sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
usmialam sie po pachy.. ale faktycznie przyznam CI racje.. przegladalam wykres Sandry i nie ma mowy o tym ze jest to cykl bezowulacyjny czy cos takiego tempka ładnie w gorze siedzie wiec nie ma czym sie przejmowac.. poza tym takze nie ma co mówic o spadku implantacyjnym taki spadek zazwyczaj jest ponizej lini coverline lub tez ciut powyzej.. a nie o 1 czy 2 kreski.. poza tym wykresów ze spadkiem ogladałam naprawde malo raczej spotyka sie dwustopniowe wykresy ze jest skok jeden na jakies tam tempki a po kilku dniach drugi na wyzsze.. ale rozne kobiety rozne reguly czasem jest tak ze nie ma zadnych ani skokow ani spadkow.. takze poczekac do tych 15 dni po owulce i bedziemy myslec
dziekuje kochana...
zobaczymy jaka tempka bedzie jutro... troche sie boje bo w ostatnim cyklu mierzylam tempki ale tylko kilka dni przed koncem cyklu... i tak mialam:
25dc 36.7
26dc 36.7
27dc 36.8
28dc 36.7
29dc 36.4
boje sie ze ten cykl bedzie wygladal tak samo...
niby cyce mnie bola, jajnik kluje, i brzuch jak na @ ale jakos nie wierze w te wczesne obiawy (mam na mysli te do 2 tygodni po owulce)... poza tym zawsze tak przed @ mam wiec zadna mi nowasc... pierwszym objawem bedzie jak cos brak @... stwierdzilam ze jak we wtorek czyli w 29dc tempka nie spadnie to zatestuje... wczesniej zawsze testowalam przed @ i tylko sie niepotrzebnie stresowalam i beczalam... a teraz chce miec nadzieje do konca tego cyklu takze wczesniej nie testuje... co ma byc to bedzie... teraz juz nic nie zmienie... trzeba czekac... w ogole spac mi sie chce bo po tym jak zmierzylam tempke i zoabaczylam ze poszla w dol to mialam dola troszke no i nerwa i wlasciwie to budzilam sie co 5 minut... a jutro z ranca musze wstac, zjesc cos, troszke pomeczyc mojego zeby bylo mniej stresujace a nie ,,samoobsluga'' do kubeczka i na badanka... pewnie mi powiedza jutro kiedy dostane wyniki... ale tak szczerze to mam taka cicha nadzieje ze juz te wyniki badan nam sie nie przydadza bo beda dwie II...