• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Cholera musze sie pochwalic !
Wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciołka urodzila dzisiaj o 13:30 chlopaka z waga 3350 i 54 cm :) Takie zdrowo wagowo dziecko mi sie wydaje ,patrzac na to ze Roza miala cukrzyce ciazowa i zamiast przytyc to schudla 6 kg w ciazy na specjalnej diecie !!!:eek::eek::eek:

no to elegancko !!!
pzekazuj gratulacje!!!

reklama
jej jak ja bym chciala jesc takie zarelko !!! a moj chlop to tylko ziemniory z miesiwem !!! zero jarzyn (wyjatkiem sa konserwowe ogorki i papryka) i zero owoców!!! MASAKRA !!! co najwyzej z tesciowa cos zjemy ale tez nie ma szansy na jakies kulinarne wygibasy typu cukinia ...

U nas najchętniej idą wszelkiego rodzaju kluchy i ryż, potem mięso (najlepiej grill albo steki) a na końcu dopiero warzywa. Owoce to tylko w formie przetworzonej (lody, ciasta, musy, itp ;-)). Wyjątkiem są pieczone warzywa do różnego rodzaju dań, właśnie jakiś czosneczek, pomidor, cukinia z grilla, ale w 90% pieczone lub grillowane ;-) Zdrowa żywność ;-)
(A z cukinią się męczymy, bo dorwaliśmy tanio na wyprzedaży 5 kilo i już nie wiemy co z nią robić... jeszcze 2 kilo w lodówce zostało...)

WItam ;) własnie przywiozłam od siostry 3 worki malutkich ciuszków, posegregowałam i zaraz biorę się za pranie. Wolę teraz bo wywieszę na dwór a później zimą nie będę miała, gdzie wysuszyć tego ;).
Chciałabym wstawić fotę mojego brzuszka ale nie bardzo wiem jak ... aha ... mogłabym prosić o zaproszenie na wątek zamknięty? Jeśli macie coś przeciwko ok - zrozumiem ;) pozdrawiam

ale z Was gaduły! siedzę tu od ponad godziny i już oczopląsu dostaję od tego czytania. widzę, że wesolutko od rana :-D

co do stringow to ja nosze kilka moich ulubionych par ... poki jest jakas znosna temperatura i sie nie "przeziebiam" to jest ok ... mam takie ulubioine bawelniane i sa ok ...

anioola co do pozycji na gorze - UWIELBIAM!! moj tez ale jak to ostatnio powiedzial "ma za slabe nerwy" i ze go brzuszek wtedy bardzo podnieca ... wogole moj mi lubi w czasie seksu brzuszek calowac !! to jest BOSKIE !! :rofl2:

Mea... żebyś Ty widziała jak mojego małża mój brzuszek podnieca... w ogóle go moje piersi nie interesują! :-D zamiast nich to pieści brzuszek :-D a jak się pytam dlaczego, to wredny mi odpowiada, że "bo brzuszek jest duży a cycuszki masz małe" - kiedyś go powystrzelam! :-D

ostatnio to mnie zastrzelił
gada mi do brzucha
'a Ty zaluj ze jeszcze nie wiesz z czego bedziesz pic.. Ci mowie mamma ma taki konkretny sprzet ze szok'
hahahahahahahaha no czysty gupol ale kochany :-D:-D:-D

hah, ale Ci zazdroszczę "konkretnego sprzętu" :-D

Moja pierwsza ciąża i mam mnóstwo pytań ... to 20 tydzień, mój Marcin nie czuje jeszcze dzidziulka a ja ... czasami ... ale jak przykładam rękę to przestaje, zastanawiam się jakie to uczucie jak dzidzia kopie ... może je mylę ... nie wiem sama ...

moje maleństwo też się boi, jak przykładam rączkę do brzuszka... ale dziś dało strzała! wybrałam się na spacer do rodziców i trochę się zmęczyłam. jak doszłam, położyłam się na kanapie no i dzidzia zaczęła kopać. uhahana zawołałam mamę, położyła rękę na brzuchu a dzidzia nic, aż tu nagle jak się zdenerwowało maleństwo, kopnęła mamę centralnie w środek dłoni, aż się biedna wystraszyła :-D:-D:-D

Cholera musze sie pochwalic !
Wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciołka urodzila dzisiaj o 13:30 chlopaka z waga 3350 i 54 cm :) Takie zdrowo wagowo dziecko mi sie wydaje ,patrzac na to ze Roza miala cukrzyce ciazowa i zamiast przytyc to schudla 6 kg w ciazy na specjalnej diecie !!!:eek::eek::eek:
Moje dzieciątko by mogło mieć takie wymiary:-)

WItam ;) własnie przywiozłam od siostry 3 worki malutkich ciuszków, posegregowałam i zaraz biorę się za pranie. Wolę teraz bo wywieszę na dwór a później zimą nie będę miała, gdzie wysuszyć tego ;).
Chciałabym wstawić fotę mojego brzuszka ale nie bardzo wiem jak ... aha ... mogłabym prosić o zaproszenie na wątek zamknięty? Jeśli macie coś przeciwko ok - zrozumiem ;) pozdrawiam
Zdjecia brzuszka wklejamy do naszego otwartego Albumu ,mozesz zrobic to poprzez dodanie zalacznika ( zdjecia ) ze swojego komputera( masz ta opcje Zarzadzaj zalacznikami gdy piszesz posta tylko ze musisz troszke zjechac myszka.
Na watku zamknietym dodajemy nasze zdjecia ( rodzinka ,nasze twarze itp )
Oczywiscie ze nie mamy nic przeciwko temu ,zaraz podesle ci zaproszenie :)

UMIERAM!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak u nas nie będzie dziś mega burzy to chyba skonam od tej parówy!!!:-D
Co do stringów to mi gin kazał bawełniane majtki teraz nosić bo od początku mam ciągłe infekcje:no::no::no: Że niby bardziej przewiewnne!
Oczywiście już się pogubiłam która napisała że lekarz jej kazał brać po kilka tabletek dopochwowych tylko do momentu aż przejdzie! Uspokoiło mnie to bo mi też tak kazał tylko nie nytamycynę tylko gyno-feminazol! I coś czuję że znów zacznę brać:no::no::no:
Ja dziś robiłam placki ziemniaczane na obiad bo miałam straszną ochotę i teraz jestem sama na siebie zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bo żeby napiec dla 2 facetów i dla siebie to 3 h stałam w kuchni przy rozgrzanej patelni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

UMIERAM!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak u nas nie będzie dziś mega burzy to chyba skonam od tej parówy!!!:-D
Co do stringów to mi gin kazał bawełniane majtki teraz nosić bo od początku mam ciągłe infekcje:no::no::no: Że niby bardziej przewiewnne!
Oczywiście już się pogubiłam która napisała że lekarz jej kazał brać po kilka tabletek dopochwowych tylko do momentu aż przejdzie! Uspokoiło mnie to bo mi też tak kazał tylko nie nytamycynę tylko gyno-feminazol! I coś czuję że znów zacznę brać:no::no::no:
Ja dziś robiłam placki ziemniaczane na obiad bo miałam straszną ochotę i teraz jestem sama na siebie zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bo żeby napiec dla 2 facetów i dla siebie to 3 h stałam w kuchni przy rozgrzanej patelni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mama mija !!!!!!!!!!!! Alez cie wzieło ,podziwiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez bym zjadla placki ,nalesniki itp ...ale nie biore sie nie chce mi sie to raz ,dwa ze jest poprostu za goraco i nie dałabym rady ....dlatego podziwiam !!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry