reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale sie moje dziecie uwzieło juz trzeci dzien boksuje mnie po pepkuuuuuuu !!!!! Jakos to takie dziwne troche uczucie :eek: Nawet teraz nie popuszcza matce !!!

Marze tym żeby moja dzewuszka wkońcu odpościła sobie mój pęcherz, bo zanim zasnęłam wczoraj odwiedziłam 5 razy kibelek, a dzisiaj o 5 nad ranem tak mi przyfandzoliła ze moment byłam obudzona i myslałam że do łazienki nie zdążę:-p zastanawia mnie tylko jedno, czy ja mam taki czujny sen, czy ona tak mocno mnie kopie żeto mnie budzi..? i czy to jest normalne ze Wiki ma tyle siły ?

Witam w czwartkowe (chyba?) przedpołudnie :-)
Stwierdziłam, że tracę całkowicie poczucie czasu. Nie mówię już o takich prozaicznych rzeczach, jak gubienie godzin, ale gubienie dni i tygodni to chyba przesada?! Zaczęłam się otaczać kalendarzami, zegarkami i innymi cudami... I ciągle coś nie tak... Wczoraj mieliśmy pożegnanie (kolejne ;-)) kolegi, który dziś już poleciał do domu (po chyba 2 tygodniach żegnania go, nie wiedziałam już kiedy naprawdę leci ;-)) i poszliśmy na lunch. Jakoś tak wyszło, że cały dzien spędziłam z moim Marcinem i dziś obudziłam się pewna, że jest niedziela... I szok, bo Marcin mówi, że już wstaje bo się do pracy spóźni... W niedzielę?! A tu czwartek a nie niedziela! Szok!
Wstałam razem z nim, co normalnie jest nie do pomyślenia (powinnam pospać jeszcze ze 2-3 godziny ;-)) i teraz siedzę i od rana nadrabiam zaległości. 35 stron w jeden dzień! Szalejecie... ;-)

Ja jestem z Łodzi i wydaje mi sie iz chodze do dobrego gina ;) z Matki Polki, przyjmuje na ulicy Nowej, bierze 100zł, przyjmuje w środy

A możesz podać jakieś namiary?

nie wolno na surowo np w sushi, czy wędzonego,ale puszkowanie pozbawia go części metali i rtęci. raz na jakiś czas nie zaszkodzi.

Mi położna tutaj mówiła, że sushi można, pod kilkoma warunkami. W lokalach to faktycznie lepiej zamawiać zestawy bez ryb, ale jak robisz w domu i wiesz, że masz świeże ryby to jak najbardziej można. Nie dałabym rady bez sushi przez 9 miesięcy. A jakby mi ktoś rok temu powiedział, że będę wsuwać surowąć rybę i inne cudaki na kilogramy to bym wyśmiała :laugh2: Nie ma to jak pychotka z avokado, tofu czy omletem albo zawijaski z Philadelphia, ogórkiem, paluszkiem krabowym i innymi... Mlask mniam! Chyba mam pomysł na dzisiejszy obiad :-D

zdałam!!!!!!!!!!!!

Gratulacje!!!

moja babcia ma 5 synów haha , mój tatus najstarszy. Za to ma same wnuczki prawie 10:2 (Dz:Ch) , i smieje sie ze teraz w nasteonym pokoleniu znowu beda same chłopaki.... moje to jej pierwsze prawnuki

Z mojej strony rodziny jest mniej więcej pół na pół, ale mój Marcin ma większość rodu męską. Misia będzie pierwszą dziewczyną w tym pokoleniu, po chyba 4 czy 5 chłopakach :-) Będzie chyba najbardziej rozpieszczana ze wszystkich ;-)

I jedziemy dalej z czytaniem :-)

kilo żeberek bez kości hahahaha no to poległam. ;-DDD
ale się wyspałamm dzisiaj Wam powiem.. i już 3 kanapki wsunełam ;D

Marze tym żeby moja dzewuszka wkońcu odpościła sobie mój pęcherz, bo zanim zasnęłam wczoraj odwiedziłam 5 razy kibelek, a dzisiaj o 5 nad ranem tak mi przyfandzoliła ze moment byłam obudzona i myslałam że do łazienki nie zdążę:-p zastanawia mnie tylko jedno, czy ja mam taki czujny sen, czy ona tak mocno mnie kopie żeto mnie budzi..? i czy to jest normalne ze Wiki ma tyle siły ?

U mnie jest dokładnie tak samo mój pęcherz już by się pewnie chetnie wyprowadził na czas ciąży... Moja dzidzia też czasem ma powera że nie daje spać.... Skąd u takiego małego szkraba tyle siły?:-)

reklama
Mój bebeszek również twardy ,skóra piekielnie ciągnie mnie gdzieś zza pleców :sorry:, z niecierpliwością oczekuję pierwszych ruchów synka, ale jakoś taki delikatny jest :tak: i nic nie czuc, tylko czasem takie bulgotanie czy jak to tam określić ..........

A i wnerwia mnie rodzina bo mi nikt łącznie z mężem nie daje nic kupić dla dziecka nawet głupiego śpiocha :angry: nie wiem na co mam czekać .......:-(chyba zacznę po kryjomu sobie skupować ,żeby mieć chociaż dla samej siebie namacalny dowód powicia dziecka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry