kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja tez jeszcze nic nie kupiłam:-)mam troche ciuszkow po corce ale nie wszystkie beda sie nadawac bo syna nie bede na rózowo ubierac

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja póki co sama też nie kupiłam jeszcze..widziałam u mojej mamy za to nagromadzenie ciuszkówMój bebeszek również twardy ,skóra piekielnie ciągnie mnie gdzieś zza pleców, z niecierpliwością oczekuję pierwszych ruchów synka, ale jakoś taki delikatny jest
i nic nie czuc, tylko czasem takie bulgotanie czy jak to tam określić ..........
A i wnerwia mnie rodzina bo mi nikt łącznie z mężem nie daje nic kupić dla dziecka nawet głupiego śpiochanie wiem na co mam czekać .......:-(chyba zacznę po kryjomu sobie skupować ,żeby mieć chociaż dla samej siebie namacalny dowód powicia dziecka ;-)

a ja że przecież nei znam płci.. a ona czy dla chłopczyka też nie może być różowy..

U mnie jest dokładnie tak samo mój pęcherz już by się pewnie chetnie wyprowadził na czas ciąży... Moja dzidzia też czasem ma powera że nie daje spać.... Skąd u takiego małego szkraba tyle siły?:-)
' nie będe z chłopczyka jakiegoś geja od małego robił'![]()

ja nie dostałam póki co..Pewie po tatusiachale cieszę się że czuje już jej ruchy, chociaz gdzieś wyczytałam że jeżeli dziecko jest zbyt ruchliwe to nie jest dobrze..
a i jeszczemam do Was pytanko, moja siostra jak była w ciązy (3 lata temu) to dostała taką książeczkę w której miała zaznaczać ruchy dziecka, czy Wy też taka macie? bo mój gin nic mi o tym nie wspominał, a podobno ważne jest żeby zaznaczac i liczyć ruchy maluszka...

no ja teżO się uśmiałam![]()

ale co prawda to prawda 

ja nie dostałam póki co..
ale położna i lekarz mówili że najważniejsze jest zapamietanie pierwszych ruchów dziecka
ja tak samoto sobie właśnie wymysliłam że będę lliczyła na własną rękę i zapisywała w kalendarzyku- tak dla własnego samopoczucia
![]()
Ja tak miałam ostatnio ,tak obijało mi pecherz ze w chwili uderzenia koncentrowalam sie zeby nie popuscicMarze tym żeby moja dzewuszka wkońcu odpościła sobie mój pęcherz, bo zanim zasnęłam wczoraj odwiedziłam 5 razy kibelek, a dzisiaj o 5 nad ranem tak mi przyfandzoliła ze moment byłam obudzona i myslałam że do łazienki nie zdążęzastanawia mnie tylko jedno, czy ja mam taki czujny sen, czy ona tak mocno mnie kopie żeto mnie budzi..? i czy to jest normalne ze Wiki ma tyle siły ?
,a niekiedy mało brakowało. NO i biegam ciagle do kibelka ....mam wrazenie ze pecherz pełny ze juz nie moge i bede sikac godzine a tu kilka kropelek poleci i na tym koniec ! I tak cały czas !