• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

co do stringow to ja nosze kilka moich ulubionych par ... poki jest jakas znosna temperatura i sie nie "przeziebiam" to jest ok ... mam takie ulubioine bawelniane i sa ok ...

anioola co do pozycji na gorze - UWIELBIAM!! moj tez ale jak to ostatnio powiedzial "ma za slabe nerwy" i ze go brzuszek wtedy bardzo podnieca ... wogole moj mi lubi w czasie seksu brzuszek calowac !! to jest BOSKIE !! :rofl2:

reklama
Boze dupa mnie juz boliiiiiiiiii .........no odpadnie mi kiedys ahhahaah
Ide jakis film poogladac,jak poczuje podusie to pewnie senna sie zrobie .....

Co do peka .... mnie nie boli ....ale mam uczucie takiego naciagniecia go na maksa...na i dzidzi jest juz na wysokosci pepka albo nawet ciut wyzej i boksuje mi caly czas ten pepek juz od 2 dni ...sie uwzielo na to miejsce

anioola co do pozycji na gorze - UWIELBIAM!! moj tez ale jak to ostatnio powiedzial "ma za slabe nerwy" i ze go brzuszek wtedy bardzo podnieca ... wogole moj mi lubi w czasie seksu brzuszek calowac !! to jest BOSKIE !! :rofl2:
mój całuje wszedzie.. oO:eek::eek:
to jakaś mania czy coś..
a jak mnie brzuszek boli to mi mówi do niego
'ej bobas Ty tam tak nie rozrabiaj w tej mamie' :-D:-D:-D
ostatnio to mnie zastrzelił
gada mi do brzucha
'a Ty zaluj ze jeszcze nie wiesz z czego bedziesz pic.. Ci mowie mamma ma taki konkretny sprzet ze szok'
hahahahahahahaha no czysty gupol ale kochany :-D:-D:-D

to jakaś mania czy coś..
gada mi do brzucha
'a Ty zaluj ze jeszcze nie wiesz z czego bedziesz pic.. Ci mowie mamma ma taki konkretny sprzet ze szok'

oj ci faceci :D :rofl2::-D:-)

to jakaś mania czy coś..
gada mi do brzucha
hahaahhahahah dobry dobry jest !

Ja też Mojego biorę, 12 sierpnia, na połówkowe:) Pewnie Go ruszy;) Oby!
moj obowiazkowo ze mna na kazd chodzi, choc bym nie chciala to i tak sie nie da wyprosic, ale nie narzekam ;), ale najlepsze jak pierwszy raz bylam u mojego gina i przedemna byly dwie laski z facetami i kazda wchodzila z facetem, przyszla moja kolej gin mowi ze mozemy wejsc razem, no to zesmy weszli, i to byl pierwszy i ostatni raz kiedy weszlismy razem do gabinetu. Mój powiedział ze czul sie jak pała jak siedzial na tym krzesełku a zza parawanu widział jak mi wystaje kawalek stopy jak siedzialam na fotelu haha
Czy Wy chodzicie w stringach? Bo słyszałam, że przy ciąży lepiej w majtkach bawełnianych, bardziej chronią przed infekcjami. Przeuwielbiam stringi, moja słabość, ale staram się głównie w majtkach właśnie chodzić bo ostatnio załapałam infekcję, ale to podobno co druga babka w ciąży ma. Na poprzedniej wizycie wyszło, że już wyleczyłam to badziewie, ale znów czasem mnie swędzi(!) i pewnie znów się zacznie:( Nienawidzę tabletek dopochwowych!!

ja chodze w strinach, bo dopieor zaczelam sie zaopatrywac w normalne majty, ale zadnych problemow nie mam poki co. Chodzi wam o infekcje grzybicza? bo te tabl o ktorych piszecie to sa na grzybka? czy o infekcje ukladu moczowego? bo chyba inf ukladu moczowego sa czeste w ciązy. ja przed ciaza czesto mialam infekcje pecherza,a teraz tfy tfu tfu nie mam na szczescie, bo to uciążliwe było. A generalnie w obydwu przypadkach trzeba leczyc sie razem z partnerem bo tak to wlasnie bedzie nawracac.

ja chodze w strinach, bo dopieor zaczelam sie zaopatrywac w normalne majty, ale zadnych problemow nie mam poki co. Chodzi wam o infekcje grzybicza? bo te tabl o ktorych piszecie to sa na grzybka? czy o infekcje ukladu moczowego? bo chyba inf ukladu moczowego sa czeste w ciązy. ja przed ciaza czesto mialam infekcje pecherza,a teraz tfy tfu tfu nie mam na szczescie, bo to uciążliwe było. A generalnie w obydwu przypadkach trzeba leczyc sie razem z partnerem bo tak to wlasnie bedzie nawracac.
Grzybka, tak. No kurde żałuję, że na noc brałam te tabletki bo gdybym brała popołudniu gdy najczęściej się kochamy to i on by się wyleczył i ja. A tak to ja wyleczona jestem lub byłam(!) a on nie i mógł mnie zaś zarazić. Masakra!

reklama
Tak te tabletki sa na grzybka !:tak:dziadostwo !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry