reklama

Grudzień 2009

reklama
hahahah Bo ja taka dobra dziewczynka jestem .....jak sie juz wczuje w role to ide pełna para hahahahahah O zebie juz zapomiałam ....nawet niewiem czy sobie to wmowiłąm czy naprawde bolal ahahhaha .Narazie spokoj !!!!!! Dzieki Bogu !
Ja też już zapomniałam, ale było okropnie bleeeeeeee
A kiedy urlopujesz? Bo ja juz w przyszłym tyg zaczynam i zaległości bede nadrabiała chyba nocami!!!!!!!!:szok:

haha a ja wlasnie odebralam telefon od mojego doktorka (wlasnie skonczyl przyjmowac w gabinecie) bo dzwonilam do iego popoludniu zeby zapytac o ten bol brzucha wczorajszy ale mi tylko odebral ze nie ma czasu i oddzwoni :) no i teraz dzwonil :D
na moje marudzenie o brzuszku powiedzil ze mam w takich sytuacjach "walnac 2 nospy i heja na poduszke" :) no i zaczol pytac jak sie czuje ... jak brzuszek czy rosnie i takie tam no to mu zamarudzilam ze nie czuje jeszcze kopniakow (ze tylko raz czy dwa narazie poczulam) i ze jutro juz 18 tygodni sie konczy ... no i sie tak po mnie wydarl ze normalnie musialam odsunac sluchawke !! powiedzial ze jak se chce sama stwarzac problemy to mam do niego nie dzwonic !! ze mi nie raz juz tlumaczyl ze ja poczuje nie wczesniej jak 19-20 tydzien i jak jeszcze raz bede sie martwic czyms co sie do martwienia nie nadaje to przy najblizszej okazji najpierw dostene w leb tak profilaktycznie a potem bedzi eze mna rzeczowo rozmawial !! i ze jak mam za duzo czasu to se mam znalezc dobra ksiazke a nie wymyslac problemy ...

no i sie mi glupio zrobilo ... i go przepraszalam i wogole ... a on mi na to swoim niskim mieciutkim glosem na to "oj ty moje glupiutkie stworzonko ... do zobaczenia za tydzien" i sie rozlaczyl ...

Przysiegam Bogu jak bym czytala o moim ginku ahhahahha ....tez sie drze ze wymyslam ,ze jestem upierdliwa jak on to mowi ...ze mam nie szukac dziury w całym i cieszyc sie ciaza a jak walnie jakims tekstem to placze ze smiechu z sibie i z niego alez owszem tez ! Dobry czlowiek z niego :)

Ja też już zapomniałam, ale było okropnie bleeeeeeee
A kiedy urlopujesz? Bo ja juz w przyszłym tyg zaczynam i zaległości bede nadrabiała chyba nocami!!!!!!!!:szok:
Ja dopiero od 15 sierpnia ...:dry: ehhhh jeszcze troche poczekam ...ale nie moge wczesniej pojechac bo 10 mam jeszcze usg i moj musi wrocic :) Ale za to sie wybycze cale 2 tyg !!!!!

ale wy tu nadajecie..
mam problem..ZNOWU. ;-D
zgrubłam 3 kg :szok:
jak to stracić?
żartuję ;p;p

ale mam dzisiaj humor ;| oO
i musze się Was zapytać o coś..
se dzisiaj się kochałam z moją marudą, no i stwierdziłam że chce dominować na górze.. :D
no i tak sobie teges szmeges i jak sie tak ruszałam o miałam wrażenie że mi wszystko w brzuchu lata.. oO też tak macie?/miałyście?
czy ja jakaś nienormalna jestem?

w ogóle ale mnie dzisiaj rozpychało w brzuchu po arbuzie..
no myslalam ze pekne ;(

Cudownych macie tych lekarzy... Ja się aż z tego czytania stęskniłam za swoim ale tyle km do niego nie pojadę i we wtorek idę do innego. Zobaczymy jak to będzie.
O serach typu camembert i bree ( nie pamiętam jak się pisze) czytałam kiedyś, że praktycznie wszystkie dostępne w Polsce są z mleka pasteryzowanego- czyli nie ma potencjalnego zagrożenia listerią. Te 'prawdziwe' z mleka niepasteryzowanego kosztują sporo i w Polsce nie ma na nie zbytu więc mało gdzie można je dostać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry