reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Qcz

Konowal nastepny i tyle z tego gina. Łachmyta niemyty
hahaha no dzis to macie powiedzonka takie ze boki zrywac hahaha, najpierw romka teraz Ty hihi:-D:laugh2::laugh2:
nie mam pojecia... pewnie dowiem sie jak im zawioze plemniczki :-):tak::-):tak: ale znajac zycie to dlugo...
u mnie wynik bedzie naszczescie na drugi dzien, bo by chyba zezarla mnie ciekawosc i stres....
Kropeczko....zlituj sie nad nami..."zlituj sie nad nami"...i kto tu litania pisze, no kto???
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Kaprycha - nie dadzą Ci dziś w krzakach po cichutku posiedzieć, co????:-D:-D:-D

musisz się poudzielać:-)
pisałaś, że dietę porzuciłaś - dlaczego????
buziak dla Ciebie:tak:

No wlasnie cholera jasna, nie moge sie powstrzymac od udziealania sie :no: Dietki nie porzucilam na stale, juz na nia wrocilam. Musze niestety, bo mi sie garderoba cos dziwnie zaczyna kurczyc.... (doslownie)..... Buziak ciotka:-)

A gdzie w UK na betke, powiedzcie mi kobiety kochane? Jak to tutaj wyglada, ktoras wie?
Ostatnim razem jak test wyszedl mi pozytywnie, zaczelam krwawic brzydko no i poszlam do GP z mojej przychodni studenckiej, a ten mnie brzydko potraktowal. Po kilku minutach dopiero zajazyl o co chodzi i powiedzial z wielkim zdziwieniem: "Aaaa... to pani chce ZATRZYMAC dziecko!" :szok: I co mi powiedzial? Poprosilam o skierowanie na bete, a on na to, ze on mi bety nie zrobi. Ze NIKT mi bety nie zrobi. I ze w ogole to pewnie jest poronienie, ale mam sie nie przejmowac, bo poronienia sie czesto zdarzaja.:eek: Wyszlam z takim placzem, ze mala bania. Diagnoza poprawna, szkoda tylko, ze koles nie ruszyl dupy, zeby zrobic cokolwiek.:wściekła/y:

Boze slonko-przepraszam Cie - ja juz to wykasowalam...ta propozycje z betka....bo skojarzylam po chwili....ze jestes w Leeds....nie wiem jak tam u Was...tu w londynie jest polska klinika i mozna zrobic betke...a poza tym wiem, ze nzajomym robili w szpitalu betke jak z sikanca wyszla ciaza i kolezanka sie zle potem czula...na pogotowiu zrobili jej bad na ciaze z krwi.

Przykro mi, ze takie mialas przejscie z lekarzem...co za dupek!!!!!!!!!:wściekła/y:

czekaj do czwartku i jak @ nie bedzie to kup Firsta i sikaj rano z pierwszego moczu-trzymam kciuki!!!!!!!

Kropeczko ze starankami to było tak ze chciałam je przerwać ponieważ chciałam sobie psychicznie odpocząć

ale juz nie chcesz odpoczywac i chcesz sie dalej starac??? tak???

Kochana poronien z lyzeczkowaniem mialam 3 + 2 x biochem.:zawstydzona/y:
Nie chce rozpoczynac dyskusji na ten temat ale ja nie jestem osoba "wierzaca", jestem raczej racjonalistka i wszystko na wlasnie takiej podstawie zawsze staram sie sobie tlumaczyc. Probuje calkowicie eliminowac mistycystyczne myslenie z mojego zycia (czasem to trudne, np. wiara w dobra, czy zla passe, nie zapeszanie itp.) To dlatego postawilam znak rownosci miedzy chrztem a przesadem. Przepraszam, nie chcialam nikogo urazic. Wiem, ze wiara (czy nawet jej brak) to bardzo osobista czesc filozofii zyciowej kazdej z nas. :sorry:

Kaprycha-mnie nie urazilas bo ja do wiary mam specyficzne podejscie...dla mnie wiara to wiara...a ksieza i kler to inna bajka....wiec ja szanuje twoje myslenie i jak dla mnie-spoko-kazdy ma prawo po swojemu...prawda? a w zyciu w cos wierzyc trzeba...chocby w muminki:-p

Co do poronien....bardzo mi przykro...przeszlas swoje, boze drogi!!!!! ja jak na razie mam tylko 2 biochemiczne na koncie...i mam nadzieje, ze na tym bedzie koniec niepowodzen.
A Ty teraz dostaniesz od zycia zaplate i po IVF bedzie piekna dwojka zdrowych Kaprysiątek!:-):-D:-) BUZIAK ZA KRZAKI!!!!!

nie mam pojecia... pewnie dowiem sie jak im zawioze plemniczki :-):tak::-):tak: ale znajac zycie to dlugo...

my czekalismy kilka dni...od srody czy czwartku do wtorku chyba...jakos tak...

