reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie zapomniałyśmy:tak::tak:
jak bylo nad morzem?:-)

A&E no super że jesteś:tak::tak::tak:
jak tam wypoczynek???
kreację ślubną już masz????
jak emily????
nad morzem bylo super chetnie bym dluuuuzej zostala :tak::tak:
Emily byla jak zwykle chora w PL :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymiotowala goraczka nie chciala jesc itd :wściekła/y::wściekła/y:wiec poszlam do lekarza no i ostre zapalenie gardla chyba jej Polski klimat nie odpowiada:baffled::baffled: A potem dostala mi krost na buzi juz bylam pewna ze to ospa ale jak naerazie ma ich tylko 5 juz 6 dzien i ani jedna wiecej sie nie pojawila dzwonilam do mojego pediatry w DE to powiedzial ze moze to byc po te szczepionce co dostala przed wzjazdem i ze mam sie nie martwic jak wiecej krost nie bedzie :tak::tak:
A tak to jestem caly czas zalatana juz myslalam ze kreacji nie dostane na Ani wesele ale kupilam wczoraj czerwona suknie z bolerkiem a czerne dodatki bede miala buty tez kupilam jeszcze mi tylko torebeczka zostala:tak::tak::tak:
Mojemu tez kupilam czerwona koszule i czerwono czarny krawat wiec bedziemy do siebie pasowac:-D:-D:-D Tylko moj inteligentny zapomnial butow do garnituru a mial w domu nowe no i pech cial ze musielismy znowu nowe kupic :-):-):-)

reklama
Emily byla jak zwykle chora w PL :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymiotowala goraczka nie chciala jesc itd :wściekła/y::wściekła/y:wiec poszlam do lekarza no i ostre zapalenie gardla chyba jej Polski klimat nie odpowiada:baffled::baffled: A potem dostala mi krost na buzi juz bylam pewna ze to ospa ale jak naerazie ma ich tylko 5 juz 6 dzien i ani jedna wiecej sie nie pojawila dzwonilam do mojego pediatry w DE to powiedzial ze moze to byc po te szczepionce co dostala przed wzjazdem i ze mam sie nie martwic jak wiecej krost nie bedzie :tak::tak:
A tak to jestem caly czas zalatana juz myslalam ze kreacji nie dostane na Ani wesele ale kupilam wczoraj czerwona suknie z bolerkiem a czerne dodatki bede miala buty tez kupilam jeszcze mi tylko torebeczka zostala:tak::tak::tak:
Mojemu tez kupilam czerwona koszule i czerwono czarny krawat wiec bedziemy do siebie pasowac:-D:-D:-D Tylko moj inteligentny zapomnial butow do garnituru a mial w domu nowe no i pech cial ze musielismy znowu nowe kupic :-):-):-)

Ależ Ci zazdroszczę :tak: mnie coś ciągnie nad morze w tym roku, jak się wkurzę to sama sobie pojadę i tyle! Odpocznę chociaż :-D a byliście nad bałtykiem tak? No oby małej nic poważniejszego nie było zdrówka życzę :-)

No tak to już jest z facetami, skleroza galopująca :-D

Ja zmykam bo mama dzwoniła żebym jej ogórki zrobiła ale mi się nie chce bo do piwnicy po słoiki trzeba iść, umyć je itd... ach od samego pisania już mi się nie chce :baffled: zajrzę później :-D

Witam. Ja już mam wszystko zrobione, zakupy, obiad, pranie, gary i okno w pokoiku umyłam póki słońca tu nie mam :tak: ale gorąco i duszno na dworze, dobrze że jakiś wiaterek jest bo bym chyba się ugotowała :no:

Jak Ty się kobieto wyrobisz?? No ja w dzień ślubu to po mieście chodziłam hehe gaci szukałam innych bo nie miałam :-D ale jakoś wszystko poszło gładko i szybko :tak::tak: także się nie martw będzie dobrze, a ja czekam na zdjęcie sukienki ale żebyś Ty była w środku :-)

