reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

wpadłam tylko zameldować że jutro mnie nie ma na BB - idę z blondu zrobić się na ciemny brąz
buziaki :)
zdjęcia!!!!!!!!!!
Jadę jutro zrobić jeszcze kilka badań mój M. też a on boi się igieł... jest przerażony...:-D cały czas się z niego śmieje... taki duży chłop i się boi;-)

Martynko - i jak badania - to przed IVF???

Dzeni - ona taka młoda i taka "łóżkowa":szok:
brak mi słów - to ten synek jest Twojego byłego czy szwagra - czy może nie wiadomo:szok:

reklama
Dzeni - ona taka młoda i taka "łóżkowa":szok:
brak mi słów - to ten synek jest Twojego byłego czy szwagra - czy może nie wiadomo:szok:
hm.........dobre pytanie...........niby mojego nyłego.....ale wiesz jak sie w dzien bzyka z jednym a w nocy sypia z drugim to kto wie......tak szczerze to moj były nigdy mi nie powiedział ze to jego.....ona twierdzi ze jego.....a ja juz nie wnikam..............ostatnio była w polce u tesciów...mieszkaja 3 km odemnie.....i wpadła na pomysł ze moj kamil sie z kuba poznał......chyba nigdy jej niezrozumie.......

a co wiola ma??
ja sobie nie chce wkrecac... bo zawsze sobie wkrecalam i pozniej wylam... wlasciwie to zawsze co miesiac sie tak czuje... wydaje mi sie ze to hormony... zobaczymy co to bedzie... poza tym jakos nie wierze w objawy tydzien po owulce :-)

miłej nocki................ja tez zaraz spadam..........juz mnie boki bolą od lezenia.....i chybajestem jedynym okazem ktory nie cierpi na sennosc...........nawet w nocy nie moge zasnąc.....dzisiaj koczowałam do 4 a przed 9 wstaje.....i tak codziennie

a co wiola ma??
ja sobie nie chce wkrecac... bo zawsze sobie wkrecalam i pozniej wylam... wlasciwie to zawsze co miesiac sie tak czuje... wydaje mi sie ze to hormony... zobaczymy co to bedzie... poza tym jakos nie wierze w objawy tydzien po owulce :-)

Kropeczka zalapala jakiegos wirusa zoladka i dostala leki przeciw wymiotne i przeciw kreceniu sie w glowie, a ze jestes tez w UK to mi to przyszlo do glowy ze moze to samo. Ale woleli bysmy fasolke prawda

reklama
Do góry