reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Chętnie!!! A jakie mebelki masz do przerobienia?
tradycyjne mebelki z przed 10 lat w kolorze olchy? zawsze mi sie pitola te kolory drewna ale to sa z plyt ofrnirowane i chcialam je przerobic na jasne takie jakby decoupage hmm... kolorek taki bialawy troszke w zolty wpadajacy i chcialam misie ponaklejac :tak:
jakby cos to fotki zrobie!

reklama
:sorry: Ja tam nie lubię o sobie... jestem tzw creative designer. Zajmuję się projektowaniem różności od materiałów promocyjnych, czyli broszur, plakatów etc do grafik. A poza tym fotografuję, albo czasem pędzlem pociągnę. Ostatnio np znalazłam nową formę ekspresji w malowaniu mebli:-)

Mozesz sobie zajrzec na rozne pierdółki moje co mam online: Picasa Web Albums - Dominika

Test kupuję dzisiaj, niedługo idziemy z moim, jak mu sie znudzi łapanie much w kuchni:-p
Też bym chciała odnaleźć w sobie taką ekspresje,bo mam do przemalowania szafę córki a nic mi do głowy nie przychodzi :tak:

oooo to znalazlam pokrewna duszyczke! :-) wlasnie chce przerobic meble na dzieciece i zastanwialam sie jak to zrobic plizzzz poradz! :-)
trzymam kciukasy za testa! :sorry:
Tosmy sie dobrały siostro :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ide zrobic ten obiad bo głodna bestia juz do domu zmierza a ja w polu :szok::szok::szok:

Też bym chciała odnaleźć w sobie taką ekspresje,bo mam do przemalowania szafę córki a nic mi do głowy nie przychodzi :tak:

Tosmy sie doały siostro :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
musze skoczyc do mojego kochane sklepu plastycznego to mi cos na bank poradza w sesie czym to pomalowac i czym :-) tylko problem z czasem!
od pon biore sie za malowanie domku bo farby kupione i stoja a czas ucieka!

WITAM:-)
Siemacie

Wpadłam na chwile bo muszę jechac na dzialke bo studnie mi kopia.

Mam dla was wiadomość że Zajec ma porobione badania, nie podda się zabiegowi i wychodzi dzisiaj. 10 sierpnia ma się stawić na kontrole. Nie wiem kiedy będzie mieć dostęp do neta.

Postaram się wpaść później.

ufff to się ciesze że nie miała zabiegu:tak:i że już jest w domku niech odpoczywa:tak:

A to my dziś- 29 tc
z boku nie wygląda na bardzo duży ale z przodu jest ogromny;-);-)

słodki duzxy brzusio:-)

Patrysia i Madzia a może zrobicie wspólne chrzciny jak Madzia już urodzi w waszej rodzinnej miejscowości???NIE MYŚLAŁYŚCIE O TAKIM ROZWIĄZANIU?

hmm powiem że jest to bardzo fajny pomysł ale niestety z małym ale:zawstydzona/y:bo nie chce aby jednak moje dziecko było długo bez chrztu a niewiadomo jak to będzie u madzi kiedy poród a nóż w kwietniu i wiadomo że odrazu do kościoła nie pobiegnie bo kasa i wogóle a my już nawet o lutym myśleliśmy bo termin mam na stycznia:sorry:no i jeszcze jedno ogólnie chrzest chciałabym aby był w naszej parafi tu gdzie mieszkamy i tez w sumie chyba nie można sobie od kościoła do kościoła iść bo jak z Dominisiem załatwialiśmy to tylko tam gdzie się należy czyli w swojej parafii:sorry:co chyba jednak się nie uda ten pomysł ale to jeszcze jest dużo czasu ;-)

Patrysiu - poszukam Cię zaraz na nk:tak:

niestety jestem ukryta bo ostatnio za często odwiedzały mnie gości niemile widziani i dlatego mam tak zrobione c zapros mnie do znajomych i wtedy zobaczysz:tak:;-):-)

Qcz - podejrzałam też - świetne - a ten "takie tam bum i bęc" i sypialnia - super:szok::tak:

a ja niestety beztalencie;-)

trzymam kciuki za teścik i fasolkę:tak:

Madziu ja pigułki też brałam raz 2i poł roku i potem też ponad dwa ale jak odstawiałam to wszystko wróciło i za pierwszym razem i za drugim a w trakcie było dużo lepiej choc nie idealnie ale nie było źle. A ty jakie brałaś?? Masz jakąś fotkę z ta asymetria na glowie?? jak tak to mi przeslij na maila plizzzzzzzz
Kochanie najpierw miałam tak jak na zdjeciu z Paulą.Z prawej dłuzsze z lewej krótsze,a potem jak mi sie znudziło i lewa podrosła to zrobiłam sobie tak jak na tym 2 zdjeciu

reklama
Dziekuje dziewczynki za odpowiedz :tak: ja to wezme wszystko wymieszam w jedna kupe, wsadze do jednego wora i bede wybierac po lyzeczce dziennie :tak: ale to i tak zaczne pic dopiero od nastepnego cyklu bo teraz biore metformax500 :sorry:
Lilu - właśnie miałam Cię już wcześniej zapytać - czy ten metformax to masz na receptę:sorry:??? czy bierzesz na własną rękę:szok:

Do góry