reklama

Grudzień 2009

Ja tak miałam ostatnio ,tak obijało mi pecherz ze w chwili uderzenia koncentrowalam sie zeby nie popuscic :sorry:,a niekiedy mało brakowało. NO i biegam ciagle do kibelka ....mam wrazenie ze pecherz pełny ze juz nie moge i bede sikac godzine a tu kilka kropelek poleci i na tym koniec ! I tak cały czas !
ja jak sie rano budze o mnie cały brzuch boli bo taki mam pełny pecherz.. siadam i co?
i dooopa bo tylko troche.. a potem znowu i znowu.. :eek::eek:

reklama
Ja tak miałam ostatnio ,tak obijało mi pecherz ze w chwili uderzenia koncentrowalam sie zeby nie popuscic :sorry:,a niekiedy mało brakowało. NO i biegam ciagle do kibelka ....mam wrazenie ze pecherz pełny ze juz nie moge i bede sikac godzine a tu kilka kropelek poleci i na tym koniec ! I tak cały czas !
mam dokładnie tak samo:-) a myslałam że tak silne parcie na pęcherz to w 6 miesiącu jest tak mocne, askoro mam juz teraz taki kosmos to ciekawa jestem jak za miesiąc będzie ;-)

Nie wiem czy wam kiedyś nie pisałam że w rogu okna pokoju gościnnego gniazdo jaskółek podobno to dobry znak i że ptaki wyczuwają że w domu jest ciężarna albo małe dziecko, moja fryzjerka ma dwoje dzieci i za każdym razem jak miała zajść w ciąże jaskółki budowały jej w oknie gniazdo dziwne nie??:szok:

Niestety święta prawda.....
A propos śmiesznych historii przypomniał mi się mój sąsiad który co prawda jest katolikiem aczkolwiek uczestniczy z zasady tylko w ślubach i pogrzebach.i to sporadycznie ..
I podczas ostatniego ślubu gdy na mszy ksiądz mówi "przekażmy sobie znak pokoju" zamiast podać kobiecie obok rękę to ją w nią pocałował bo myślał że się z nim chce przywitać... Jego żona myślała że padnie na miejscu ze śmiechu.:-D
Hehe:-)

OMG ale Wy piszecie. Odeszłam na chwilę zrobić czystki w drugiej szafce a tu tyle do czytania. :-) Ależ jestem z siebie dumna. Już mam 3 wielkie torby ciuchów do oddania - jakąś wenę mam. Tylko w co ja się później ubiore?? :-D:-D:-D

Pewie po tatusiach;) ale cieszę się że czuje już jej ruchy, chociaz gdzieś wyczytałam że jeżeli dziecko jest zbyt ruchliwe to nie jest dobrze..
a i jeszczemam do Was pytanko, moja siostra jak była w ciązy (3 lata temu) to dostała taką książeczkę w której miała zaznaczać ruchy dziecka, czy Wy też taka macie? bo mój gin nic mi o tym nie wspominał, a podobno ważne jest żeby zaznaczac i liczyć ruchy maluszka...
Marta chyba cos o tym pisała ,a mi moj gin mowil ze po 20 tyg takie obserwacje nalezy przeprowadzac !10 sierpnia mam wizyte sama jestem ciekawa czy wroci do tego tematu !

Witam w czwartkowe (chyba?) przedpołudnie :-)
Stwierdziłam, że tracę całkowicie poczucie czasu. Nie mówię już o takich prozaicznych rzeczach, jak gubienie godzin, ale gubienie dni i tygodni to chyba przesada?! Zaczęłam się otaczać kalendarzami, zegarkami i innymi cudami... I ciągle coś nie tak... Wczoraj mieliśmy pożegnanie (kolejne ;-)) kolegi, który dziś już poleciał do domu (po chyba 2 tygodniach żegnania go, nie wiedziałam już kiedy naprawdę leci ;-)) i poszliśmy na lunch. Jakoś tak wyszło, że cały dzien spędziłam z moim Marcinem i dziś obudziłam się pewna, że jest niedziela... I szok, bo Marcin mówi, że już wstaje bo się do pracy spóźni... W niedzielę?! A tu czwartek a nie niedziela! Szok!
Wstałam razem z nim, co normalnie jest nie do pomyślenia (powinnam pospać jeszcze ze 2-3 godziny ;-)) i teraz siedzę i od rana nadrabiam zaległości. 35 stron w jeden dzień! Szalejecie... ;-)

Ja z tym poczuciem czasu mam tak samo, ale nie jeśli o weekendy chodzi:-)

Nie wiem czy wam kiedyś nie pisałam że w rogu okna pokoju gościnnego gniazdo jaskółek podobno to dobry znak i że ptaki wyczuwają że w domu jest ciężarna albo małe dziecko, moja fryzjerka ma dwoje dzieci i za każdym razem jak miała zajść w ciąże jaskółki budowały jej w oknie gniazdo dziwne nie??:szok:
Ja nie mam jaskołek ale pełny dach gołebi :eek::eek::-D:-D Ptaszyska siadaja i sraja mi przed drzwiami i na taras !!!!!!!!!!!

OMG ale Wy piszecie. Odeszłam na chwilę zrobić czystki w drugiej szafce a tu tyle do czytania. :-) Ależ jestem z siebie dumna. Już mam 3 wielkie torby ciuchów do oddania - jakąś wenę mam. Tylko w co ja się później ubiore?? :-D:-D:-D

Podobno jak się jakiegoś ciucha przez rok ani razu nie założy to należy mu się eksmisja, tak mówią we wszystkich programach o modzie itp..

reklama
Pewie po tatusiach;) ale cieszę się że czuje już jej ruchy, chociaz gdzieś wyczytałam że jeżeli dziecko jest zbyt ruchliwe to nie jest dobrze..
a i jeszczemam do Was pytanko, moja siostra jak była w ciązy (3 lata temu) to dostała taką książeczkę w której miała zaznaczać ruchy dziecka, czy Wy też taka macie? bo mój gin nic mi o tym nie wspominał, a podobno ważne jest żeby zaznaczac i liczyć ruchy maluszka...
Pierwsze słyszę, nic mi o tym ginka nie mówiła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry