reklama

Grudzień 2009

reklama
Mój bebeszek również twardy ,skóra piekielnie ciągnie mnie gdzieś zza pleców :sorry:, z niecierpliwością oczekuję pierwszych ruchów synka, ale jakoś taki delikatny jest :tak: i nic nie czuc, tylko czasem takie bulgotanie czy jak to tam określić ..........

A i wnerwia mnie rodzina bo mi nikt łącznie z mężem nie daje nic kupić dla dziecka nawet głupiego śpiocha :angry: nie wiem na co mam czekać .......:-(chyba zacznę po kryjomu sobie skupować ,żeby mieć chociaż dla samej siebie namacalny dowód powicia dziecka ;-)
ja póki co sama też nie kupiłam jeszcze..widziałam u mojej mamy za to nagromadzenie ciuszków ;)
i ostatnio mnie zabiła :-D:-D:-D
mówi mi że kupiła śliczny kocyk.. bo sie jej podobal i się nie mogła oprzeć :-) pytam jaki kolor a ona że różowy:eek: a ja że przecież nei znam płci.. a ona czy dla chłopczyka też nie może być różowy..:eek::eek:
jak to mój B usłyszał to skomentował w ten sposób
' nie będe z chłopczyka jakiegoś geja od małego robił' :-D:-D:-D
bo co by nie było ja cały czas czuje ze to bedzie chlopiec ( chociaż chce dziewczynkę) i w snach też mam tylko chłopca .. :-D:-D

U mnie jest dokładnie tak samo mój pęcherz już by się pewnie chetnie wyprowadził na czas ciąży... Moja dzidzia też czasem ma powera że nie daje spać.... Skąd u takiego małego szkraba tyle siły?:-)

Pewie po tatusiach;) ale cieszę się że czuje już jej ruchy, chociaz gdzieś wyczytałam że jeżeli dziecko jest zbyt ruchliwe to nie jest dobrze..
a i jeszczemam do Was pytanko, moja siostra jak była w ciązy (3 lata temu) to dostała taką książeczkę w której miała zaznaczać ruchy dziecka, czy Wy też taka macie? bo mój gin nic mi o tym nie wspominał, a podobno ważne jest żeby zaznaczac i liczyć ruchy maluszka...

Pewie po tatusiach;) ale cieszę się że czuje już jej ruchy, chociaz gdzieś wyczytałam że jeżeli dziecko jest zbyt ruchliwe to nie jest dobrze..
a i jeszczemam do Was pytanko, moja siostra jak była w ciązy (3 lata temu) to dostała taką książeczkę w której miała zaznaczać ruchy dziecka, czy Wy też taka macie? bo mój gin nic mi o tym nie wspominał, a podobno ważne jest żeby zaznaczac i liczyć ruchy maluszka...
ja nie dostałam póki co.. :eek::eek::eek:
ale położna i lekarz mówili że najważniejsze jest zapamietanie pierwszych ruchów dziecka

Marze tym żeby moja dzewuszka wkońcu odpościła sobie mój pęcherz, bo zanim zasnęłam wczoraj odwiedziłam 5 razy kibelek, a dzisiaj o 5 nad ranem tak mi przyfandzoliła ze moment byłam obudzona i myslałam że do łazienki nie zdążę:-p zastanawia mnie tylko jedno, czy ja mam taki czujny sen, czy ona tak mocno mnie kopie żeto mnie budzi..? i czy to jest normalne ze Wiki ma tyle siły ?
Ja tak miałam ostatnio ,tak obijało mi pecherz ze w chwili uderzenia koncentrowalam sie zeby nie popuscic :sorry:,a niekiedy mało brakowało. NO i biegam ciagle do kibelka ....mam wrazenie ze pecherz pełny ze juz nie moge i bede sikac godzine a tu kilka kropelek poleci i na tym koniec ! I tak cały czas !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry