reklama

Grudzień 2009

mój tata mówi na stringi PŁOTKI haha nie wiem czemu, ja to juz tez sie tak do tych strinow przyzwyczailam ze jak zaloze takie zwykłe to i tak mi w tyłek wchodzą jak striny hhahaha
a moja babcia mówi CZYŚCIROWY
ahahhahahahahahahahahhaha
CZYSCIROWY
ahhahahahahahahahah
musze mojemu zapodac tekst - poplacze sie aahahahahhaha

od dzisiaj wprost uwielbiam twoja babcie !!!!!!!!!!!!!

MOj gin mowi "paski w dupce" I odradzil noszenia na czas ciazy ale tylko dlatego ze grzybica u mnie sie pojawila na poczatku ciazy!

reklama
kiedys jak tanczylam w krakusie to mielismy taka piosenke - uwaga to tylko cytat !!!

"komar to jest zwierze ze qrwa jego mac
jak cie upier..li to nie mozesz spac
wiec gdy widzisz komara jak mu dupa swiecie wez przy...dol mu gazeta wyzej nie polecie nie poleci taram ... "
hahahahaha Piekna piosenka ahhahahah Moze jak zaczne spiewac to uciekna ???:eek::laugh2:

Niektórzy bywają wyrywni;-) A ja jeszcze u tego do którego teraz idę nie byłam więc za bardzo nie wiem jak to będzie
Oj tak, lepiej przy wejściu zaznaczyć, ze się nie chce wiedzieć, mi pod koniec ciąży inna lekarka w szpitalu robiła usg i mówi Matko, ale wyraźne jądra... a za chwilę dodała yyya Pani zna płeć?

Też brałam te tabletki o ile dobrze kojarzę. 10 w paczce, dopochwowo. Rano pełno białego dziadostwa się lało z tych tabletek:P
A ja jeszcze nigdy nie miałam żadnej infekcji odpukać tfu tfu

Matko Boska ja tak nie chcę mieć..:eek::eek::eek:
przecież... kurde tak bardzo czekam na to dziecko..tak bardzo chciałabym już mieć je obok siebie..ja nie wiem.. ale już mówiłam mojemu ze jesli bedzie sie dzialo ze mną coś niedobrego ma mi to uświadomić..

Powiem tak- mnie dopadło coś przez conajmniej tydzień po porodzie. Ogólnie kochałam małego i wsio było w porządku, ale miałam takie napady, że jedząc obiad zaczynałam płakać- takie we mnie hormony buzowały.

ahahhahahahahahahahahhaha
CZYSCIROWY
ahhahahahahahahahah
musze mojemu zapodac tekst - poplacze sie aahahahahhaha

od dzisiaj wprost uwielbiam twoja babcie !!!!!!!!!!!!!

MOj gin mowi "paski w dupce" I odradzil noszenia na czas ciazy ale tylko dlatego ze grzybica u mnie sie pojawila na poczatku ciazy!
A mój stary mówi, no dalej maleńka wyskakuj z tej procy :-p:-D Kiedys czereśniami se strzelał gaciami i miał frajde hahaha co za stwory z tych fecetów!

reklama
Udało mi się dobrnąć do końca jak wy tak długo możecie siedzieć przed kompem ja 22 to już podusia i lulu.
Co do stringów pamiętam jak mój szwagier mówił że "kiedyś trudno było znaleźć pośladki wśród majtek a teraz jest trudno znaleźć majtki wśród pośladków" ot taka złota jego myśl...:-D
A wracając jeszcze do infekcji i globulek dopochwowych znam dziewczynę na tyle "inteligentną" że zamiast stosować globulki na dole we właściwym miejscu to je łykała i jeszcze lekarzowi się poskarżyła że jej takie wielkie tablety przepisał i że ona ma trudności z ich połykaniem, to trzeba być super inteligentnym...:-)
Haha, jaka Laska:-D:-D:szok:
A tekst szwagra super:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry