reklama

Grudzień 2009

reklama
moj tez mowi ze uwaza zeby mi brzucha nie przyciskac i w naszej ulubionej pozycji stykamy sie brzuszkami czasem i opstatnio poo seksie powiedzial mi ze wciagal swój brzuch zeby mojego nie przyciskac haha, padłam...

moj mi zawsze powtarza "tylko na mnie krzycz jak przycisne za mocno !!!" ale kochani ci nasi faceci prawda ??

:-D:-D:-D To już wiem czemu mój na siłownię zaczął chodzić - żeby nie musiał wciągać :-D:-D:-D
e moj to 4 razy w tygodniu, tak na serio nie ma co wciagac, ale jak moj brzuchol jest ponad powierzchnie wypchniety haha to on bidny musi wciągać i tak ;)
tipsy - zdecydowanie tipsy sa ladniejsze i latwiejsze w utrzymaniu w czystosci
nio moze i tak, ale za to co sie dzieje z naturalna płytką pod tym sztucznym jak sie długo nosi , zbyt szałowo to nie wygląda

moj mi zawsze powtarza "tylko na mnie krzycz jak przycisne za mocno !!!" ale kochani ci nasi faceci prawda ??
kochani, kochani, czasmi tylko trzeba ustawic do pionu ;)

W koncu nadrobiłam:-)
NATALKO GRATULUJE!A nie mówiłam ze trzeba wierzyc ze sie uda;-)

Co do seksu to my tez jestesmy delikatniejsi,jakos tak staram sie zeby było nie za bardzo ostro chociaz brakuje mi tego bardzo:-D
Ja sie zastanawiam nad tipsami:-)moje paznokcie sa w opłakanym stanie:-(a przeciez w ciąży tez trzeba ładnie wygladać;-):-D

W koncu nadrobiłam:-)
NATALKO GRATULUJE!A nie mówiłam ze trzeba wierzyc ze sie uda;-)

Co do seksu to my tez jestesmy delikatniejsi,jakos tak staram sie zeby było nie za bardzo ostro chociaz brakuje mi tego bardzo:-D
Ja sie zastanawiam nad tipsami:-)moje paznokcie sa w opłakanym stanie:-(a przeciez w ciąży tez trzeba ładnie wygladać;-):-D

w ciazy trzeba PRZEDE WSZYSTKIM ladnie wygladac !!! zeby nie zatracic wiary w siebie :) i nie byc tylko w dresach i powyciaganych koszulkach !!! trzeba sie czasem umalowac, uczesac, poczuc sie pieknie ... mi tipsy poprawiaja humorek ... a siedzenie i klachanie u kosmetyczki zwlaszcza :) no i drugi raz z rzedu spotkalam u kosmetyczki siostre do ktorej sie nie umiem wybrac od nie wiem jak dawna (boze blogoslaw komorki i internet)

reklama
w spermie sa prostaglandyny ktore przyspieszaja poród, ale dopiero jakiś czas nie pamietam dokladnie ale chyba 2 tyg przed porodem szyjka sie uwrazliwia na te prostaglandyny
Nie chyba a ma pewno Marta:) W 38 t.c. szyjka uwrażliwia się na prostaglandyny spermy więc spokojnie, a 38 t.c. to już ciąża donoszona. My się jakoś nie ograniczamy ani nie staramy delikatnie. Chociaz męża widuję teraz tylko w weekendy bo pracujemy w różnych miejscach. Na szczęście po wakacjach wszystko wróci do normy:)
Żelowe pazurki powiadacie.... A wygodne toto? U mnie też ganiają prowadzący. O? iloe na początku można było(tylko rękawiczki się rwały), to już na anatomii topograficznej był koniec zabawy z pazurkami :no:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry