reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOBRANOC!!!:-):-):-)

picture7590.gif

dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki :-D:-D:-D
spadam bo zaraz role mojej poduszki zacznie spełniać klawiatura :tak::tak::tak:

reklama
Hej Laski, witam się pierwsza z rana :tak:
Nie mogę spać ;-) Wczoraj do późna oglądałam z dzieciakami bajki na starych kliszach, ale był ubaw, pamiętam takie bajki jeszcze ze swojego dzieciństwa :-)
Położyliśmy się na podłodze i wyświetlaliśmy na suficie wszystkie jakie znaleźliśmy :-D
Dla moich dzieci to ogromna nowość :tak:

Idę coś chrupnąć bo dzidziuś zgłodniał hehe :-D:-D:-D

witam sie i ja

Witam nocnie.
Mąż mnie Martini spoił ,więc wiele nie popiszę.:-D:-D:-D:-D

Jak ciągnący i przezroczysty i lep[ki to dni płodne
jak biały i twarożkowaty to ni nie płodne
a jak biały kaszkowaty i zapachem to upławy,które trzeba podleczyć.

Kobitki uciekam ,bo literki mi skaczą jak by walca tańxczyły.Dobranoch.
Jutro się odezwę:-D:-D:-D

dobrez ze po francusku nie pisalas jk ja kiedys:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej Laski, witam się pierwsza z rana :tak:
Nie mogę spać ;-) Wczoraj do późna oglądałam z dzieciakami bajki na starych kliszach, ale był ubaw, pamiętam takie bajki jeszcze ze swojego dzieciństwa :-)
Położyliśmy się na podłodze i wyświetlaliśmy na suficie wszystkie jakie znaleźliśmy :-D
Dla moich dzieci to ogromna nowość :tak:

Idę coś chrupnąć bo dzidziuś zgłodniał hehe :-D:-D:-D

ja tez spac cos nie moge,pewnie przez zeby bo bola:baffled:

ja tez mam gdzies rzutnich na strychu i sie nie moge zebrac zeby go zdjac:baffled:
dzieki za wiadomosc;-)

ellooo

wiem wiem nigdy tak zrana mnie nie bylo ale jest tak goraco ze spac nie moge:-p

Luna trzymam kciuki za opuznienie@ Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:

Makunga my tez mielismy takie bajki extra sprawa

AS ciebie martini a mnie wodka:-D

Natalineczka korzystaj ze sloneczka:rofl2:Jak moj brat mowi..nie jestem rasista ale asfalt musi lezec nma swoim miejscu:-D:-D

Anabuba Ty sie ciesz ze masz malo wziete i mozesz wiecej wydac:-D

My wczoraj kupilismy dla Bogdana garniak buty i caly zestaw wiec jest gotowy
Ja odebralam suknie wiec juz tez jestem gotowa
Laury sukieneczki dojechaly z tatusiem i jestem mega zadowolona sa extra:tak:
A ja nie mam czasu pazorow zrobic i na koniec bede miala swoje dlugie z frenczem ktory siorka mi zrobi:-D:-D
Na 10 mam spotkanie, potem kolejne, kolejne, musze kupic pare rzeczy do podziekowania dla rodzicow, zakupic soki i isc na brwi:baffled:chyba dnia mi braknie:-D:-D:-p

Hej dziewczęta, tyle z rana już nas tutaj?
Anki-dzięki za życzenia
Aniu-trzymam kciuki, oby wszytsko poszło jak po maśle, grunt to zachowac zimną krew. Ja pamietam tak się denerwowałam, że nikt nic po mnienie poznał i ciągle się śmiałam.

Natalineczka-witaj!

Witaj Natalineczko!
Zuzkus,Julu z chęcią colę odgazowaną pił przy jelitówce:tak:.
Kasę to dopiero pół godziny temu przywiozła:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:,jak apteka do 19-ej czynna:sorry2:.
I weź się nie denerwuj:sorry2:,byłam na NK i była w Ostatnio dodanych zdjęciach fotka bliźniaczek i konto Kornelka i Antosia .// nie mamy a tam podpisy pasujące pod pedofila i zgłosiłam do redakcji NK i także znajomych tego profilu:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.
I dobrze kochana zrobiłaś!

wlazlam wlasnie na konto i sie okazalo ze za raty wzilei mi w sumie prwie 60zl mniej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nie wiem czemu.
we frankach to wiadomo skoro zlotowka mocna,ale czemu z zlotowkach?znow oprocentowanie zmalalo\?
No to tylko sie cieszyć!!!

A ja właśnie cos czuję, że jednak @ wielkimi krokami się zbliża, ale nic to, trudno, i tak kokardę zrobię i wynagrodzę-niech ma za te męczarnie ze mną, hihi. Ja rano dostałam na śpiku całusa i kwiatuszka na podusię obok-słonecznik.
Mała jeszcze śpi-ale to długo raczej nie potrwa, wczoraj co prawda pozła spać o 22, ale spała dobrze, więc zaraz zacznie gadać do mnie z drugiego pokoju. Dziś obiecałam sobie w całym tym nawale poobrabiać zdjęcia i wstawić kilka. Musze znależć czas między sprzataniem, zakupami, obiadem, szyciem i prasowaniem. Nie ma bata-musze.-Anabubka-dzięki zdjęcia apisane na dysku.

As-sorrryy, że nie odebrałam telefonu, ale właśnie zajmowałam się wymiotującą babcią, dzwonek mnie wkurwiał, a później na śmierć zapomniałam oddzwonić.

i ja tez już jestem :-)

my juz po śniadanku :tak::tak::tak::tak:
upał juz sie zrobił,duszno strasznie,zaraz puszczam pranie a potem wywalam Oliwkę z M na dwór na rower a ja zabieram się za mycie okien :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry