• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

tak też jej wszyscy mówią ale ona nie pójdzie z tym nigdzie bo NIE I JUŻ bo nikt jej nie pomoże.. oO
narzeka na kasę..ale do pracy nie pójdzie bo ktoś tam dał dziecko do żłobka i to dziecko wróciło z siniakiem .. więc ona tez nie odda.. oO
i w ogole takie tam..
na jednym wątku użala się nad soobą a na drugim tryska szczęściem..oO
:-) No śmiesznie. Ale może to skutki depresji te zmiany humorków. Ahh hormony:-)

reklama
Grzybka, tak. No kurde żałuję, że na noc brałam te tabletki bo gdybym brała popołudniu gdy najczęściej się kochamy to i on by się wyleczył i ja. A tak to ja wyleczona jestem lub byłam(!) a on nie i mógł mnie zaś zarazić. Masakra!
no oczywiscie facet nie dostaje tabletek do dziurki hahaha tylko do buzi inne ;)
generalnie podczas leczenia nie powinno sie współzyc. Tez mi sie pare razy przyplątało dziadostwo po antybiotykach, profilaktycznie mozna brac paleczki kwasu mlekowego dopochwowo, ja brałam zeby poprawic sklad flory bakt w cipce, ale nie wiem czy w ciąży mozna

:-) No śmiesznie. Ale może to skutki depresji te zmiany humorków. Ahh hormony:-)
Matko Boska ja tak nie chcę mieć..:eek::eek::eek:
przecież... kurde tak bardzo czekam na to dziecko..tak bardzo chciałabym już mieć je obok siebie..ja nie wiem.. ale już mówiłam mojemu ze jesli bedzie sie dzialo ze mną coś niedobrego ma mi to uświadomić..

no oczywiscie facet nie dostaje tabletek do dziurki hahaha tylko do buzi inne ;)
generalnie podczas leczenia nie powinno sie współzyc. Tez mi sie pare razy przyplątało dziadostwo po antybiotykach, profilaktycznie mozna brac paleczki kwasu mlekowego dopochwowo, ja brałam zeby poprawic sklad flory bakt w cipce, ale nie wiem czy w ciąży mozna
Hahaha, mi nie chodziło, że dostaje do dziurki:-):-D Ale mi mama mówiła, że jak ona swego czasu dostawała takie tabletki to ginka wręcz zalecała jej aby się kochała z partnerem bo podobno wówczas razem się leczą. No wiesz.. kobieta ma w małej rozpuszczoną tabletkę a on się w tym tapla swoim smerfem:-D

a te pałeczki (lactobacillus) mozna brac normalnie w ciazy i w czasie karmienia piersia sprawdzilam właśnie, w sumie to naturalny skladnik srodowiska naszych pipek hehe, który własnie chroni przed grzybkami, zakwasza srodowisko

Mi ginka nie mówiła nic, że nie mogę współżyć podczas brania tych tabsów a chyba by mi powiedziała gdybym musiała zaprzestać. Nawet na ulotce nie pisało nic o braku seksu;)

Hahaha, mi nie chodziło, że dostaje do dziurki:-):-D Ale mi mama mówiła, że jak ona swego czasu dostawała takie tabletki to ginka wręcz zalecała jej aby się kochała z partnerem bo podobno wówczas razem się leczą. No wiesz.. kobieta ma w małej rozpuszczoną tabletkę a on się w tym tapla swoim smerfem:-D
Mi ginka nie mówiła nic, że nie mogę współżyć podczas brania tych tabsów a chyba by mi powiedziała gdybym musiała zaprzestać. Nawet na ulotce nie pisało nic o braku seksu;)

wiesz glowy se nie dam uciac, ale tak mi sie wydaje, na sto procent nie zaleca sie jak jest cos z drogami moczowymi jakies zakazenie, bo wiem z doswiadczenia ;) a z tym to trzeba by bylo spawdzic. generalnie ja jak mialam grzybka to mnie tak pieklo ze raczej ochoty nie mialam haha.

a ja mam w pokoju jakiegos zaje .... wrednego komara ... jak go dorwe to mu kazda nozke z kubraczka powyrywam ... a musze go dopasc zanim pojde spac bo mnie skubaniec zazre do rana!!!

reklama
a ja mam w pokoju jakiegos zaje .... wrednego komara ... jak go dorwe to mu kazda nozke z kubraczka powyrywam ... a musze go dopasc zanim pojde spac bo mnie skubaniec zazre do rana!!!
hahahah ja miałam wczoraj takiego co sie ujawnił jak sie polozylam
go przyfilowałam jak mi nad uchem brzeczal.. zasiadl mi na reke i ciach go..;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry