reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Bernadko-dziekuje Ci bardzo!!!! na tak odwzne posuniecia jak teraz Twoje i asymetryczne to ja nie jestem gotowa, ale chyba skorzystam z tych twoich rad co do dlugosci i karku....we wrzesniu w kraju:-))))
nie ma za co to jest tylko moje skromne zdanie ale nie wiem czy dobrze Ci radzę bo to jest bardzo indywidualna sprawa zmiana wizerunku i rozumiem Twój strach bo przyznam sie ze ja też miałam pewne obawy ale ja lubie eksperymentować!!

reklama
Kropeczko tylko nie "bij" jak to przeczytasz!!

Badaicka wychodź z tej wanny juz bo sie rozpuścisz!!

Qcz a ile Ci sie sóźnia @ ?? kciuki zaciskam!!
Już wyszłam z wanny siostro:-D
Bernadko-dziekuje Ci bardzo!!!! na tak odwzne posuniecia jak teraz Twoje i asymetryczne to ja nie jestem gotowa, ale chyba skorzystam z tych twoich rad co do dlugosci i karku....we wrzesniu w kraju:-))))
BERNADKO!!!!!!!!! Ja tez chcę na maila fotke z ta asymetrią!

Ostatnia edycja:
Badaicka-ide zrobic Twoje ciacho-a co tam...pare kalorii w ta czy w tą....ale mam pytanie - myslisz ze jak dam sliwki i rabarbar na wierzch to bedzie ok...? czy moze lepiej same sliwki, albo sam rabarbar...? i czy posypujesz owoce na wierzchu przed pieczeniem cukre tez??? Mieszasz ten placek mixerem, malakserem czy recznie?
i jeszcze ostatnie-glupie...wiem, ale ja nie mam tu "polskiej" szklanki a Ty podalas w szklankach...zamiast 2 szkl maki moge dac ile-dkg???

super to wygląda tak ze nie pozostaje mi nic innego tylko 3mać kciuki za jutrzejszy tescik ale na pewno pozytywny będzie!! a który to wasz cykl starań??

No właśnie też mi tak dobrze wygląda, ale boję się bardzo, że nic z tego:/ Piguły odstawiłam na początku grudnia. I udalo sie za pierwszym razem, ale niestety zle sie skonczylo.:-( Widziałam jak organizm mi się przystosowuje znów, bo po 3 miesiącach z 30 dni cyklu zrobiło mi się równe 28. Bardzo bym chciala, zeby tym razem sie udalo.:baffled:

TAAAAAAAAAK BAAAAARDZOOO :laugh2:

sikaj jutro z rana i pisz od razu co wyjdzie!!!!! trzymam kciuki Qcz...i pls wyjasnij pochodzenie tego nicka;-)

Hehe... to wariacja na temat mojego nazwiska - moj pseudonim artystyczny:tak: Taki podpis wstawiam na wszystkich moich pracach:happy:

Hehe... to wariacja na temat mojego nazwiska - moj pseudonim artystyczny:tak: Taki podpis wstawiam na wszystkich moich pracach:happy:

to co z Ciebie za artystka??? pochwal nam sie-jakie to prace???
cym sie zajmujesz??? juz podziwiam ...choc jeszcze nie wiem...:-)
I nazwisko na "Q"...mamma mia....a raczej o qrczaczek!:laugh2:

A co do fasolki...przykro mi ze sie w styczniu nie udalo...ale teraz bedzie dobrze-trzeba wierzyc i miec nadzieje...nie denerwuj sie tyle-jutro sikniesz i sie uda...kupilas juz test?

reklama
Badaicka-ide zrobic Twoje ciacho-a co tam...pare kalorii w ta czy w tą....ale mam pytanie - myslisz ze jak dam sliwki i rabarbar na wierzch to bedzie ok...? czy moze lepiej same sliwki, albo sam rabarbar...? i czy posypujesz owoce na wierzchu przed pieczeniem cukre tez??? Mieszasz ten placek mixerem, malakserem czy recznie?
Mieszam wszystko mikserem ale w malakserze tez chyba mozna :tak:
owoce zasypuje cukrem przed położeniem na ciasto( do miseczki daje owoce,posypuje cukrem i rękami przemieszam tak żeby wszystkie były obtoczone) i takie daje na ciasto
Pewnie,że mozesz dac i rabarbar i śliwki-tylko sliwki,zeby nie opadły Ci na dół to proponuje obtoczyc jeszcze w mące :tak:siostro ;-)
Ps.Nie dawaj owoców zbyt,ze tak powiem gesto bo ciasto Ci się nie poddźwignie daj pare śliwek i lekko podsyp rabarbarem

Do góry