reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

No wreszcie się pojawiłyście, Zaniepokojona - buziaki za samego rana:-D
Ja się nawet czuję w miarę, w miarę.
Mam pytanko - wiem, że nie można się w ciąży opalać a wiecie może czemu? Samego brzucha czy ogólnie nie można się na słońce wystawiać?

reklama
No wreszcie się pojawiłyście, Zaniepokojona - buziaki za samego rana:-D
Ja się nawet czuję w miarę, w miarę.
Mam pytanko - wiem, że nie można się w ciąży opalać a wiecie może czemu? Samego brzucha czy ogólnie nie można się na słońce wystawiać?
a dziękuję i odsyłam
dobre pytanie zadałaś ja nie mam właśnie pojęcia wiec dołączam sie do pytania!!

we wtorek byłam z córką na basenach i wszyscy w kostiumach kąpielowych szaleli a ja na kostiumie miałam tunikę, wyglądałam trochę dziwnie, weszłam kilka razy do wody i wtedy już bez tej tuniki a potem się ubierałam, smarowałam się filtrami ale mi trochę ramiona spaliło - no i nie wiem czy się mam martwić czy nie:confused2:

we wtorek byłam z córką na basenach i wszyscy w kostiumach kąpielowych szaleli a ja na kostiumie miałam tunikę, wyglądałam trochę dziwnie, weszłam kilka razy do wody i wtedy już bez tej tuniki a potem się ubierałam, smarowałam się filtrami ale mi trochę ramiona spaliło - no i nie wiem czy się mam martwić czy nie:confused2:
ja myślę że nie powinnaś sie martwić
dla mnie to wyglada tak ze nie wolno sie wystawiać na słońce w taki typowy sposób dla opalania sie jak sie leży i opala bądz cały dzień na słońcu spedza a skoro ty miałaś tunikę i nie byłaś dlugo na slońcu to nie ma sie czym martwić bo przeciesz chodząc po mieście w poszukiwaniu ciuszków dla maleństwa też możesz sie lekko opalić :tak:

No tak...jak złe wieści do ja mam sie produkowac i zza granicy je Wam słać, .....ale jak dobre wieści to Zajaczek najpierw do Hanki.....

Ale potwierdzam: dostalam smsa, że mamy sie nie martwić o Zajaczka, ze dzis wychodzi ze szpitala i ze nie ma i nie bedzie i nie bylo zabiegu i ze opisze nam wszystko jak wroci.:-)

Zuch Zajaczek!!!!!

Ok-ja wczoraj nadgonilam produkcje postow ....chyba nawet przegielam pale trochę...co???....i mam na koncie dużo, duzo ponad norme, wiec dzis przystopuje troszke....

daje tylko znac, ze cała noc nie spałam, kolano sie znowu uwzielo na mnie i bolało jak pieron....., do tego jeszcze ma stresa i łapie lekką depreche....- i teraz bardzo prosze mi sie tu nie uzalac nade mna i nie litowac!!!!! i nie pisac o co chodzi - bo wiadomo....ale dam rade i moje optymistyczne pdejscie pokona kazdy mrok...niebawem;-)-buziaki!!!!

Ostatnia edycja:
no też mi się tak wydaje, ale to nigdy nie wiadomo, chciałam się w wodach termalnych pomoczyć troszkę a moja gin jak na mnie wyskoczyła, że mają właściwości poronne! rozpuszczone są w nich jakieś tam związki (szczawiany, borowiny czy coś takiego) które wywołują poronienia.
a wiedziałyście, że nie można w ciąży soku malinowego pić? może wywołać skurcze wg nowych badań, fety nie można jeść.... matko co kilka lat nowe rewelacje....
a te wody termalne to mnie zestresowały, ja bym tam siedziała kilka godzin.....:szok::szok:

Ok-ja wczoraj nadgonilam produkcje postow ....chyba nawet przegielam pale trochę...co???....i mam na koncie dużo, duzo ponad norme, wiec dzis przystopuje troszke....

daje tylko znac, ze cała noc nie spałam, kolano sie znowu uwzielo na mnie i bolało jak pieron....., do tego jeszcze ma stresa i łapie lekką depreche....- i teraz bardzo prosze mi sie tu nie uzalac nade mna i nie litowac!!!!! i nie pisac o co chodzi - bo wiadomo....ale dam rade i moje optymistyczne pdejscie pokona kazdy mrok...niebawem;-)-buziaki!!!!
Kropeczko ja wiem ze Ty sobie ze wszystkim dasz radę i na pewno przetrwasz te trudne dni a jak każdemu i tobie zdarza sie gorszy dzień a juz na pewnopo nie przespanej nocy z powodu bólu takze nic nic sie nie martw jestem z Tobą tak jak i wszystkie inne forumiczki
buziaczek for you
no też mi się tak wydaje, ale to nigdy nie wiadomo, chciałam się w wodach termalnych pomoczyć troszkę a moja gin jak na mnie wyskoczyła, że mają właściwości poronne! rozpuszczone są w nich jakieś tam związki (szczawiany, borowiny czy coś takiego) które wywołują poronienia.
a wiedziałyście, że nie można w ciąży soku malinowego pić? może wywołać skurcze wg nowych badań, fety nie można jeść.... matko co kilka lat nowe rewelacje....
a te wody termalne to mnie zestresowały, ja bym tam siedziała kilka godzin.....:szok::szok:

o soku malinowym czytałam kiedyś a o wodach termalnych nie miałam pojęcia dobrze ze zapytałaś ginkę co o tym myśli :-(

reklama
Ja się czuję dobrze, ale martwi mnie ból jajnika lewego, już nie powinien boleć, chyba nici będą z trojaczków.

Mnie w tym cyklu po owulce pobolewalo podbrzusze na zmiane z kluciem jajnika, tez mysallam ze to raczej nie pasuje, ale jak sie okazalo WSZYSTKO SIE MOZE ZDARZYC;-)cialko zolte rossssnie

DYBRY! :-) pogielo was!!!!!! 40 str do przeczytania mialam!!!! :szok:

no tak A jest przed B chociaz w dzisiejszych czasach :-D:-D:-D:-D wsio mozliwe :-D

Hehe a my najpierw B a zaraz potem A.:-D Niech zyje alternatywa ;-)

Zuch Zajaczek!!!!!

No to w takim razie "no marcy" dla Kropeczki:no: (a tak w duchu to buziaczki)

A ja mam dylemat z basenem, nawet nie ze sloncem tylko z ta woda w ktorej miliony cholerstw sie namnazaja przy tych temperaturach. Wczoraj bylam ale juz wieczorem poczulam lekkie swedzenie (wiadomo o jaki region chodzi) no i sie troche wystraszylam. Niby zapalenia w ciazy sa dosc czeste ale chyba w tak wczesnej to jest dosyc grozne co?? No i co ma teraz robic? Przed nami najgoretszy miesiac :crazy::angry:

Do góry