Kaprycha a co to znaczy ciąża biochemiczna???
jak cie trzepne to sie nauczysz!!!! juz bylo to mowione chyba z 100 razy i ja ci osobiscie juz to pislaam tez chyba z 3 razy a ostatno wczoraj zajaczkowi i kiedys marzence...to to samo co ciaza chemiczna...test jest, malpy nie ma...ciaza znika zanim lekarz ja potwoerdzi i zanim ujrzy serduszko...tak jak teraz u Zajaczka:-(

Ja bylam w Małopolsce:-) lalo caly dzien...ja od fryzjera bieglam do auta pod kurtka nad glowa....mlodzi mzokli...zdjec w plenerze nie bylo....:-(

Tempka powinna byc wyzsza...fakt...ale wiesz, sa wyjatki od zasady....
Wogole masz dlugie dosc te cykle kochanie...naprawde...

Nie wiem co Ci doradzic...ale moze sie jednak fasolka czaji????
Oj nie wiem już sama, marne szanse na fasolkę, bo chociaż powoli odchodzimy od zabezpieczenia to jednak w końcu tą gumkę zakładamy... ;) tak więc fasolka wydaje się niemożliwa...
Ślub był na Podlasiu :-)
Cykle długie, wiem :wściekła/y: rozciągnęły mi się po tabletkach anty - ale o ile pamiętam, nigdy nie miałam szczególnie krótkich, chyba zawsze powyżej 30 dni.

Qcz, nóż się w kieszeni otwiera na myśl o takim podejściu lekarzy :angry:

Kaprycha-mnie nie urazilas bo ja do wiary mam specyficzne podejscie...dla mnie wiara to wiara...a ksieza i kler to inna bajka....wiec ja szanuje twoje myslenie i jak dla mnie-spoko-kazdy ma prawo po swojemu...prawda? a w zyciu w cos wierzyc trzeba...chocby w muminki:-p

Co do poronien....bardzo mi przykro...przeszlas swoje, boze drogi!!!!! ja jak na razie mam tylko 2 biochemiczne na koncie...i mam nadzieje, ze na tym bedzie koniec niepowodzen.
A Ty teraz dostaniesz od zycia zaplate i po IVF bedzie piekna dwojka zdrowych Kaprysiątek!:-):-D:-) BUZIAK ZA KRZAKI!!!!!

:-D:-):-D Dzieki kochana i dzieki, ze mnie nie opieprzylas (bo juz sie balam). Uwaga, Kropka ma dzis ostry nastroj :-D:-):-D

Martynka i Lolita, ja bede probowala poki mi macica nie odpadnie. Tez wszystko sprzedam ( nawet te mniej potrzebne organy) - ale obym nie musiala oczywiscie :-D:-):-D

ale juz nie chcesz odpoczywac i chcesz sie dalej starac??? tak???

jak cie trzepne to sie nauczysz!!!! juz bylo to mowione chyba z 100 razy i ja ci osobiscie juz to pislaam tez chyba z 3 razy a ostatno wczoraj zajaczkowi i kiedys marzence...to to samo co ciaza chemiczna...test jest, malpy nie ma...ciaza znika zanim lekarz ja potwoerdzi i zanim ujrzy serduszko...tak jak teraz u Zajaczka:-(
sama niew iem mam takie mysli zeby sie jednak nie zabezpieczać ale jakoś nie umiem sie zdecydować ale jeszcze nad tym pomyślę obiecuję :tak:

ale mnie rozbawiłaś ja to chyba mam zaćmienia bo na prawdę nie zatrybiłam ze już sie o to pytałam i nawet że dostałam odpowiedz :eek::eek:
Cykle długie, wiem :wściekła/y: rozciągnęły mi się po tabletkach anty - ale o ile pamiętam, nigdy nie miałam szczególnie krótkich, chyba zawsze powyżej 30 dni.

kurczaczek co to jest ze po anty cykle sie wydłużaja ja tez tak mam właśnie jak i Ty :baffled::baffled:

reklama
Do góry