reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej lasencje:happy::happy:
na początek lunka;morza miłości namiętności uniesień i synka do kompletu z okazji waszej rocznicy ślubu:happy:
wczoraj w pracy zrobiłam awanti że:angry::angry::angry::angry:no siedziały do 21 i zapierniczały co by wszystko zrobić bo się wydarłam i powiedziałam dosyć dzwonimy do szefowej niech przyjedzie i zobaczy jak wy kończycie pracę i jaki syf mi zostawiacie...wściekłe bo o 18 mają koniec ale zapierniczały:tak:
ja przyszłam do domu na ostatnich nogach:-:)-(jak doszłam to miałam 39.4 zapodałam sobie końską dawkę pietruszka mnie nasmarował wickiem wypociłam się i dzisiaj tylko katar i kaszel a gorączki nie mam:happy:

reklama
malinka i dobrze że zrobiłaś awanturę,może te baby to czegoś nauczy :tak::tak::tak::tak:

luna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu,dużo miłości

Agnes mycie okien w taki upal?
wspolczuje
u mnie tez sie cieplo robo.zaraz wstawiam pranie,.
musze dkonczyc robienie przecieru pomidirowego i lecimy na plotki
oczywiscie na rowerach,a kawlke mamy bo z 7km w jedna strone:-)

Malina i bardzo dobrze zrobilas.niech malpy nie mysle ze im wolno!
ja myslalam ze Ty w casto tylko prze weekend robisz:baffled:

Jadźka,aleś się postawiła,hoho;-):tak:.
Ja się właśnie przeopcjowałam do pediatry chłopaków bo mój obecny rodzinny to skierowań na badania nie za bardzo daje:no:.A tu pod nosem przychodnia i łaski nie robi;-):biggrin2:.
Nasza doktorka zmieniła Julowi antybiotyk an KLACID i rozpiskę dała szczegółową i wszystko dawać,bo może się szpitalem skończyć.Amoksiklav wogóle nie zadziałał(ja po nim wymiotowałam jak ostatnio byłam chora:angry::angry:).I w razie czego to q piątek do kontroli i dała skierowanie na badania,morfologia i ALAT i ASPAT i mocz.

Ja zmieniła przychodnie jak Seweryn był mały bo w tamtej na wszystko antybiotyk. A tu przez 2-3 lata miał chyba tylko raz

Ponieważ nic lepszejszego nie wymyśłiłam kupiłam wstęgę czeroną i już cos z nią kombiowałąm,wykombinowałabym cos fajniejszego, fikuśniejszego, ale o metr za mało kupiłąm... nic, bedzie co ma byc. Dzwonil, ze jutro wyjatkowo do 14 robi nie do 18, wiec trzymac kciuki, zeby choc raz nie na darmo spoznila sie @.

Teraz musze juz lciec do tesciowej, wroce dopiero wieczorkiem wiec juz nie dam rady zapewne wskoczyc pogadac. Za to na pewno wpadne z rana, jutro...
trzymam moze sie uda

piotrek do mnie dzonił że te pindy nic nie sprzątałay na sklepie azeby było iekawiej to chodziły i jak panie z sanepidu paluszkami sprawdzały jak wanny umyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oj czuję że dzisiaj będzie ostro na wstępie:wściekła/y::wściekła/y:oj jak się w***** jak pojade po nich to będzie pół castoramy słyszało:wściekła/y::wściekła/y:
a nie zrobiły trudno ja też nie mam zamiaru tego ruszać i dzisiaj wchodze do roboty o 18 a nie jak zawze 17.30 17.45 a one już zawsze przebrane i gotowe do odlotu a ja jak wchodzę na sklep to nie wiem za co się zabrać śmieci z kas nie zabiorą w łazienkach nie ma papieru ręczników syf na stołówce to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a one jak mi chłopaki mówią z ochrony czy z sanitarki siedą od 12 w kńciapie i czekaja na fajrant:wściekła/y::wściekła/y:
nosz kurna praca to praca :baffled:a one potrafia do mnie z tekstem że wykształcona jestem a sprzątać przyszłam...no kurna jak bym miała kogoś do opieki nad dziećmi to bym nie szła do sprzątania tyko do casto jako pracownik bo bym te 1700 na wstępie na łapkę miała:tak::tak::tak:
a zresztą może to przykre ale dziewczyny z kas to nie chcą zeby one śmieci zabierały bo...śmierdzą :szok::szok:no jak sie tydzień czasu chodzi w tym samym w pracy i po pracy to efekty są:laugh2:ja bym się pod ziemię zapadła gdyby mi ktoś powiedział że mam sie nie nachylać bo śmierdze:szok::szok::szok::szok::szok:
no się wyżaliłam:tak:
anabubka a w jakich proporcjach ta woda z solą bo babcia mi tak kiedyś robiła ale nie pamiętam:baffled::baffled:no i sól muszę kupić bo nie używam więc nie posiadam w domu:-D:-Dzresztą cukru też nie;-)
Ale s..i

ech malinka...
Słów brak.
Ja to bym szefową ściągneła jak bym wiedziała,że one siedzą w kanciapie i czekają na fajrant.
Tak żeby im nalot zrobiła.A co :-D:-D:-D:-D:-D
I to jest najleprzy pomysł

As ma dobry pomysł, tak z niespodzianki niech wleci i zobaczy. A kamer tam nie ma żeby zobaczyć co robią?
A o tych kamerach też myślałam

A myślałam że tylko ja mam takie doświadczenia z naszą słuzba zdrowia!

Dziaisj byłam u Taty rano niby lepiej ale nogi cały czas tak spuchnięte że pekają i woda leci:no: W nocy Tata miała atak duszności i kaszle wtedy straszliwie-przyleciała ordynator-taki pedofilek i zjeb... ojca ostro że cały oddział budzi i że środek nocy jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:szok:Dobrze im;-)

Dla mnie zimne proszę:-D:-D:-D

Witam Wszystkich! Właśnie wróciłam od siostry -byłam piechotą z wózkiem-2km w jedna stronę-może chociaż ciastko spaliłam:-):-):-)
Była u niej połozna dzisiaj i powiedziała że ma dopajać glukozą z butelki:szok:
Każda gada inaczej. Poza tym u nas piękna pogoda. Rano nie włączyłam kompa bo pewnie bym nic nie zrobiła a korciło mnie:-):-):-)Ale okna 2 umyte i lodóweczka czyściutka i pranie zrobione.
Ja też miałam dziśaj nie włanczać ale uległam. Ja do 6 miesiąca Sewerynowi nic niedawałam prucz cyca, zaparłam się i nieraz się o to z teściową spierałam bo cały czas chciała cos mu dawać

WITAJCIE!!!

Witam po bardzo długaśnej przerwie mam nadzieję ze wybaczycie mi moją nieobecność :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

M już wyjechał wiec moge pisac tu z wam
wybacznie że nie poodpisuje ale musialabym siedziec cala noc zeby wszystko nadrobic :tak::tak:

po długiej wizycie mężula stwierdzilismy że trzeba się postarać o kolejne potomstwo :tak::tak::tak:

ale jak tu sie starac jeszcze nikt na odleglosc 600 km nie splodzil dziecka :szok::szok:

nie liczac invitro:tak::tak:

witam sie z wami gorąco :-):-):-):-)
No WITAJ

Witaj Natalineczko!
Zuzkus,Julu z chęcią colę odgazowaną pił przy jelitówce:tak:.
Kasę to dopiero pół godziny temu przywiozła:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:,jak apteka do 19-ej czynna:sorry2:.
I weź się nie denerwuj:sorry2:,byłam na NK i była w Ostatnio dodanych zdjęciach fotka bliźniaczek i konto Kornelka i Antosia .// nie mamy a tam podpisy pasujące pod pedofila i zgłosiłam do redakcji NK i także znajomych tego profilu:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.
Co ty gadasz naprawde, to jakaś masakra

Zaraz po okresie raczej będz\ie dziewczynka tuż przed owulacją raczej będzie chłopiec.
U mnie się sprawdziło i za jednym i za drugim. :-D:-D:-D:-D:-D
następnym razem muszę sprubować:-D:-D:-D:-D

Chyba coś mi się niezaznaczyło:no:

Po spacerku super jestem bardzo zadowolona z wózka

anabubka bo ja w casto w tygodniu od 18 do 21 a w weekendy w sobote od 6.30 do 20 a w niedzielę od 8.30 do 18 powiem ci że to masakr i cieszę się że to już końcówka bo to tyrka to po pierwsze a po drugie mijamy się z piotrkiem w tygodniu on wchodzi ja wychodzę w weekendy jak wracam w sobotę to nic mi sie nie chce jeść gadać tylko prysznic i do łóżka w niedzielę już jestem bardziej zaprawiona to kawulca z nim wypije i pogadam:-)ale na dłuższą metę to nie dla mnie ale jeszcze tylko jeden taki weekend no mam nadzieję że będzie słowna bo jalk nie to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:będe szukała coś innego bo na stałe tak zapierniczać sobie nie wyobrażam :no:one sa we 2 i się nie wyrabiają a w weekend jest najwięcej klijentów a to się=więcej pracy a ja sama:sorry:
jadźka a jak sie prowadzi tymi rączkami bo one takie nietypowe:sorry:

malinka1 fajnie wogule jestem zachwycona :-D:-D:-D:-D. A jeszcze bardziej to się Sewerynowi podoba. Jak wczoraj wyszliśmy na spacer to Seweryn cały czas mówił "a moja mama kupiła Sebastiankowi nowy wózek" myślałam że ze wstydu się spale ale udało mi się mu wytłumaczyć żeby tak nie mówił

Anabuba wiem że upał ale już nie mogę patrzec na te okna takie brudne że aż wstyd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
więc musze dziś je przelecieć :-D:-D:-D:-D:-D a poza tym mam dzis ochote na mycie okien,jakas dziwna jestem :-D:-D:-D:-D:-D

Witam,ja na chwilu bo Olek mnie zgania.
Zrobiłam 2 testy z innych firm i nic nie wyszło:no:.Ten quick Test jakiś wadliwy był.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry::angry:
A gratulacje na później sobie zostawię;-):tak::biggrin2:.
Jadźka,sprawdzałam w nocy i to konto nadal jest:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.
Później nadrobię;-):tak:.

reklama
jadźka dziękuję za życzenia ale dziś świętuje lunka:rofl2::rofl2::rofl2:
a to super bo już mam mętlik w głowie ale ten peg perego pliko chodzi mi po głowie non top a jak to mówi pietruszka jak się malina napali to nie ma bata:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry