Marzka283
synek Michaś
Ja nie mam jaskołek ale pełny dach gołebiPtaszyska siadaja i sraja mi przed drzwiami i na taras !!!!!!!!!!!
A to że myję prawie codziennie okno nie wspomnę, ale czego się nie robi dla dobrej wróżby.....:-) Oby do jesieni.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam jaskołek ale pełny dach gołebiPtaszyska siadaja i sraja mi przed drzwiami i na taras !!!!!!!!!!!
Ja też, ja teżto sobie właśnie wymysliłam że będę lliczyła na własną rękę i zapisywała w kalendarzyku- tak dla własnego samopoczucia
![]()

Ja jesteś niska i szczupła to możesz mi coś wysłać:-):-):-)OMG ale Wy piszecie. Odeszłam na chwilę zrobić czystki w drugiej szafce a tu tyle do czytania. :-) Ależ jestem z siebie dumna. Już mam 3 wielkie torby ciuchów do oddania - jakąś wenę mam. Tylko w co ja się później ubiore??![]()
Ja dziś skończyłam 20 tydzień, więc mam ruchy/kopniaki liczyć i zapisywać??Marta chyba cos o tym pisała ,a mi moj gin mowil ze po 20 tyg takie obserwacje nalezy przeprowadzac !10 sierpnia mam wizyte sama jestem ciekawa czy wroci do tego tematu !
Hehe, ja czasem rok w czymś nie chodzę a potem mi się to zaczyna podobać (na przykład):-)Podobno jak się jakiegoś ciucha przez rok ani razu nie założy to należy mu się eksmisja, tak mówią we wszystkich programach o modzie itp..
Ja jestem zdania, że póki można to warto się leniwić, odpoczywać, potem jak będzie dzidzia to będziemy się cieszyły jak wariatki jak będziemy miały chociaż pół godzinki dla siebie![]()
Taki ból w podbrzuszu że masakra...ani nogi do góry nie mogłam podnieść, ani obrócić się nawet na siedząco, musiałam siedzieć nieruchomo..próbowałam co jakiś się podnieść, ale był cholerny ból , tak jakby brzuch ciągnął i chciał dalej siedzieć..
Kiedyś mi powiedział że źle się depiluję i że mam to robić odwrotnie- chociaż nie było żadnych ranek czy strupków.
mój całuje wszedzie.. oO
to jakaś mania czy coś..
a jak mnie brzuszek boli to mi mówi do niego
'ej bobas Ty tam tak nie rozrabiaj w tej mamie'![]()
Tylko biedak się martwi, czy będzie dobrym ojcem... nie wiem czym się martwi, będzie najlepszym możliwym przecież :-) Wczoraj mi wpadło do głowy żeby poprostu sobie henne rzęs zrobić??
Można, możnaTylko ja się zastanawiam że jak tusze mnie uczulają to czy po hennie nie będę miała jazdy?
Marze tym żeby moja dzewuszka wkońcu odpościła sobie mój pęcherz, bo zanim zasnęłam wczoraj odwiedziłam 5 razy kibelek, a dzisiaj o 5 nad ranem tak mi przyfandzoliła ze moment byłam obudzona i myslałam że do łazienki nie zdążęzastanawia mnie tylko jedno, czy ja mam taki czujny sen, czy ona tak mocno mnie kopie żeto mnie budzi..? i czy to jest normalne ze Wiki ma tyle siły ?
no ja teżale co prawda to prawda
w zyciu bym nic różówego chłopczykowi nie dała..
to już predzej bym była skłonna dziewczynke na niebiesko ubrać .
Dopiero po chwili wyjaśnił, że jak dziewczynka to z reguły wszystko ma różowe, a chłopak niebieskie no i on nie wie czy się tego będziemy trzymać czy wolimy jakiś inny kolor dla niej. Powiedziałam, że jedyne czego jestem pewna to to, że będzie urozmaicenie kolorów i na pewno będzie jak najmniej różu i fioletu ;-) Nie wiem jak można kupować wszystkie ciuchy w tym samym kolorze... Może i jest to wygodne przy praniu, ale jakie nuuuudnnneeeee...! Wyobrażacie sobie swoje dziecko non stop w żółtym albo zielonym? I żadnym innym?:-):-):-):-)
Moja mało kulinarnie doświadczona sąsiadka kiedyś w latach jeszcze 90' poszła do sklepu i poprosiła: cytat: '' kilo żeberek bez kości''sklepowa miała lekki dylemat,
![]()
Ale teraz mam ochotę na żeberka... Ja tak miałam ostatnio ,tak obijało mi pecherz ze w chwili uderzenia koncentrowalam sie zeby nie popuscic,a niekiedy mało brakowało. NO i biegam ciagle do kibelka ....mam wrazenie ze pecherz pełny ze juz nie moge i bede sikac godzine a tu kilka kropelek poleci i na tym koniec ! I tak cały czas !
Przed wyjściem z domu to cały rytułał odprawiam a i tak tuż za drzwiami mam ochotę wrócić i jeszcze raz skorzystać ;-)Ja z tym poczuciem czasu mam tak samo, ale nie jeśli o weekendy chodzi:-)
Podobno jak się jakiegoś ciucha przez rok ani razu nie założy to należy mu się eksmisja, tak mówią we wszystkich programach o modzie itp..

Moje Kochanie wczoraj kupiło mi toster jak mu powiedziałam, że śniły mi się tosty z dżemem truskawkowym. Teraz mam więc toster, chlebek tostowy i 1.5 kg dżemu truskawkowego przygotowane na wszelki wypadek. I ten wypadek chyba właśnie nastał
Idę tostować 
Pierwsze słyszę, nic mi o tym ginka nie mówiła.