reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Czesc dziewczynki ja tez dzis caly dzien was sledze i czytam i nie moge wszystiego ogarnac nie bylo mnie zaledwie 2 dni a tu takie nowiny no nie Madzia gratulacje z calego serduszka kochanie wracaj szybko do polski i odpoczywaj dbaj o siebie i malenstwo:-D:tak:

zajaczku tak bardzo mi przykrokurde a tak trzymalam kciuki:-(

A ja dzis bylam w szpitalu u mojej chrzesnicy karolci ma 5 miesiecy i wykryli jej jakies bakterie w krwi:-(mala ma sie juz dobrze al przez 3 dni miala goraczke dostala antybiotyk i ma sie lepiej oby bo tak mi smutno a malenka tak dzis sie do mnie tulila ze maly wlos sie nie poryczalam jak sobie pomyslalam ze jak ja bede miec takie malenstwo i tak sie bedzie do mnie tulic to bede go kochac nad zycie ta chwila nie do opisania:zawstydzona/y:

Dziękuje Kochana juz niedługo wróce:tak:

macie tak,ze na drugi dzien po sexiku,macie jakies dziwne skurcze czy cos w tym stylu..?
ja dzis mam skurcze w podbrzuszu az przy kosciach miedniczych masakra jakas!

Ja nigdy tak nie miałam:no:

lece dzieciaki. dosc tego promieniowania na dzisiaj

buziaki all

Buziaczki:-p

reklama
No więc jest tak..
Lekarz zbadał mnie dzisiaj ginekologicznie i mam stan zapalny szyjki macicy – w piątek mam rozmaz i wtedy przypisze mi leki.
Później zrobił mi usg dopochwowe i wszystko jest idealnie w porządku – czarna magia dlaczego nie mam @. Później zbadał mi piersi i mam guzki jakieś i w poniedziałek mam usg piersi i zobaczymy co dalej z tym robic.Powiedzial mi ze takie piersi to Az fajnie badac :)
Na wywolanie @ dostałam duphaston i mam brac od jutra przez 10 dni po 3 sztuki i odstawić i czekac na @ - no chyba ze w ciagu tych 10 dni dostane @ to wtedy odstawic duphaston.
Mam się pozniej po @ i skonczeniu lekow na zapalenie stawic na powtorny rozmaz żeby zobaczyc czy zapalenie zaleczone.
Na koniec powiedział mi ze z usg narządów wynika ze wszystko jest ok., w jednym jajniku mam 7 malych pęcherzyków a w drugim dwa wieksze z czego jeden z nich bardzo ladnie mu wyglada i on chce go monitorowac i 12dc mam się stawic na nowe usg narządów rodnychi monitoring tego pęcherzyka. Sam powiedział ze Az się uśmiechnął jak go zobaczyl i ze wyglada mu na to ze cos z niego może być.
Również dodal ze jak zdecyduje się na 100% na dziecko to dostane na II faze cyklu duphaston do brania.
I to tyle…

lece dzieciaki. dosc tego promieniowania na dzisiaj

buziaki all
papa całusków sto dwa :-):-)
macie tak,ze na drugi dzien po sexiku,macie jakies dziwne skurcze czy cos w tym stylu..?
ja dzis mam skurcze w podbrzuszu az przy kosciach miedniczych masakra jakas!
nie ja nigdy tak nie miałam
Aha....to zdrowe podejscie. Tez bym tak chciala sie wylaczyc na troche.
nie jest to do końca tak ze o tym nie myślę ale kochamy sie z zabezpieczeniem i to by bylo na tyle w kwestii tej przerwy :tak:
ale zaczynam sie zastanawiać czy jednak nie wrócić do staranek :tak:

Nie dam rady odpisac na wszystkie posty bo to czysta nadprodukcja, placic wam na akord i zarabily byscie jak "dyrektorki" :-D

...jak sobie pomyslalam ze jak ja bede miec takie malenstwo i tak sie bedzie do mnie tulic to bede go kochac nad zycie ta chwila nie do opisania:zawstydzona/y:

...dzieci tak sie jakos przytulaja ze wypelniaja ta wielka pustke, uwielbiam to, sa takie slodziutkie...

Niunia, Asiu moim zdaniem to nie ty powinnas zalatwiac ta sprawe, to twoj M powinien jej przemowic do rozsadku i by sie odwalila. Jak zalaona musi byc ta laska skoro ugania sie za facetem i to zonatym.

OlaPM - to dobre wieści, że jest ok - tytlko dlaczego nie ma @ - a hormonów nie kazał robić, nie dał skierowania????

Olesia - my już chyba wszystkie tą lafirynde na nk obejrzałyśmy - laska pewnie się dziwi skąd tyle odwiedzających jej konto;-)

a ja właśnie stosuje dietę Kanki - i jem lody:-)

hmmm czyli nie wiadomo dlaczego nie ma @ no cóz ja myślę zeczasem tak bywa
a zapalenie musisz koniecznie wyleczyć i będzie dobrze
a z tym pęcherzykiem to super wiadomość chyba??
a monitoring Ci sam zaproponował??

z pecherzykiem super wiadomosc!!! martwie sie tym zapaleniem ale wiem ze czasem tak jest...no ale te piersi to dla mnie szok..i tym sie najbardziej martwie...

a monitoring sam mi zaproponowal..nawet w sumie nie to ze zaproponowal tylko nakazal..

reklama
ja nie oglądałam

PM a moze to nic groźnego ja czytałam ze taka uroda czasem ale dobrze ze kazał Ci zrobic usg bo zawsze lepiej sprawdzic

Do góry