarze beda sie cieszyli krotko powiem.....a ja potrafie:zawstydzona/y:jak mnie najdzie ochota:tak:
3-Hanka teraz to bedzie miala 1 na karku i 3 małe łebki w brzuszku:-)
4-No własnie...babke bys zrobila lepiej dziecku...moze niekoniecznie z piasku ale np cytrynowa...do schrupania....a nie tylko spala i spala:crazy::laugh2::crazy::-p
Ta Twoja Mala jest niesamowita:tak::-D:tak:

Zajaczku - strasznie ale to strasznie mi przkro, jestem z Tobą i przytulam mocno. Zobaczysz jeszcze zaświeci i słoneczko dla Ciebie!
...i wyjdzie po szarych, smutnych dniach kolorowa tecza...jak ja to zawsze mowię...
Co u Ciebie Kasiu?

Ocipieńcu jakie objawy:-D:-DMam tylko napite podbrzusze ale jak to uczucie od zatwardzenia - bo je mam. Sorry za szczegóły. A mam bo się nażarłam słodkiego bo szef miał urodziny i poczęstował czekoladkami, a ja tak mam po słodkim bo słodkiego nie jadam.

Objawy...mialam namysli: gadanie glupot megawymiarowe...w sam raz jak na trojaczki...w sensie, ze niby bety nie zrobisz...
no bo jak nie - jak tak...prawda????:laugh2:

A czekoladkami toś ty miala czestowac...imieninowo...normalnie jakby z Krakowa, albo Poznania byla...no:no:...

:confused2: kotek ty sie nie zdziw jak cie meteor pierdyknie za 2 tyg :eek: hmmm.... chociaz tam myslac to chyba wieksze prawdopodobienstwo jest mojej ciazy niz tego meteora na tobie! :laugh2::laugh2::rofl2::laugh2::rofl2::rofl2:

...

no to mnie rozbawilas maksymalnie....i sama sobie odpowiedzialas....Eve-do pionu-rachunek prawdopodobienstwa w szkole byl??? no!-a matma jak wiemy nie klamie!:-)

to jest krem maśc czy żel?? a nie przesłabyś mi zdjecia tego specyfiku bo ja po nazwie to nie wiem czy miałam juz czy nie a jak zobzczę opakowanie to może sie skapnę

W polsce kolo 35 zlotych chyba...nie wiem dokladnie...
To jest plyn w malej buteleczce z aplikatorem-taka gabka.

opis:
Aknemycin Lek należy do antybiotyków działających niszcząco na różne rodzaje bakterii, jest to lek mało toksyczny. | Portal Medyczny - Zdrowie, Medycyna, Uroda - Apteki, Diety, Odchudzanie, Zdrowa Żywność, Masaże, Medycyna Niekonwencjonal

wyglad:
http://220.117.55.77/CRMUpload/Item_image/079B.jpg

Trudno Andziu, wpadniemy na parapetówę to zobaczymy domek na żywo.

Andziu powiedz mi czy nadal masz te problemy z tarczycą i czy to przez to straciłaś fasolkę? Bo faktycznie - z doświadczenia wiesz,że w ciążę możesz zajść.

Loree - jak się nauczę zapisywać w innym formacie to spróbuję jeszcze raz - a że ja uparta jestem to się nauczę:tak:

tak z tarczycą będę się leczyć najprawdopodbniej do końca życia - na lekach - od 3,5 roku biorę euthyrox - mam wyrównany poziom hormonów, ostatnio też spadł mi poziom przeciwciał anty TPO prawie do poziomu normy - więc w chwili obecnej nie ma rzutu zapalenia, ale choroba może w każdej chwili znowu się zaostrzyć - to w końcu jest przewlekły stan zapalny:baffled:

właśnie - Kropeczka przypomniała - już pisałam, że jest niezawodna;-)

Hanka - Ty imieniny miałaś w niedzielę - wszystkiego najlepszego i fasolek wymarzonych:tak:

