• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale sie moje dziecie uwzieło juz trzeci dzien boksuje mnie po pepkuuuuuuu !!!!! Jakos to takie dziwne troche uczucie :eek: Nawet teraz nie popuszcza matce !!!

Marze tym żeby moja dzewuszka wkońcu odpościła sobie mój pęcherz, bo zanim zasnęłam wczoraj odwiedziłam 5 razy kibelek, a dzisiaj o 5 nad ranem tak mi przyfandzoliła ze moment byłam obudzona i myslałam że do łazienki nie zdążę:-p zastanawia mnie tylko jedno, czy ja mam taki czujny sen, czy ona tak mocno mnie kopie żeto mnie budzi..? i czy to jest normalne ze Wiki ma tyle siły ?

Witam w czwartkowe (chyba?) przedpołudnie :-)
Stwierdziłam, że tracę całkowicie poczucie czasu. Nie mówię już o takich prozaicznych rzeczach, jak gubienie godzin, ale gubienie dni i tygodni to chyba przesada?! Zaczęłam się otaczać kalendarzami, zegarkami i innymi cudami... I ciągle coś nie tak... Wczoraj mieliśmy pożegnanie (kolejne ;-)) kolegi, który dziś już poleciał do domu (po chyba 2 tygodniach żegnania go, nie wiedziałam już kiedy naprawdę leci ;-)) i poszliśmy na lunch. Jakoś tak wyszło, że cały dzien spędziłam z moim Marcinem i dziś obudziłam się pewna, że jest niedziela... I szok, bo Marcin mówi, że już wstaje bo się do pracy spóźni... W niedzielę?! A tu czwartek a nie niedziela! Szok!
Wstałam razem z nim, co normalnie jest nie do pomyślenia (powinnam pospać jeszcze ze 2-3 godziny ;-)) i teraz siedzę i od rana nadrabiam zaległości. 35 stron w jeden dzień! Szalejecie... ;-)

Ja jestem z Łodzi i wydaje mi sie iz chodze do dobrego gina ;) z Matki Polki, przyjmuje na ulicy Nowej, bierze 100zł, przyjmuje w środy

A możesz podać jakieś namiary?

nie wolno na surowo np w sushi, czy wędzonego,ale puszkowanie pozbawia go części metali i rtęci. raz na jakiś czas nie zaszkodzi.

Mi położna tutaj mówiła, że sushi można, pod kilkoma warunkami. W lokalach to faktycznie lepiej zamawiać zestawy bez ryb, ale jak robisz w domu i wiesz, że masz świeże ryby to jak najbardziej można. Nie dałabym rady bez sushi przez 9 miesięcy. A jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę wsuwać surowąć rybę i inne cudaki na kilogramy to bym wyśmiała :laugh2: Nie ma to jak pychotka z avokado, tofu czy omletem albo zawijaski z Philadelphia, ogórkiem, paluszkiem krabowym i innymi... Mlask mniam! Chyba mam pomysł na dzisiejszy obiad :-D

zdałam!!!!!!!!!!!!

Gratulacje!!!

moja babcia ma 5 synów haha , mój tatus najstarszy. Za to ma same wnuczki prawie 10:2 (Dz:Ch) , i smieje sie ze teraz w nasteonym pokoleniu znowu beda same chłopaki.... moje to jej pierwsze prawnuki

Z mojej strony rodziny jest mniej więcej pół na pół, ale mój Marcin ma większość rodu męską. Misia będzie pierwszą dziewczyną w tym pokoleniu, po chyba 4 czy 5 chłopakach :-) Będzie chyba najbardziej rozpieszczana ze wszystkich ;-)

I jedziemy dalej z czytaniem :-)

kilo żeberek bez kości hahahaha no to poległam. ;-DDD
ale się wyspałamm dzisiaj Wam powiem.. i już 3 kanapki wsunełam ;D

Marze tym żeby moja dzewuszka wkońcu odpościła sobie mój pęcherz, bo zanim zasnęłam wczoraj odwiedziłam 5 razy kibelek, a dzisiaj o 5 nad ranem tak mi przyfandzoliła ze moment byłam obudzona i myslałam że do łazienki nie zdążę:-p zastanawia mnie tylko jedno, czy ja mam taki czujny sen, czy ona tak mocno mnie kopie żeto mnie budzi..? i czy to jest normalne ze Wiki ma tyle siły ?

U mnie jest dokładnie tak samo mój pęcherz już by się pewnie chetnie wyprowadził na czas ciąży... Moja dzidzia też czasem ma powera że nie daje spać.... Skąd u takiego małego szkraba tyle siły?:-)

reklama
Mój bebeszek również twardy ,skóra piekielnie ciągnie mnie gdzieś zza pleców :sorry:, z niecierpliwością oczekuję pierwszych ruchów synka, ale jakoś taki delikatny jest :tak: i nic nie czuc, tylko czasem takie bulgotanie czy jak to tam określić ..........

A i wnerwia mnie rodzina bo mi nikt łącznie z mężem nie daje nic kupić dla dziecka nawet głupiego śpiocha :angry: nie wiem na co mam czekać .......:-(chyba zacznę po kryjomu sobie skupować ,żeby mieć chociaż dla samej siebie namacalny dowód powicia dziecka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry