akozka
Misia Kosia 3.12.09
Ja też gały na niego wywaliłam i nie wiedziałam o co mu chodzi. Ale spokojnie wytłumaczyl:-) To była wizyta w celu zaplanowania ciąży. Gin powiedział że aby wszystko sprawnie poszło, ne mogę sobie pozwolić na jakąś infekcję jajników a mój sposób depilacji mógł to spowodować. Jakby to tak obrazowo.... hm.... Miałam zostawione troche włosków na wzgórku łonowym- taki paseczek a tam niżej, wargi sromowe, wejście do pochwy i te okolice na łysolkaA gin powiedział że tak jest źle- wzgórek mogę sobie depilować do woli a tam mają kudłacze zostać- oczywiście można przystrzyc czy coś ale golenie czy depilacja woskiem lub innymi sposobami nie jest zalecana gdy się staramy o dzidzię bo może spowodować podrażnienie mieszków włosowych i stan zapalny. A ten, nawet gdy jest niewidoczny może utrudniać zajście w ciążę. Potem już chyba można- przynajmniej mam taką nadzieję bo wczoraj trochę poszalałam z moją małą
Dobra, lecę do pracy, do wieczora;-)
Ciekawe... Mi nigdy lekarka nie zwróciła na to uwagi... No, ale jeśli to przed ciążą to teraz już chyba można spokojnie szaleć ;-)
A gin powiedział że tak jest źle- wzgórek mogę sobie depilować do woli a tam mają kudłacze zostać- oczywiście można przystrzyc czy coś ale golenie czy depilacja woskiem lub innymi sposobami nie jest zalecana gdy się staramy o dzidzię bo może spowodować podrażnienie mieszków włosowych i stan zapalny. A ten, nawet gdy jest niewidoczny może utrudniać zajście w ciążę. Potem już chyba można- przynajmniej mam taką nadzieję bo wczoraj trochę poszalałam z moją małą
.10 mam wizyte pewnie wyda gin dyspozycje 
Przed wyjściem z domu to cały rytułał odprawiam a i tak tuż za drzwiami mam ochotę wrócić i jeszcze raz skorzystać ;-)