- nie wiem jak Ty ale ja w ten weekend to tyle piwa wypiłam, że ... lepiej nie mówić bo mnie na odwyk wyślą:sorry:

zmykam wyciągnąć kolejne pranie z pralki

Powiem Ci tak szczerze że Twoje testowanie to mega ważne wydarzenie będzie. Powinnaś jakąś transmisje na żywo nam walnąć:-D

Loree dobrze mówi! Hania-a moze by sie tak do Ojca Dyrektora pieknie usmiechnac i transmisje w TV Trwam zrobic...i relacje na zywo w Radiu Maryja, co???:laugh2::rofl2::laugh2:

tak z tarczycą będę się leczyć najprawdopodbniej do końca życia - na lekach - od 3,5 roku biorę euthyrox - mam wyrównany poziom hormonów, ostatnio też spadł mi poziom przeciwciał anty TPO prawie do poziomu normy - więc w chwili obecnej nie ma rzutu zapalenia, ale choroba może w każdej chwili znowu się zaostrzyć - to w końcu jest przewlekły stan zapalny:baffled:

AndziuS-najwazniejsze ze wszystko jest teraz w normie i trzymasz reke na pulsie. Hormony wrownane wiec idealny czas na zafasolkowanie, a jak sie juz uda-a uda sie na pewno- to pod kontrola odpowiedniego lekarza powinnas przejsc cala ciaze i urodzic zdrowa dzidzie!
moja kolezanka miala klopity z tarczyca, zaszla w ciaze, sie cos zaostrzylo, ale dala rade, urodzile corke i pol roku po porodzie miala operacje tarczycy...teraz ma wzgledny spokoj.
Tobie sie tez kochanie uda-nie wolno Ci wątpic!!!!!!:-)

Czyli teraz jak zajdziesz w ciążę to lekarze już wiedzą co i jak i z fasolką będzie wszystko ok?

właśnie - Kropeczka przypomniała - już pisałam, że jest niezawodna;-)

Hanka - Ty imieniny miałaś w niedzielę - wszystkiego najlepszego i fasolek wymarzonych:tak:

- nie wiem jak Ty ale ja w ten weekend to tyle piwa wypiłam, że ... lepiej nie mówić bo mnie na odwyk wyślą:sorry:

zmykam wyciągnąć kolejne pranie z pralki

Andziu -to niezle musialas sie pobrudzic po tym piwie, bo tylko pierzesz i pierzesz:-)
Nie wiem czy pytanie o to piwo bylo do mnie czy do Hani...ale-Andziu!!! przeciez Hania nie pila bo ma trojaczki i jej nie wolno!
...a ja nie pilam nie tylko piwa ale wogole nic...bo zlapalam wirus i w sobote w szpitalu wyladowalam znowu...słaba jednostka na emigracji....
wiec z kufelkiem pozostalas sama chyba:-(

A Ty Kropeczko o ile dobrze kojarzę to miałaś mieć po tym kolanie jeszcze jedną mało przyjemną operację??? I jak?

reklama
A Ty Kropeczko o ile dobrze kojarzę to miałaś mieć po tym kolanie jeszcze jedną mało przyjemną operację??? I jak?

no tak..nie ma to jak kota ogonem...no albo kropeczke...odwrocic....
Bylo juz o dupie Hani i Maryni to teraz o mojej:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:
Loree-tu w Uk dostalam lek na tą szczelinke i mam go-tzn. masc - stosowac 4 tygodnie, jak sie nie zmniejszy w ciagu 4 tygodni to mam wrocic do lekarza i trzeba bedzie operowac...jak na razie stosuje ja chyba 3 tygodnie...a wlasciwie juz 4y tydz. teraz zaczelam...i jest malutenka jedynie poprawa...bo nie krwawie....za tydzien ide na wizyte i zobaczymy co lekarz powie i jak to oceni. Ale chyba przed skalpelem nie umkne:-:)zawstydzona/y::-(bo szczelinka nie zmalala.

Do góry