Natalineczka555
kocham kochać :)
DOBRANOC!!!:-):-):-)
![]()
dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki

spadam bo zaraz role mojej poduszki zacznie spełniać klawiatura

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DOBRANOC!!!:-):-):-)
![]()
Witam nocnie.
Mąż mnie Martini spoił ,więc wiele nie popiszę.
Jak ciągnący i przezroczysty i lep[ki to dni płodne
jak biały i twarożkowaty to ni nie płodne
a jak biały kaszkowaty i zapachem to upławy,które trzeba podleczyć.
Kobitki uciekam ,bo literki mi skaczą jak by walca tańxczyły.Dobranoch.
Jutro się odezwę![]()
Hej Laski, witam się pierwsza z rana
Nie mogę spać ;-) Wczoraj do późna oglądałam z dzieciakami bajki na starych kliszach, ale był ubaw, pamiętam takie bajki jeszcze ze swojego dzieciństwa :-)
Położyliśmy się na podłodze i wyświetlaliśmy na suficie wszystkie jakie znaleźliśmy
Dla moich dzieci to ogromna nowość
Idę coś chrupnąć bo dzidziuś zgłodniał hehe![]()
I dobrze kochana zrobiłaś!Witaj Natalineczko!
Zuzkus,Julu z chęcią colę odgazowaną pił przy jelitówce.
Kasę to dopiero pół godziny temu przywiozła,jak apteka do 19-ej czynna
.
I weź się nie denerwuj,byłam na NK i była w Ostatnio dodanych zdjęciach fotka bliźniaczek i konto Kornelka i Antosia .// nie mamy a tam podpisy pasujące pod pedofila i zgłosiłam do redakcji NK i także znajomych tego profilu
.
No to tylko sie cieszyć!!!wlazlam wlasnie na konto i sie okazalo ze za raty wzilei mi w sumie prwie 60zl mniej
nie wiem czemu.
we frankach to wiadomo skoro zlotowka mocna,ale czemu z zlotowkach?znow oprocentowanie zmalalo\?
wspólczuję nieprzespanej nockiWitam . Ja dzisaj miałam cięzką nocke. Najpierw obudził się Sebek a potem 2 razy Seweryn i znowu Sebek ok 6 i nie chciał spac le chwile zasnoł. No i chce mi się spać