I bardzo dobrze zrobiłaś, niech nadrabiają zaległości :-D

Mogę Ci podrzucić moje bo ja już siły nie mam ;-)

Luna wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :-D:tak::-D:tak:
hehe ja bym chciala wiece zrobic ale słoików ie mam.... bede zbierac teraz-d0konca kata mmoze jescze troche nazbieram to wme jeszcze jabłka i porobie:tak::tak::tak:

ale masz przeboje z emily:sorry:
a faceci tak zawsze- skleroza:-D ale buty sie przydadza:tak::tak::tak:

powiedzcie mite słoiki mi sie zrobia wklesle w garnku czy dopiero jak postawie do gory nogami? bo ierwszy rax robie wogole cos do słoików i nie wiem:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

to aga czekamy na focie was w strojach galowych:tak::tak:
ja też powinnam sie zabrać za obiad ale tak mi sie nie chce że...............:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
julka siedzi na podłodze i patzry na toniego i nagle toni ty się nie wygłupiaj z tym wstawaniem bo cały bałagan w domu to ty robisz a ja biedna umęczona chodze i sprzątam po tobie:szok::szok::szok::szok:żeby tak jeszcze sprzątała po nim:rofl2:

powiedzcie mite słoiki mi sie zrobia wklesle w garnku czy dopiero jak postawie do gory nogami? bo ierwszy rax robie wogole cos do słoików i nie wiem:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
Jak przekręcisz do góry dnem to się zaciągną i poczekaj,aż tak ostygną.
Dopiero wtedy przekręć je z powrotem i schowaj sobie.

to aga czekamy na focie was w strojach galowych:tak::tak:
ja też powinnam sie zabrać za obiad ale tak mi sie nie chce że...............:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
julka siedzi na podłodze i patzry na toniego i nagle toni ty się nie wygłupiaj z tym wstawaniem bo cały bałagan w domu to ty robisz a ja biedna umęczona chodze i sprzątam po tobie:szok::szok::szok::szok:żeby tak jeszcze sprzątała po nim:rofl2:
Ech cała Julka.

Moja dama dziś dzwoniła z obozu.
Ale mają wycisk ,że ho ho :-):-):-)
A dobrze jej tak,niech pozna ,co to ciężka praca.
Przyda się na przyszłość.
Plan dnia
Pobudkę mają o 8.30
9.00 śniadanie
10 karmienie koni (ok 30 szt.)
11 sprzątanie stajni rekreacyjnej (25 koni)
12-do 13 trening na ujeżdżalni lub na hali
13.30 obiad
14 obiad koni (podawanie siana)
15 sprzątanie stajni sportowej
16-17 trening 2 doszkalający
18.30 kolacja
19 kolacja koni (konie rekreacyjne)
20-21 -wykłady "Historia Jeździectwa i rząd koński"
Przygotowanie do brązowej odznaki
21.30 czas wolny
22.30 cisza nocna
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chciała dobry kurs jeździecki to go ma :-D:-D:-D
Słuchajcie ona mówi tak:
"Mamo padam na pysk ,ale jest zajebiście"
:-D:-D:-D

reklama
Oliwka usypia więc wpadłam do was na chwilkę :tak::tak::tak::tak:

prawie wszystko mam posprzątane,okna pomyte :tak::tak::tak::tak: robota mi dzis idzie ekspresowo a to dlatego ze nikt mi się pod nogami nie plątał :-D:-D:-D:-D:-D

M z Oliwką zupę już zjedli.
jak Oliwka uśnie to wstawię już dziś 3 pranie,wykapie się i biorę się za robienie drugiego dania,dziś rybkę robię :tak::tak::tak::tak::tak:

zostało mi tylko schody sprzątnąć i wyrandę pozamiatać i umyć,pikuś ,dziś mam pałera :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przynajmniej wszędzie czyściutko :tak::tak::tak::tak::tak:

A&E fajnie że do nas zajrzałaś ,dawaj fotki swojej kreacji-koniecznie.
Aby Emili szybko przeszło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

AS to super że Klaudia taka zadowolona z obozu a to że wycisk dostaje to już inna sprawa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry