reklama

Grudzień 2009

nie mialam anatomi topograficznej... tylko zwykłą na 1r, no a na klinikach raczej brzusia sie nikomu nie zbada z takimi pazurkami, nawet swoich nie mozna miec zbyt długich, no a jak nam opowiadali lekarze, ze jakas lasia z tipsami przyszla zeby ja nauczyc badac per rectum hehe, ja nie chcialabym co by mnie ktos przy badaniu podrapał, a nie rób nikomu co tobie nie miłe ;) wiec mam króciaki, no poza okresem wakacyjnym
a do kosmetyczki to sie tez bym z checią wybrała, ale zostaje mi pedicure, stopami nikomu nic robic nie bede hihih ;)
Bo ja nieludzką medycynę studiuję;) weterynarię. I my mamy półtora roku zwykłej anatomii a potem jeszcze pół topograficznej- na tej uczymy się już na zywych zwierzątkach i nie wiem jak bym zbadała oko krowie gdybym miała dłuższe pazurki. Pewnie bym niezłego kopa dostała, hihi;-)
No no, uważaj, medycyna idzie do przodu i za te kilka lat może nawet stopami będziesz leczyć:tak:

reklama
bo ja nieludzką medycynę studiuję;) weterynarię. I my mamy półtora roku zwykłej anatomii a potem jeszcze pół topograficznej- na tej uczymy się już na zywych zwierzątkach i nie wiem jak bym zbadała oko krowie gdybym miała dłuższe pazurki. Pewnie bym niezłego kopa dostała, hihi;-)
no no, uważaj, medycyna idzie do przodu i za te kilka lat może nawet stopami będziesz leczyć:tak:

stopy ktore lecza!!

stopy ktore lecza!!
To by było coś:-)
Ja jak planowałam ciążę poszłam do swojego gina, pogadaliśmy, dostałam skierowanie itd... Zaraz potem dowiedziałam się że na tej wizycie byłam już w 1 t.c. 3 tygodnie później byłam u gina z powrotem z tekstem "my panie doktorze planowaliśmy ale nie tak od razu". Na co usłyszałam "widzi pani- cudowne ręce":-) Może za parę latek tak będą działać stopy....;-)

Ja się lubię sobie podobać. W domu też nie przepadam być całkiem pomalowana, ale sęk w tym, że prawie dziennie gdzieś wychodzę, wyjeżdżam.
Oj ja też tak lubię... Prawie codziennie latam pomalowana;) Tylko jakoś nigdy nie lubiłam dbać o stopy. Twarz, włosy, bius, nawet nogi... wszystko tak ale stopy to mój odwieczny problem. Zawsze chciałam mieć ładne i zadbane a nie miałam nigdy. No może raz zaszalałam

Bo ja nieludzką medycynę studiuję;) weterynarię. I my mamy półtora roku zwykłej anatomii a potem jeszcze pół topograficznej- na tej uczymy się już na zywych zwierzątkach i nie wiem jak bym zbadała oko krowie gdybym miała dłuższe pazurki. Pewnie bym niezłego kopa dostała, hihi;-)
No no, uważaj, medycyna idzie do przodu i za te kilka lat może nawet stopami będziesz leczyć:tak:

W takim razie zapraszam do siebie:-Du mnie mialabys pole do popisu:-)

Ja też nie lubię o stopy dbać. Trzeba im trochę czasu poświęcać a mi się po prostu nie chce. Ale mam świetny krem/maść na suche pięty bo mi dokuczały i już są ok:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry