...w zyciu mnie tak glowa nie bolala, poszlam spac z bolem ale po jakims czasie obudzilam sie i juz nie moglam wytrzymac

Staram sie nie brac zednych przeciw bolowych ale nie dalam rady. .;-)
.Jedno co mnie zastanawia to, ze od jakiegos czasu (miej wiecej 2-3 tygodnie) budze sie z bolem i ide spac z bolem. Jest on do wytrzymania ale taki lekko upierdliwy, mozna sie do niego przyzwyczaic, ale chyba to nie jest normalne.
Olesia-no ja tez nie spalam...moglysmy sie umowic w polowie drogi na nocne pogaduchy;-)
te bole to moze byc albo efekt stresu i przemeczenia (nie zmeczenia ale przemeczenia) lub cos powiazanego z migrena....mialas wczesniej migreny?
Ale bardziej stawialabym na to 1-e...za duzo wszystkiego na raz na mysli, za duzo stresow, nerwow, decyzji, problemow..... i tak sie to sie kumuluje i kumuluje....i w nocy organizm sie juz poddaje....
trzymaj sie dzielnie!!!!-a jak masz dzis wolne to zasuwaj na dluuuugi spacer i poparz na zielen, wez glebokie oddechy, pogap sie na drzewa, powachaj trawe...oczysc mysli!!!!!!
Ja zapraaszam do Richmond Parku...poogladamy razem jelenie:-) nie siedz dlugo przed promieniujacym komputerem...
Mari27, Bernadko, AndziuS-buziaczki i dziękuje***
Makaronka-piekny suwaczek:-))))usciski!!!!
Kanka-nie marwt sie-szkodliwe jest, ale wylegiwanie sie na sloncu z niezakrytym brzuszkiem....Ty postapilas rozsadnie...nic sie nie nie stalo maluszkowi!!!! Caluski!
Eve-mnie chodzilo o takie miejsce na plywanie z maska i rurka (snorkeling)...a nie o prawdziwe nurkowanie ze sprzetem (scuba diving)...bo ja nie mam uprawnien.
Wiesz cos o tym?...Bo jak bylam w Grecji i na kefalonii to nie bylo takich miejsc...a np na Costa Brava czy na Ibizie bylo ich pelno....nie wiem jak jest a Zakyntosie...?