Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój się okąpał, więc mknę do mego KsięciaDobranoc Kobitki
![]()
nawet nie wiecie jak jest mi wtedy cudnie:-)
Ja jestem z Łodzi i wydaje mi sie iz chodze do dobrego ginaMuszę szybko znaleźć dobrego gina w Łodzi na jedną wizytę... Zna ktoś kogoś dobrego?
ja sobie kupilam stanik na targu (uznalam, ze jak mi piersi beda rosnac w takim tempie to nie nadaze kupowac i wzielam taki tani) i patrzec na niego nie umiem, fakt jest wygodny ale jak go ubieram przey mezu to czuje sie jak dojna krowa z oooooogromnymi wymionami![]()

Mam na plecach, nisko pleców, znamię, które od miesiąca mnie swędzi jak diabli i drapię okolice tego znamienia. Macie sposób na to draństwo by nie swędziało?
Hej dziewczyny, nadrabialam 40 stron prawie, od soboty wieczorem... Ja w odwiedzinach u rodziców do 3ego, ale mi dobrze wszyscy nade mna skaczą. Tylko tak mnie gardlo boli ze ledwo zyje, plucze solą, szałwia, kupilam jakies ziolowe psikadło i nic nie pomaga , masakra , chyba umieram
No i ja zabieram sie do łóżeczka tylko jeszcze najpierw płukanie gardła pyszną solą
A mojej córce dzisiaj przez cały dzien sie zebrało całowac brzuszek mamy,mówi ze daje buziaczka braciszkowinawet nie wiecie jak jest mi wtedy cudnie:-)
A tak wogóle to albo ja sobie cos wmawiam albo moja dzidzia kopneła mnie dwa razy,raz poczułam po południu jak sie połozyłam i teraz znowu,nie jest to jakies mocne ale to chyba jednak dzidzia:-)
Ja tez juz znikam do łózka,jakas taka zmeczona jestem,robie sie głodna ale lepiej isc spac i nie dawac niepotrzebnych kalorii:-)ale chyab tabliczke czekolady jeszcze po drodze chapne
DOBRANOC i do jutra;-)
pani w aptece polecila mi jaki Tymsal ziołowe z szłwi i tymianku, bo patrzyla na ulotke tantum verde i rzeczywiscie tam zmienili w tej ulotce, juz nie ma napisane ze mozna brac w ciązy tylko ze nalezy skonsultowac sie z lekarzema tantum probowalas ??