reklama

Grudzień 2009

reklama
Morał: nie wszyscy czytają ulotki :-)

Niestety święta prawda.....
A propos śmiesznych historii przypomniał mi się mój sąsiad który co prawda jest katolikiem aczkolwiek uczestniczy z zasady tylko w ślubach i pogrzebach.i to sporadycznie ..
I podczas ostatniego ślubu gdy na mszy ksiądz mówi "przekażmy sobie znak pokoju" zamiast podać kobiecie obok rękę to ją w nią pocałował bo myślał że się z nim chce przywitać... Jego żona myślała że padnie na miejscu ze śmiechu.:-D

A propos śmiesznych historii przypomniał mi się mój sąsiad który co prawda jest katolikiem aczkolwiek uczestniczy z zasady tylko w ślubach i pogrzebach.i to sporadycznie ..
I podczas ostatniego ślubu gdy na mszy ksiądz mówi "przekażmy sobie znak pokoju" zamiast podać kobiecie obok rękę to ją w nią pocałował bo myślał że się z nim chce przywitać... Jego żona myślała że padnie na miejscu ze śmiechu.:-D
NO to sie popisał ahahahahhahahahahah !!!

Ale sie moje dziecie uwzieło juz trzeci dzien boksuje mnie po pepkuuuuuuu !!!!! Jakos to takie dziwne troche uczucie :eek: Nawet teraz nie popuszcza matce !!!

reklama

:-):-):-):-)

Moja mało kulinarnie doświadczona sąsiadka kiedyś w latach jeszcze 90' poszła do sklepu i poprosiła: cytat: '' kilo żeberek bez kości'' :rofl2::sorry: sklepowa miała lekki dylemat,:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry