reklama

Grudzień 2009

Cudownych macie tych lekarzy... Ja się aż z tego czytania stęskniłam za swoim ale tyle km do niego nie pojadę i we wtorek idę do innego. Zobaczymy jak to będzie.
O serach typu camembert i bree ( nie pamiętam jak się pisze) czytałam kiedyś, że praktycznie wszystkie dostępne w Polsce są z mleka pasteryzowanego- czyli nie ma potencjalnego zagrożenia listerią. Te 'prawdziwe' z mleka niepasteryzowanego kosztują sporo i w Polsce nie ma na nie zbytu więc mało gdzie można je dostać

mozna w almie ... kosztuja kolo 150 zl/kg i chodze sobie na nie popatrzec ...

reklama
ale wy tu nadajecie..
mam problem..ZNOWU. ;-D
zgrubłam 3 kg :szok:
jak to stracić?
żartuję ;p;p

ale mam dzisiaj humor ;| oO
i musze się Was zapytać o coś..
se dzisiaj się kochałam z moją marudą, no i stwierdziłam że chce dominować na górze.. :D
no i tak sobie teges szmeges i jak sie tak ruszałam o miałam wrażenie że mi wszystko w brzuchu lata.. oO też tak macie?/miałyście?
czy ja jakaś nienormalna jestem?

w ogóle ale mnie dzisiaj rozpychało w brzuchu po arbuzie..
no myslalam ze pekne ;(
Nie pamiętam bym miała jakieś problemiki przy jakiejkolwiek pozycji..
Ja dziś się ważyłam, kg przybrałam, ważę teraz tyle co przed ciążą:-)

Nie pamiętam bym miała jakieś problemiki przy jakiejkolwiek pozycji..
Ja dziś się ważyłam, kg przybrałam, ważę teraz tyle co przed ciążą:-)
ja tak już wcześniej miałam.. był spokój..i znowu..oO
ale co gorsza.. strasznie szybko się męczę ;(
kilkanaście schodów np i ja mam zadyszkę powoli..

ja tez ide 7 do swojego gina ale jak znam ta uparta bestie to mi znowu nic nie powie :D ostatnio mi powiedzial ze nie i koniec :D
hahahaha ja zabieram mężczyznę mojego bo go jeszcze ani razu nie zabrałam.. tzn nie chciałam żeby wchodził :-D:-D:-D ale że ma tego 7 urodziny to mu taki prezent zrobię ;D:-D:-D
Szaleńcu.... Mi też wszytko lata jak jestem na górze;-) tak juz chyba jest. Ja mam odwrotnie- boję sie że mi gin powie co za stworzonko jest w brzuszku a ja chce miec niespodziewajkę
ja nie chce niespodziewajki szczególnie jak oglądam te wszystkie ciuszki mmmmm :-):-):-):-) jaki ja tam szaleniec :-D:-D:-D po prostu zawsze lubiałam sobie baraszkować na górze..:-D:-D:-D

reklama
Czy Wy chodzicie w stringach? Bo słyszałam, że przy ciąży lepiej w majtkach bawełnianych, bardziej chronią przed infekcjami. Przeuwielbiam stringi, moja słabość, ale staram się głównie w majtkach właśnie chodzić bo ostatnio załapałam infekcję, ale to podobno co druga babka w ciąży ma. Na poprzedniej wizycie wyszło, że już wyleczyłam to badziewie, ale znów czasem mnie swędzi(!) i pewnie znów się zacznie:( Nienawidzę tabletek dopochwowych!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry