maggie_f
Fanka BB :)
Właśnie ja też o tym myślę ale jak włosy można farbować to rzęsy chyba też?
Można, można

Tylko ja się zastanawiam że jak tusze mnie uczulają to czy po hennie nie będę miała jazdy?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie ja też o tym myślę ale jak włosy można farbować to rzęsy chyba też?

Tylko ja się zastanawiam że jak tusze mnie uczulają to czy po hennie nie będę miała jazdy?:-)Moja koleżanka napluła na test owulacyjny , zobaczyła 1 kreche i myślała ,że ma dni płodne hehehe:-):-):-)

Co? OMG 

Można, możnaTylko ja się zastanawiam że jak tusze mnie uczulają to czy po hennie nie będę miała jazdy?
Co? OMG
![]()
Co prawda to prawda ja mogę się malować bez ograniczeń nic mnie nie uczula....
Morał: nie wszyscy czytają ulotki :-)
Morał: nie wszyscy czytają ulotki :-)

NO to sie popisał ahahahahhahahahahah !!!Niestety święta prawda.....
A propos śmiesznych historii przypomniał mi się mój sąsiad który co prawda jest katolikiem aczkolwiek uczestniczy z zasady tylko w ślubach i pogrzebach.i to sporadycznie ..
I podczas ostatniego ślubu gdy na mszy ksiądz mówi "przekażmy sobie znak pokoju" zamiast podać kobiecie obok rękę to ją w nią pocałował bo myślał że się z nim chce przywitać... Jego żona myślała że padnie na miejscu ze śmiechu.![]()
mój tata mówi na stringi PŁOTKI haha nie wiem czemu, ja to juz tez sie tak do tych strinow przyzwyczailam ze jak zaloze takie zwykłe to i tak mi w tyłek wchodzą jak striny hhahaha
a moja babcia mówi CZYŚCIROWY

ale juz kiedys tez slyszalam ten tekst:-)Niestety święta prawda.....
A propos śmiesznych historii przypomniał mi się mój sąsiad który co prawda jest katolikiem aczkolwiek uczestniczy z zasady tylko w ślubach i pogrzebach.i to sporadycznie ..
I podczas ostatniego ślubu gdy na mszy ksiądz mówi "przekażmy sobie znak pokoju" zamiast podać kobiecie obok rękę to ją w nią pocałował bo myślał że się z nim chce przywitać... Jego żona myślała że padnie na miejscu ze śmiechu.![]()

sklepowa miała lekki dylemat,