reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:-D:-D:-D usmialam sie po pachy.. ale faktycznie przyznam CI racje.. przegladalam wykres Sandry i nie ma mowy o tym ze jest to cykl bezowulacyjny czy cos takiego tempka ładnie w gorze siedzie wiec nie ma czym sie przejmowac.. poza tym takze nie ma co mówic o spadku implantacyjnym taki spadek zazwyczaj jest ponizej lini coverline lub tez ciut powyzej.. a nie o 1 czy 2 kreski.. poza tym wykresów ze spadkiem ogladałam naprawde malo raczej spotyka sie dwustopniowe wykresy ze jest skok jeden na jakies tam tempki a po kilku dniach drugi na wyzsze.. ale rozne kobiety rozne reguly czasem jest tak ze nie ma zadnych ani skokow ani spadkow.. takze poczekac do tych 15 dni po owulce i bedziemy myslec

dziekuje kochana...

zobaczymy jaka tempka bedzie jutro... troche sie boje bo w ostatnim cyklu mierzylam tempki ale tylko kilka dni przed koncem cyklu... i tak mialam:
25dc 36.7
26dc 36.7
27dc 36.8
28dc 36.7
29dc 36.4

boje sie ze ten cykl bedzie wygladal tak samo...

niby cyce mnie bola, jajnik kluje, i brzuch jak na @ ale jakos nie wierze w te wczesne obiawy (mam na mysli te do 2 tygodni po owulce)... poza tym zawsze tak przed @ mam wiec zadna mi nowasc... pierwszym objawem bedzie jak cos brak @... stwierdzilam ze jak we wtorek czyli w 29dc tempka nie spadnie to zatestuje... wczesniej zawsze testowalam przed @ i tylko sie niepotrzebnie stresowalam i beczalam... a teraz chce miec nadzieje do konca tego cyklu takze wczesniej nie testuje... co ma byc to bedzie... teraz juz nic nie zmienie... trzeba czekac... w ogole spac mi sie chce bo po tym jak zmierzylam tempke i zoabaczylam ze poszla w dol to mialam dola troszke no i nerwa i wlasciwie to budzilam sie co 5 minut... a jutro z ranca musze wstac, zjesc cos, troszke pomeczyc mojego zeby bylo mniej stresujace a nie ,,samoobsluga'' do kubeczka i na badanka... pewnie mi powiedza jutro kiedy dostane wyniki... ale tak szczerze to mam taka cicha nadzieje ze juz te wyniki badan nam sie nie przydadza bo beda dwie II...

reklama
my chcemy sie przeprowadzic do australii... coraz czesciej o tym myslimy...

nie mam pojecia bo przeciez skoro jest spadek to plamienie powinno byc a tu lipa... w ogole u nas w polsce tak malo sie mowi o spadku implatacyjnym a patrze teraz na stronkach w uk i pelno o tym jest...
super do kangurow, moi szwagrowie tez planuja, czekaja tylko jak ONA bedzie miala 2 lata nieprzerwanej pracy jako pielegniarka. Zaloguj sie na FF (FertilityFriend) (Ovulation Calendar and Ovulation Chart) to poprowadzisz sobie cykl i dowiesz sie wiele ciekawych rzeczy.

"jeszcze wojtek w dupie a juz mu kasze ważą"
:-D:-)

Witaj Kochana:-)Dzisiaj mnie mdliło mocko,a tak to sie czuje dobrze,śpiąca jestem non stopa i sikac mi sie chce;-)Chciałabym juz miec widoczny brzuszek:tak:
czyli fasolka daje pierwsze znaki :tak: dbaj o siebie

Hello:-) Widze ze mało tu Was:tak:wiecie co mam takie dziwne smaki najpierw jem owoce,a potem ogórki z octu przepyszne:-)A na słodkie wogóle mnie nie ciągnie tylko na takie jak ogórki cos kwasnego:-)

Co tu dzisiaj tak pusto? Zostawić Was na trzy dni, to milion stron do przeczytania, a jak człek siedzi przed kompem cały dzień, to tutaj ciiiszaaa ;-):-):-):-)

Polazłam dzisiaj do apteki zaopatrzyć się w test. Niech leży i czeka na odpowiedni czas :-) Choć już sama nie wiem, co mam myśleć. U mnie każdy cykl inny. Heh, przynajmniej jest kolorowo i nigdy nie wiem, co mnie czeka ;-) A tak poważnie, to przekichane z takimi cyklami...

Madziu, dobrze, że dbasz o siebie i o fasolkę. Odpoczywaj dużo i ciesz się z fasolinki.

AAASSSSIIIAAAA :-) ja Cie zapraszam do mnie do domu-pokoik a w zasadzie ściany pokoju mojej Pauliny sa do Twojej dyspozycji :tak::laugh2:
Nie ma sprawy Madzia. Mówisz i masz :-D:-D

A czy ktoś wie co u Gosi i Elfika?

A ja tak jeszcze nieśmiało....:zawstydzona/y: Czy ja też mogłabym dostać Wasze namiary na NK?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wlasnie chce przerobic meble na dzieciece i zastanwialam sie jak to zrobic ...

czy ja moge sie wtracic, wiem ze nie bylo to do mnie skierowane ale...
1. pomaluj wnetrza komor na rozne dzieciece kolorki: roz, zielen "chlopiecy" niebieski, zolty moze bardziej pastelowe kolory.
2.drzwiczki na bialo
3.wybierz duzy wzor (kwiaty/latajace balony/samochody/misie na herbatce), ktory bedzie przechodzil z jednych drzwiczek na drugi, tak by z daleka tworzyl jednosc
4.zmien uchwyty na proste biale by sie zlewaly z drzwiczkami :sorry: taka ja mam wizje

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry