mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Święta prawda, ja nie mogłam sobie darować, ze nie mogę jeść cammemberta i czasami sobie pozwalałam na kawałeczek jednak wyłącznie tego, co jest z mleka pasteryzowanego.
a ktory jest z pasteryzowanego???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Święta prawda, ja nie mogłam sobie darować, ze nie mogę jeść cammemberta i czasami sobie pozwalałam na kawałeczek jednak wyłącznie tego, co jest z mleka pasteryzowanego.
i nie brzmi to za fajnie ! Ja niewiem czy to dobry pomysł ze nie zglosiłaś sie do gina.Albo chociaz zadzwon i zapytaj o rade.Bo strasznie to opisalas
. Brzuszek moze pobolewac i twardniec ...ale bez przesady aby nie moc wstac lub zrobic samemu kilku krokow.Dobrze ze ci mija ,lez i sproboj dodzonic sie i opowiedziec to lekarzowi.Dobrze ze nie ma zadnego plamienia !!!!Zazwyczaj te tanie, bo te prawdziwe serki brie i camembert mają właśnie te baktterie i są smaczniejsze. Ja kupuję w biedronce naturalny. Ale chyba Turek też jest na pasteryzowanym- poczytaj- musi być info na opakowaniu!a ktory jest z pasteryzowanego???
Jak po prawej tzn, ze doszło do zapłodnienia w prawym jajniku :-)A mnie dziś czasem kuje po prawej stronie brzuszka.. jak to ja - martwię się, ale wiem, że może się mi cosik po prostu rozciągać. Tyle, że nic mi nie twardnie i potrafię chodzić, jest OK.
Co?Jak po prawej tzn, ze doszło do zapłodnienia w prawym jajniku :-)
Hehehe.Hahahaha no wiesz co, teraz to dopiero mi wylałaś mioda na serducho, takas kochana, ze i razem ze mną bóle zębów przeżywasz;-) ale wiem, że musiało to być okropne i współczuję!
Tak mi gin tłumaczył, ze pobolewa bardziej ta strona, w której doszło do zapłodnienia, chyba, ze masz bliźniakiCo?Hehehe.