reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam znowu:-Dnamolna dziś jestem:zawstydzona/y:

Natalineczko witaj! My się jeszcze nie znamy:no: Czytam że Ty też słomiana wdowa:-( co zrobić takie czasy:wściekła/y:

Temperatura i metoda objawowa. Masz @ np 6 dni, potem mierzysz tempkę rano o tej samej porze (tylko musisz mieć przespane ciurkiem przynajmniej 5 godzin a o to przy małych dzieciach trudno) i masz 36,6...a potem Ci wzrasta na 37'C i jeśli utrzymuje się przez 3 dni to znaczy że owulacja już była i dalej są dni bezpłodne. Śluz po @ właściwie nie ma a potem zaczyna się robić taki przeżroczysty i ciągliwy jak białko jajka...3 dni takiego mokrego śluzu plus temperatura podwyższona i dzidzia gotowa. W sam dzień owulacji chłopak a 2-3 dni przed dziewczynka...nam się sprawdziło...teraz jeszcze Marysię musimy wcelować:-D:tak:

A tak dla uproszczenia to ja mam 26 dni cykl, 7 dni @ potem już zaraz śluz i tak 11-12 dzień cyklu jajeczkowanie...a potem 14 dni i okres

alem się ekspertka zrobiła:cool2::cool2::cool2:

Pozdrawiam!!!!

dzieki bedziem probować, problem w tym ze mi prawie przez caly czas leci taki bialy sluz :baffled::baffled::baffled:

a u mnie jak?
nie dowiem sie bo 3 razy bylo a nie raz:baffled:
no i mam meza piekarza a wiadomo ze ciplo zle wplywa na chlopakow:-)
trzecia tez bym chciiala cdziewczynke:-)

ja też bym teraz chciała dziopkę tak do pary :tak::tak::tak:

reklama
Ja dotarłam dopiero teraz bo cały dzien bylismy na swiezym powietrzu:tak::tak::tak:Najpierw basen i opalanko a po obiedzie plac zabaw i grill:-)Takze niedawno wrocilismy do domku:-)Mlodzi jeszcze nie spia ale mam nadzieje ze niedlugo padna:tak:

Nawet nie nadrabiam tego co napisalyscie bo nie mam sily

o prosze kto zawital:rofl2:
basen to u mnie bedzie jutro bo dzis do 15to pogoda byle jaka byla

dzieki bedziem probować, problem w tym ze mi prawie przez caly czas leci taki bialy sluz :baffled::baffled::baffled:

czyli jaki?
rozciaga sie?czuc "mokro" czy raczej jest go malo i jest bardziej taki zwarty i bialy?

wlazlam wlasnie na konto i sie okazalo ze za raty wzilei mi w sumie prwie 60zl mniej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nie wiem czemu.
we frankach to wiadomo skoro zlotowka mocna,ale czemu z zlotowkach?znow oprocentowanie zmalalo\?

biały nieprzeżroczysty śluz jest normalny, ale spróbuj poobserwować i zauważysz różnicę. O szyjce i takich duperelach Ci już pisać nie będę...ale jeśli chcesz coś więcej wiedzieć to pisz bo dużo wiem na ten temat.

Tylko u nas słomianych wdów to tak jest że wszystko jest...tylko chłopa nie ma:-D:-D:-D My się o Maćka 5 miesięcy starali i nigdy nie było w porę...a raz przyjechał w tygodniu nagle bo trzeba było papiery podpisać i się udało:tak:

o prosze kto zawital:rofl2:
basen to u mnie bedzie jutro bo dzis do 15to pogoda byle jaka byla

czyli jaki?
rozciaga sie?czuc "mokro" czy raczej jest go malo i jest bardziej taki zwarty i bialy?

czasem leci jak woda i czuje normalnie jakbym sikała mimo woli a jest taki ciągnący się i lekko galaretowaty :eek::eek::eek:
a czasem tak jakby sernik kruchy :baffled::baffled::baffled:

reklama
biały nieprzeżroczysty śluz jest normalny, ale spróbuj poobserwować i zauważysz różnicę. O szyjce i takich duperelach Ci już pisać nie będę...ale jeśli chcesz coś więcej wiedzieć to pisz bo dużo wiem na ten temat.

Tylko u nas słomianych wdów to tak jest że wszystko jest...tylko chłopa nie ma:-D:-D:-D My się o Maćka 5 miesięcy starali i nigdy nie było w porę...a raz przyjechał w tygodniu nagle bo trzeba było papiery podpisać i się udało:tak:

bo takie spontanuczne najlepsze:-)

To Ty się ciesz kochana:tak::tak::tak: że mało wzieli a nie zamartwiaj

no ciesze sie ciesze:-)

czasem leci jak woda i czuje normalnie jakbym sikała mimo woli a jest taki ciągnący się i lekko galaretowaty :eek::eek::eek:
a czasem tak jakby sernik kruchy :baffled::baffled::baffled:

czyli wszytsko jest z Toba ok:-)
to celuj jak jest ten ciagnacy:-)

To sie ciesz ANABUBKA:tak::tak::tak:
Ja tez jutro bede sie plazowala jak bedzie pogoda:-)

a gdzie wy macie plaze?

Do góry