• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Mi w godzinę wsjo poschło:-)
NO mam nadzieje ze mi tez poschnie wsio !!! Nastawilam juz drugi wsad teraz jasne i mam zamiar jeszcze to powiesic !!!!A jeszcze Jarek jutro bedzie i pewnie przywiezie mi mase prania !!! ( matko Boska wlansie zdalam sobie sprawe z tego ze moje kochanie za 3 godziny wyjezdza do nas !!! - ale sie ciesze)

reklama
moka83 mam na dzieje że z naszymi dzidziami bedzie wszystko ok trzymam kciuki
natalka gratulacje zdanego egz.
zouza1002
Mam coś dla dziewczyn z okolic Krakowa
DREWEX
Może się dziać w sobote!!

dzieki za inf pewnie z mężem pojedziemy ale raczej nie w sobote :-D

A ja się najadłam. Mój w pracy, więc sama dla siebie obiad zrobiłam - rosół z lanym ciastem i grysik na gęsto z cukrem, masełkiem i cynamonem. Pękam!! Idę Mojemu autko wyczyścić bo mi się nudzi:D

A ja się najadłam. Mój w pracy, więc sama dla siebie obiad zrobiłam - rosół z lanym ciastem i grysik na gęsto z cukrem, masełkiem i cynamonem. Pękam!! Idę Mojemu autko wyczyścić bo mi się nudzi:D

a ja dzis mialam smaka na ogorkowa i tesciowa poprosilam zeby zrobila :)
a po zupie moj malz wymyslil sobie nalesniki !! wlasnie skonczylam smarzyc ... pychota taie swiezusie z drzemam truskawkowym !!!!!!!!!!11

MOja tez łysa ...wczoraj sie wziełąm za nia , ale sie umeczyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wsio na dotyk robiłam ,a na koncu i tak sie posmialam bo zbyt dobrze mi nie poszlo ahahahahhah ,wiec poprawki troche czasu zleciało !!!

Ja na szczęście mam od tego człowieka i sama nie muszę się męczyć :tak::-D A i mój człowiek zadowolony jest jak może się "wykazać artystycznie" ;-)

a po zupie moj malz wymyslil sobie nalesniki !! wlasnie skonczylam smarzyc ... pychota taie swiezusie z drzemam truskawkowym !!!!!!!!!!11

U nas dziś jednak nie sushi a makaron i cukinia z oliwą z oliwek i parmezanem a do tego pieczone pomidory i czosnek. Już się nie mogę doczekać :-D

U nas dziś jednak nie sushi a makaron i cukinia z oliwą z oliwek i parmezanem a do tego pieczone pomidory i czosnek. Już się nie mogę doczekać :-D

jej jak ja bym chciala jesc takie zarelko !!! a moj chlop to tylko ziemniory z miesiwem !!! zero jarzyn (wyjatkiem sa konserwowe ogorki i papryka) i zero owoców!!! MASAKRA !!! co najwyzej z tesciowa cos zjemy ale tez nie ma szansy na jakies kulinarne wygibasy typu cukinia ...

O zeszzzzzzzzzzzz ty !
ale bym zjadla takie cieplutkie z dzemem truskawkowym ...ale za cholere nie chce mi sie smazyc w ten skwar ! Moj jutro posmazy ,jak bede jeszcze chciala :eek:

Cholera musze sie pochwalic !
Wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciołka urodzila dzisiaj o 13:30 chlopaka z waga 3350 i 54 cm :) Takie zdrowo wagowo dziecko mi sie wydaje ,patrzac na to ze Roza miala cukrzyce ciazowa i zamiast przytyc to schudla 6 kg w ciazy na specjalnej diecie !!!:eek::eek::eek:

reklama
O zeszzzzzzzzzzzz ty !
ale bym zjadla takie cieplutkie z dzemem truskawkowym ...ale za cholere nie chce mi sie smazyc w ten skwar ! Moj jutro posmazy ,jak bede jeszcze chciala :eek:

moj to tylko wymysla a potem mowi "ty kochanie robisz najlepsze na swiecie" :) chcialo by sie powiedziec "odwal sie" ale jakos czlowiek sumienia nie ma :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry