reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Zajaczku - Slonce wiem ze teraz jest Ci przykro, ja tez mialam jedna ciaze biochemiczna, byly juz mdlosci juz cos i nagle @....wszystko sie samo oczyscilo a teraz mam w brzusiu synusia duzego i czekam na porod :-) wiesz,....wiem ze to marneeeeee pocieszenie ale przynajmniej wiesz ze mozesz zaciazyc, widocznie kruszynka byla slaba czy moze jakas wada czy cos, natura wie co robi, sama po swojej ciazy mialam fiola, naczytalam sie juz o typowych poronieniach o urodzeniach 40tc martych dzieci nie wspomne...nie mozna tak myslec!!! trzeba myslec pozytywnie, uda sie w koncu :-)

Dziewczyny....jeszcze normalni ludzie sa na tym swiecie, takie male pocieszenie....:-) wlasnie kumpel wystawil mnie z transportem i towar lezy w praktikerze dodam ze potrzebuje by go przywiezc ciezarowke mala :-) wiec osobowka nie wchodzila w gre...no i wlasnie WIELKI kumpel sie zgodzil po czym wycofal, poszlam do sasiada i juz raz dwa trzy no problem wykonal 1 telefon ze ma ludzi co wlasnie wrocili z bydgoszczy i auto, podjechali, wzieli faktury pojechali sami zabrac towar, przywioza, wniosa za free :-) a tak bym za pare km bo mam b. blisko sklep musiala placic 50 zl :-) udalo sie na piekne oczy i duzy brzuch :-p

na szczęście mam jeszcze włosy na głowie:):)
Bo się szczerze mówiąc bałam. Musiałam mieć ściągnięty kolor czarny. I zrobiły się bordowo pomarańczowo żółte;)
Teraz mam brąz z refleksami bordowo fioletowymi. Podoba mi się:)

Zajaczku - Slonce wiem ze teraz jest Ci przykro, ja tez mialam jedna ciaze biochemiczna, byly juz mdlosci juz cos i nagle @.....wiem ze to marneeeeee pocieszenie ale przynajmniej wiesz ze mozesz zaciazyc, widocznie kruszynka byla slaba czy moze jakas wada czy cos, natura wie co robi, trzeba myslec pozytywnie, uda sie w koncu :-)
Kroptusiu, ty ta mądra kobitka jesteś na prawdę:-) I wierz mi, dla nas to nie jest maaaaarne pocieszenie tylko duże. Bo wiemy coś więcej o sobie i możemy więcej przedstawić gince żeby nam pomogła.
A ty masz niezłego kumpla kurcze. Dobrze że sąsiad normalny i uczynny

Witam.

Zajączku słonko kochane, cieszę się,że już jesteś z nami i że dobrze się czujesz. Całą sytuację dobrze podsumowała Kroptusia. Jak dla mnie nic dodac nic ująć.
Trzymam kciuki żeby teraz wszystko poszło dobrze. Ile musisz odczekac ze starankami? Czy nie musisz w ogóle? Nie znam się...

Kroptusiu dzisiaj podpisuje się obiema rękami i nogami pod tym co piszesz:-). Ja też w pierwszej ciąży spałam i odpoczywałam kiedy chciałam. Teraz juz nie jest tak łatwo. Zwłaszcza że ja mam w domu 2,5 letnie dziecko, więc cały czas się nią zajmuje. Co do przygotowań do porodu- ja lubię mieć wszystko zapiete na ostatni guzik. I teraz już zaczęłam wynosić pudła z piwnicy z ciuszkami i przeglądać czego mi brakuje. Oczywiście tak wstępnie. Ale i pierwsze i drugie dziecko będzie " zimowe" , więc ciuszki wykorzystam na pewno. Ja uwielbiam zakupy dla maluszków.

Powiedz mi kochana dlaczego lekarz kazał Ci odstawić Biofer w ciąży? Jak go wcześniej łykałaś? Bo na ulotce pisze że można wieczorem a lekarz kazał na czczo:baffled::baffled:

Nektarynko jestes wielka! Komp wyczyszczony i hula! Dzięki. Czy masz jakieś sprawdzone programy do oczyszczania?

Kropeczko zauważyłam boćka, zauważyłam:-)

Patrysia dlaczego nie możesz ( nie chcesz?) czekać z chrztem dziecka dłużej niz miesiąc? Urodzisz w styczniu, zimno będzie i nie fajnie. Miesiąc po porodzie chce Ci się latać i załatwiac wszystko, marznąć w kosciele z maluszkiem i zajmować się tym wszystkim? Aż się prosi poczekać do lata. Ja mam córkę z listopada i chrzest był w maju. Było cieplutko, mała miała tylko sukieneczkę na sobie i mamy fajne zdjęcia w plenerze:tak:

Gdzieś może znajdę jej fotkę z chrztu to wkleję.

Bo się szczerze mówiąc bałam. Musiałam mieć ściągnięty kolor czarny. I zrobiły się bordowo pomarańczowo żółte;)

O właśnie o czyms takim myślę! Ja kiedyś kochałam się w czerwieniach i miałam zawsze z fioletowymi refleksami. Teraz mam ciemny brąz z blondem, ale już mi się znudził. Brąz z bordo brzmi super! Tylko chyba jeszcze poczekam z tym farbowaniem. Mam kudły długie bardzo i siedze zawsze kilka godzin u fryzjera. Teraz mogłabym zasnąć...

Znalazłam ....

Wróciłam :-)
Siemacie Lachony:)
Zaczęłam Was trochę czytać od poniedziałku ale poddałam się na razie. Widziałam tylko ze bardzo mocno mi kibicowałyście i myslałyście o mnie.
Zajączku!!! Kochana moja! Jak dobrze, że już jesteś bezpieczna w domku no i z nami na forum.

W kazdym razie mam namiar na ginkę od dziewczyny która była w szpitalu. Starali sie przez 5 lat o dziecko. Mieli 2 IUI, w klinice powiedzieli że raczej juz tylko In Vitro. pojechali do niej. po pół roku zaszła w ciążę, i jest w siódmym m-cu z bliźniakami:):)
Jadę do niej w piątek na 23,15:-D:-D Dodam że to wcześnie bo sie zwolniło miejsce. W pierwszej wersji na 24,30;-)
Dobrze, że spotkałaś choć jednego porządnego lekarza... Po tym co przeczytałam, jak Cię nie było, to krew mnie zalała normalnie... Ja chyba nigdy tego nie zrozumiem, ja można sobie tak igrać ze zdrowiem pacjentów... Mam nadzieję, że ta pani doktor będzie super :-)
Ja do dzisiaj nie znalazłam porządnego lekarza u mnie w mieście. A byłam już praktycznie u wszystkich. W zeszłym roku trafiłam do jednej pani doktor, która zajęła się mną tak, jak powinna po tym, kiedy mój (do czasu) uwielbiany lekarz mnie zawiódł. Tylko, że zniknęła. Odeszła z przychodni do innego miasta i teraz mi trochę za daleko do niej jeździć. Straszna szkoda, bo naprawdę wzbudziła moje zaufanie i duży szacunek, jak żaden lekarz do tej pory. Tak więc cieszę się, że będziesz pod dobrą opieką Kochanie.

ogłoszenie z regionalnego serwisu podlaskiego:

Zatrudnię żonę: pranie,prasowanie, sprzątanie domu,opieka nad dziećmi, bieganie do sklepu po piwo,wieczorny seks.
Wymagania: atrakcyjna,pracowita,miła dla kolegów,wytrzymała na stres,lubiąca dzieci,mało inteligentna,nie kłótliwa, itd.
WOW...;-)

To my poprosimy foto :-D

No a ja już po wizycie. Wczorajsze plamienie dzisiaj już nie do końca jest plamieniem.... Wytłumaczyłam ginowi wszystko, że @ dopiero za tydzień powinna przyjść, że nie boli mnie brzuch ani piersi, że nie czuję się okresowo a on mimo to stwierdził, że to @... Nie wiem sama... Nie do końca jestem przekonana, że ma rację, bo czuję się zupełnie inaczej niż podczas @... W zasadzie w ogóle się czuję nijako ;-) Zobaczę co się będzie działo dalej. Czy to rzeczywiście @ i się rozkręci na dniach.
Dopijam kawuchę i zabieram się do pracy, ale będę Was podglądać :-)
Buziole :***

reklama
Do góry