reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko a w tym opisie tam pisze ze nalezy poinformować lekarza jak sie jest uczulonym na penicylinę a ja właśnie jestem tak ze nie wiem czy mogłabym to stosować

reklama
Zaś mi mędy prąd wyłączyli. Qrwa jak se raz dziennie nie wyłączą to nie ma dnia.

Hanka to Ty teraz nie rezygnuj z roboty! Zaraz im L4 przyniesiesz! Potem potrójne becikowe- zgarniesz trochę kasy, nie jest źle!
Powiem Ci tak szczerze że Twoje testowanie to mega ważne wydarzenie będzie. Powinnaś jakąś transmisje na żywo nam walnąć:-D

Gdyby to była normalna robota to jeszcze ale oni mnie tam psychicznie wykańczają. Robie do końca sierpnia i nie przedłużam roboty.

1-Loree...cholera jasna czy nie jestes moja ukryta siostra blizniaczka??? jednojajową??? taka zgodnosc mysli...niebywale!:szok:
Objawy...mialam namysli: gadanie glupot megawymiarowe...w sam raz jak na trojaczki...w sensie, ze niby bety nie zrobisz...
no bo jak nie - jak tak...prawda????:laugh2:
A czekoladkami toś ty miala czestowac...imieninowo...normalnie jakby z Krakowa, albo Poznania byla...no:no:...

Jak boga kocham bliźniaczki.

Powiedz otwarcie 3pierdzielisz a nie tam szyfruje w pięknych słówkach i domyślaj się człowieku.

W sensie od centusi mnie wyzywasz???? Im to bym chętnie cyjanek zapodałam albo coś na rozwolnienie.

Loree - jak się nauczę zapisywać w innym formacie to spróbuję jeszcze raz - a że ja uparta jestem to się nauczę:tak:

tak z tarczycą będę się leczyć najprawdopodbniej do końca życia - na lekach - od 3,5 roku biorę euthyrox - mam wyrównany poziom hormonów, ostatnio też spadł mi poziom przeciwciał anty TPO prawie do poziomu normy - więc w chwili obecnej nie ma rzutu zapalenia, ale choroba może w każdej chwili znowu się zaostrzyć - to w końcu jest przewlekły stan zapalny:baffled:

A gadałaś o tym z lekarzem?????

Hanka - Ty imieniny miałaś w niedzielę - wszystkiego najlepszego i fasolek wymarzonych:tak:
- nie wiem jak Ty ale ja w ten weekend to tyle piwa wypiłam, że ... lepiej nie mówić bo mnie na odwyk wyślą:sorry:
zmykam wyciągnąć kolejne pranie z pralki

Wypłukałam się z kasy na inseminacje. Kosztowała mnie w sumie 850,00 i zostałam gola w ryj.
Danke za życzonka.

Muszę Laski lecieć do tej zaje...nej roboty, aż mi się żygać chce jak mam tam jechać. Postaram się wpaść chociaż mój ma wolne do czwartku - ocipieje.

no tak..nie ma to jak kota ogonem...no albo kropeczke...odwrocic....
Bylo juz o dupie Hani i Maryni to teraz o mojej:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:
Loree-tu w Uk dostalam lek na tą szczelinke i mam go-tzn. masc - stosowac 4 tygodnie, jak sie nie zmniejszy w ciagu 4 tygodni to mam wrocic do lekarza i trzeba bedzie operowac...jak na razie stosuje ja chyba 3 tygodnie...a wlasciwie juz 4y tydz. teraz zaczelam...i jest malutenka jedynie poprawa...bo nie krwawie....za tydzien ide na wizyte i zobaczymy co lekarz powie i jak to oceni. Ale chyba przed skalpelem nie umkne:-:)zawstydzona/y::-(bo szczelinka nie zmalala.

Jak nie urok to....
Może po badaniu okaże się że jest lepiej niż myślisz i jednak nie potrzebna bedzie operacja. Już limit wyczerpałaś na ten rok!
Trzymam kciuki bo nie dość że chodzić nie możesz to potem nawet usiąść nie będzie chyba za bardzo jak?:eek:

Magda - wracaj no forum:tak: nic nie poradzimy - muszą to sobie sami wyjaśnić - życzę tylko by się udało:tak:

Loree i Kropeczko - oj imprezka była udana - jak co roku - a co do prania - ja nie wiem jak to jest, ale jedzie człowiek na 3 dni a prania ma jak po 2 tygodniach:szok:

dzięki dziewczyny za wsparcie - ja też myślę, że jak się uda zaciążyć to tylko mądry lekarz potrzebny i uda się urodzić:tak:
a propos lekarzy - Loree byłąś potem u Jastrzębskiego?

Kropeczko a w tym opisie tam pisze ze nalezy poinformować lekarza jak sie jest uczulonym na penicylinę a ja właśnie jestem tak ze nie wiem czy mogłabym to stosować

bernadko znalazlam takie info na wikipedii ze erytromycyna sie sprawdza u osob uczulonych na penicyline, bo ma inny sklad ale podobne dzialanie...wiec mysle ze moglabys sprobowac.
cytat:
"Wskazania [edytuj]

Ze względu na spektrum działania podobne (ale nie identyczne) do penicylin erytromycyna jest przydatna w leczeniu u osób wykazujących alergię na te antybiotyki."

Powiedz otwarcie 3pierdzielisz a nie tam szyfruje w pięknych słówkach i domyślaj się człowieku.

W sensie od centusi mnie wyzywasz???? Im to bym chętnie cyjanek zapodałam albo coś na rozwolnienie.
.

no juz wyzywam...sama w Krakowie mieszkalam lat kilka ladnych:zawstydzona/y:...
oj tam zaraz...no dobra juz mowie jasno i wyraznie: przyjezdzamy za 9 m-cy na pepkowe!!! to nadrobisz zaleglosci stawiania nam imieninowych i innych przy okazji!!!
Powodzenia Hania-i pamietaj: Trzymaj dystans w robocie, trzymaj dystans...byle do sierpnia!

witam wszytskie!
dopiero przebrnelam przez te wszystkie strony...
ZAJACZKU BARDZO MI PRZYKRO,WSPOLCZUJE CI TYCH WSZYSTKICH PRZEZYC W SZPITALU....MAM NADZIEJE,ZE SZYBKO WROCISZ DO ROWNOWAGI PSYCHICZNEJ I ZNOWU SPOJRZYSZ NA SPRAWY POZYTYWNIE!

W.KROPECZKO SZKODA,ZE 1 KRECHA,CHOLERA JASNA.....

MARZENIAXX OBSERWUJE CO DZIENNIE TWOJ CYKL,POKI CO JEST WSZYSTKO OK,OBY TAK DALEJ!

BUUUUUUZIOLE DLA WAS WSZYTSKOCH CIOTKI KLOTKI!

A gadałaś o tym z lekarzem?????

Wypłukałam się z kasy na inseminacje. Kosztowała mnie w sumie 850,00 i zostałam gola w ryj.
Danke za życzonka.

Muszę Laski lecieć do tej zaje...nej roboty, aż mi się żygać chce jak mam tam jechać. Postaram się wpaść chociaż mój ma wolne do czwartku - ocipieje.
jestem pod stałą opieką endokrynologa - zmieniłam ginekologa i na razie nie mam powodu by narzekać tylko mam czekać:sorry:
Haniu - każdy lekarz, który usłyszy, że ja mam chora tarczycę a mój M cukrzycę to reaguje - trzeba się starać i cierpliwie czekać - trochę dłużej moze to potrwać ale nie jest to niemożliwe, itd. itp.

uważaj w tej robocie na siebie i fasolki;-)

Andziu ja to rozumiem, bo właśnie kończę drugie pranie:tak:

Do Jastrzębskiego więcej nie poszłam. Byłam u kontroli po powrocie z Turcji i potem już przestałam tam chodzić. Ale tylko dlatego,że u niego czeka się 2-3 godziny przed gabinetem. Stwierdziałam że trochę to męczące w ciąży. I chodzę do promedisu w katowicach. Mam tam wizyty i wszystkie badania za darmo a i pani doktor fajna.No i umawiam się na konkretną godzinę, więc czekac nie muszę. Nawet na badania z krwi umawiam się na dzień i godzinę, więc jest to wygodne dla mnie.

Uciekam powiesić pranie...

reklama
Trzymam kciuki bo nie dość że chodzić nie możesz to potem nawet usiąść nie będzie chyba za bardzo jak?:eek:
dzięki Loree:-)
No jak na razie to o tym nie mysle...okaze sie w przyszlym tygodniu co i jak dlaej...wole sobie nie wyobrazac takiego zabiegu...bleeeee, wogole okropne....i to jeszcze tam:-(

Magda - wracaj no forum:tak: nic nie poradzimy - muszą to sobie sami wyjaśnić - życzę tylko by się udało:tak:
?

Ktora Magda z forum zniknela??? o co chodzi??? cos pominelam???

W.KROPECZKO SZKODA,ZE 1 KRECHA,CHOLERA JASNA.....

BUUUUUUZIOLE DLA WAS WSZYTSKOCH CIOTKI KLOTKI!

Romciu-nie szkoda tylko super ze 1 kreseczka-tak mialo byc...klopot bylby jakby byly II....wiec ja sie ciesze:-)

Kiedy lecisz do Polski??? juz niebawem chyba????

Do góry