• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

w ogóle Wam powiem , że jest na forum jedna dziwna dziewczna.. i tak sobie właśnie mysle .. jak mozna byc takim..człowiekiem..
laska serio po tym co wyprawia wygląda na niezrównoważoną psychicznie..
już od dłuzszego czasu śledziłam jej wypowiedzi i .. się lamałam coraz bardziej..

ale jedno z jej zachowania dało mi do myslenia..
ze ja tez czasem jestem nie do zniesienia.. ja nie wiem jak ten mój B to znosi.. oO

reklama
A ja pamiętam jak na początku Mój mnie męczył pytaniami ''No kiedy Ci brzuszek urośnie, no kiedy?" Hehe, tak bardzo chciał by mi urósł szybko i wreszcie już wyglądam jak baba w ciąży:)

w ogóle Wam powiem , że jest na forum jedna dziwna dziewczna.. i tak sobie właśnie mysle .. jak mozna byc takim..człowiekiem..
laska serio po tym co wyprawia wygląda na niezrównoważoną psychicznie..
już od dłuzszego czasu śledziłam jej wypowiedzi i .. się lamałam coraz bardziej..

ale jedno z jej zachowania dało mi do myslenia..
ze ja tez czasem jestem nie do zniesienia.. ja nie wiem jak ten mój B to znosi.. oO
Na naszym forum?:confused2:

A ja pamiętam jak na początku Mój mnie męczył pytaniami ''No kiedy Ci brzuszek urośnie, no kiedy?" Hehe, tak bardzo chciał by mi urósł szybko i wreszcie już wyglądam jak baba w ciąży:)
mi tam do klasycznej baby w ciąży jeszcze brakuje :-D:-D:-D:-D
ale już powoli zaczynam mieć problem zeby sobie na wlasne ciało popatrzeć bo mi brzuch zasłania ahahahaha

Grzybka, tak. No kurde żałuję, że na noc brałam te tabletki bo gdybym brała popołudniu gdy najczęściej się kochamy to i on by się wyleczył i ja. A tak to ja wyleczona jestem lub byłam(!) a on nie i mógł mnie zaś zarazić. Masakra!
U nas było to samo .....Ale moj gin odrazu przepisal dla meza leki ,on nie odczuwal nic ...ja za to sie meczylam ...gin mowil ze facet moze przechodzi to bezobjawowo i byc nosicielem ...wiec co by mnei wyleczyc powiedzial ze musi i maz sie dostosowac ...chyba ze zrezygnuje ze wspolzycia z nim ahahhaha NIGDY ! jak narazie u mnie spokoj.

Może ma deprechę?:-p
tak też jej wszyscy mówią ale ona nie pójdzie z tym nigdzie bo NIE I JUŻ bo nikt jej nie pomoże.. oO
narzeka na kasę..ale do pracy nie pójdzie bo ktoś tam dał dziecko do żłobka i to dziecko wróciło z siniakiem .. więc ona tez nie odda.. oO
i w ogole takie tam..
na jednym wątku użala się nad soobą a na drugim tryska szczęściem..oO

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry