• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Mea ja to pare dni temu od 2-5 polowanie urzadzałam, az w koncu sie udalo, ale chyba ze 20 babli i tak mialam
Georgina wiesz co mnie sie jednak wydaje tak na chlopski rozum ze jak Ty masz infekcje i tylko Ty sie leczysz, to zanim sie wyleczysz to zarazisz partnera podczas seksu, bo przeciez Ty bierzesz te tabletki na noc przez 10 dni przypuscmy zeby sie wyleczyc, a on jak sie z Toba kocha to to dziadostwo moze przejsc tylko wlasnie u facetów przebiega bezobjawowo, a potem właśnie niby sie wyleczysz, a za chwile masz znowu od faceta, tylko on niema objawów. A facet podczas seksu ma tak krotki kontakt z ta rozpuszczona tableta w Tobie ze to raczej do wyleczenia mu nie wystarczy. Takie moje gdybanie, ale tez w pewnym czasie walczylismy z tym z moim, jak jakis mądry doktór nazapisywal mi antybioityków bez żadnej ochrony przeciwgrzybiczej..... generalnie mile dolegliwosci to nie sa, lepiej zeby sie jak najdalej nas trzymały :)

Mi ginka nie mówiła nic, że nie mogę współżyć podczas brania tych tabsów a chyba by mi powiedziała gdybym musiała zaprzestać. Nawet na ulotce nie pisało nic o braku seksu;)

czasmi lekarze wszytskiego tez nie dopowiedza, ale wiesz co z ciekawosci zapytaj tej ginki, bo sama jestem ciekawa jak to jest

Ostatnia edycja:
reklama
hahahah ja miałam wczoraj takiego co sie ujawnił jak sie polozylam
go przyfilowałam jak mi nad uchem brzeczal.. zasiadl mi na reke i ciach go..;D

Widze ze ty lubisz tak z nienacka:-D
Co do infekcji grzybicznej to ja na szczescie nic takiego nie mialam ale słyszałam ze przy kazdym leczeniu infekcji nie powinno sie współzyc,no a jesli jest grzybica to własnie dodatkowo facet tez sie leczy chocby kremem.
Ja tez chodze zały rok w stringach,czasami zdarzy mi sie załozyc inne ale zadko,najwygodniejsze sa stringi:-)jak to starsi mówia paseczki w dupce:-D

Widze ze ty lubisz tak z nienacka:-D
Co do infekcji grzybicznej to ja na szczescie nic takiego nie mialam ale słyszałam ze przy kazdym leczeniu infekcji nie powinno sie współzyc,no a jesli jest grzybica to własnie dodatkowo facet tez sie leczy chocby kremem.
Ja tez chodze zały rok w stringach,czasami zdarzy mi sie załozyc inne ale zadko,najwygodniejsze sa stringi:-)jak to starsi mówia paseczki w dupce:-D
mój tata mówi na stringi PŁOTKI haha nie wiem czemu, ja to juz tez sie tak do tych strinow przyzwyczailam ze jak zaloze takie zwykłe to i tak mi w tyłek wchodzą jak striny hhahaha
a moja babcia mówi CZYŚCIROWY

Witam z rana:tak: Usmiałam się czytając Wasez wczorajsze wypowiedzi a raczej temat:-D - stringi :-D Dołacze sie i powiem ze cały czas nosiłam ale teraz juz od jakiegoś miesiąca przestałam, w majtkach jakos mi wygodniej w ciązy:tak:

Dzisiaj zapowiada się upalny dzień ufff ciężko będzie, nad jeziorko sie wybieram, na plaży zawsze przyjemniej:-)

reklama
Cześć Kobietki nadrabiam wczorajsze popołudnie i jednocześnie staram się coś popisać. Ja tipsów nie noszę , żelowe miałam ale krótko się nimi nacieszyłam, a teraz mam super mocne paznokcie i szybko rosną jak nigdy.
W domu unikam makijażu, jak gdzieś wychodzę lubię delikatny czyli lekki podkład, tusz, cienie, choć teraz skóra mi się trochę bardziej przetłuszcza i często cienie po prostu spływają. Ale nie cierpię potem wieczorem zmywać tuszu...
Zauważyłam że w ciąży szybciej wysusza mi się skóra zwłaszcza na rękach i nogach. Stopy pielęgnuję kremem z parafiną na noc i potem śpię w skarpetkach, kupiłam sobie taki zestaw w skład wchodzą peeling, krem antyperspirant, krem z parafiną-maska i krem do rąk super sprawa firma Bielenda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry