reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Passingby - troszkę czytałąm na necie recenzji o twojej książce i doczytałąm, że miałaś spotkanie autorskie - wtedy jeszcze brzuszka nie było pewnie widać ale ciekawa jestem jak Cię odbierają homoseksualiści teraz jak jestes w ciąży?
od razu mówię, że nie uważam, że nie można być w ciąży jak się jest homoseksualistą ale mam przeciwne zdanie co do wychowywania przez nich dzieci:tak:

PS. Recenzje są różne - i na plus i na minus ale chyba sama pzreczytam tę książkę;-)

Generalne spotykam sie z lesbijkami feministkami. Co do brzucha - nie stanowi on atrakcji :) co do wychowywania - badania wspakzuja ze dzieci wychowywane w rodzinach pelnych (homo hetero) sa po prostu wychowywane w rodzinach pelnych (oczywicie w Polsce takich badan nie uswiadczysz bo by sie kosciolowi zawialo w posadach) a jak masz ochote na ksiazke to zapraszam - dla mnie najwaznejsze ze wzbudza emocje i oto chodzilo :)

reklama
Badaicka-;-)...

Zajaczku-dziękuje za wiesci...sciskam mocno!!!! jak sie czujesz kochana??? @ sie skonczyla czy jeszcze nie???
pwowodzenia u lekarki...oby byla warta tej nocnej godziny:tak:

Olapop-moze ta I to jeszcze nie jest ostateczne rozpoznanie...skoro nie masz @ to czekajmy cierpliwie kotku!!!

Eve....ja Cię krece...co sie dzieje?...mialas kiedykowiek wczesniej plamienia srodcykliczne, czy to 1-y raz taka niespodzianka???

Zaniepokojona-mozesz przeciez-jak masz interniste na urlopie-pojechac na pogotowie...tam cie ogladna i w razie czego dadza jakis zastrzyk odczulajacy...skoro az tak piecze i spuchlo to ja bym tego tak nie zostawila....tymbardziej, ze to juz 2-i czy 3-i dzien trwa...i nie wiem dokladnie co Cie ugryzlo...?

Babo-normalnie nie wierze, ze w koncu sie odezwalas...wywolalysmy Cie chyba naszymi czarnymi mocami....nie rob nam tak juz wiecej!!! Super, ze juz bylo usg i ze widzieliscie fasolke!!!!! Wielkie : SUPER!!!!!

Marzenixxx-baw sie dobrze i niegrzecznie....zreszta...Ty chyba inaczej nie potrafisz lobuzie jeden, co??? :-pMilego wyjazdu i ladnej pogody****

Patrysiu-sliczny brzusio...zgrabniutka jestes bardzo!!!! Kochanie- Nie mart sie juz ta cala sytuacja z chrztem...moze niektore dziewczyny ponioslo troszke i sie zagalopowaly...ale na pewn nie chcialy Cię urazic...nie bierz tego do siebie...
buziaki***

AndziaS...nie nastraszylam swinska grypa...tylko uznalam, ze te fakty sa godne poznania...szczegolnie mialo byc to dla ciezarnych i tych co sie po Wyspach, jak ja...platają...:tak:
Andziu-ale Ty jestes bezpieczna...w kraju nie ma tego szalu....dopiero jak sie na kawe umowimy we wrzesniu to potem mozesz sie bac wirusa....:-p
Chociaz .... ja zaczynam dzialania p/wirusowe takie jak ma Romcia...wiec moze ten mnie nie zlapie:-p;-):-p

1 Po Zajączkowemu:-) a jak to jest????
2 Najlepszą reklama dla lekarza jest kobieta w zdrowej ciąży

1-Zajaczku-a wiec "po zajaczkowemu" to jest:
zwykle sygnalizujesz, ze juz konczysz prace i mowisz nam "pa" i dodajesz czasem: Kropeczko nie pisz za duzo bo zobaczysz...bo sie tam wybiore...bo popamietasz....Ty wiesz co.....itp itd....

2-no lekarza tak:tak:jak to chłopa.....ale lekarki????:-p

Generalne spotykam sie z lesbijkami feministkami. Co do brzucha - nie stanowi on atrakcji :) co do wychowywania - badania wspakzuja ze dzieci wychowywane w rodzinach pelnych (homo hetero) sa po prostu wychowywane w rodzinach pelnych (oczywicie w Polsce takich badan nie uswiadczysz bo by sie kosciolowi zawialo w posadach) a jak masz ochote na ksiazke to zapraszam - dla mnie najwaznejsze ze wzbudza emocje i oto chodzilo :)

oj wzbudza - myślę, że też dlatego, że to pierwsza na rynku polskim taka powieść:tak: lekka, łatwa i przyjemna więc dlaczego nie przeczytać;-)
wiem, że badań nie ma a nawet jak się ktoś połasił to pewnie ich nie publikuje w Polsce - ja mówie teraz o różnych zaburzeniach w relacjach z rodzicami, które moga się zrodzić (choć nie muszą) w rodzinach homoseksulanych - i nie chodzi mi o rodziny pełne lub nie tylko relacje z obiektem materalnym itp.

AndziaS...nie nastraszylam swinska grypa...tylko uznalam, ze te fakty sa godne poznania...szczegolnie mialo byc to dla ciezarnych i tych co sie po Wyspach, jak ja...platają...:tak:
Andziu-ale Ty jestes bezpieczna...w kraju nie ma tego szalu....dopiero jak sie na kawe umowimy we wrzesniu to potem mozesz sie bac wirusa....:-p
Chociaz .... ja zaczynam dzialania p/wirusowe takie jak ma Romcia...wiec moze ten mnie nie zlapie:-p;-):-p
Ja nie mam nic pzreciwko spotkaniu - tylko najpierw.... kwarantanna:-D:-D:-D;-)

koleżanka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie swędzi (głównie brzuch\0

umyj go, wysmaruj olika i wywal koc...zobaczysz czy bedzie lepiej...zawsze mozesz chyba wapno wypic-nie powinno byc zle dla dzidzi...co???
ja nie moge nawet czytac slowa "welna"...bo juz mnie swędzi...a co dopiero sie do niej tulić....:baffled:

I ja też uciekam. Może trochę posprzątam zanim M wróci. Jemu zostawię mycie okien:-D

No znikam na chwilke i co:wściekła/y:....trzymajcie mnie w sześciu!!!!!
Loree-masz miec gosci czy inspekcje sanitarna????

jak masz ochote na ksiazke to zapraszam - dla mnie najwaznejsze ze wzbudza emocje i oto chodzilo :)
ja mam ochote...moge prosic raz jeszcze o tytul i autora??? wiem, ze to "Ty" ale nie wiem pod jakim pseudo mam szukac...

Ja nie mam nic pzreciwko spotkaniu - tylko najpierw.... kwarantanna:-D:-D:-D;-)

ja ci dam...ja mam juz taka dluga kwarantanne tu, ze juz swira dostaje....przez to kolano nic tylko sie w domu kwarantannie poddaje...a Ty chcesz jeszcze....:baffled:

Qcz-wylaz juz leniu jeden z tej poscieli!!! pisz jak tam @-jest czy nie ma...? bo nie wiem co dalej mam robic z kciukami???/

oj wzbudza - myślę, że też dlatego, że to pierwsza na rynku polskim taka powieść:tak: lekka, łatwa i przyjemna więc dlaczego nie przeczytać;-)
wiem, że badań nie ma a nawet jak się ktoś połasił to pewnie ich nie publikuje w Polsce - ja mówie teraz o różnych zaburzeniach w relacjach z rodzicami, które moga się zrodzić (choć nie muszą) w rodzinach homoseksulanych - i nie chodzi mi o rodziny pełne lub nie tylko relacje z obiektem materalnym itp.

Badania są, robine w danii, szwecji i stanach - nie publikowane w Polsce i o relacjach. Grupy kontrolna w róznym wieku, rodziny pełne hetero, homo, niepełne hetero, homo. Wyniki (rozkład zaburzeń) jasne: 1) najmniej - rodzina pełna hetero, niepatologiczna 2) rodzina pełna homo - niepatologicza 3) rodziny niepełnie bez patologii po równo 4) patologie :)

Właściewie te badania potwierdziły "potoczną" prawdę. Poszperam i jak znajdę linka to ci puszcze (do tych badań), ja czytam na amerykańkich stronach o tego typu badaniach.

Kropeczko: Anna Arendt "życie rodzinne świstaka"

Badania są, robine w danii, szwecji i stanach - nie publikowane w Polsce i o relacjach. Grupy kontrolna w róznym wieku, rodziny pełne hetero, homo, niepełne hetero, homo. Wyniki (rozkład zaburzeń) jasne: 1) najmniej - rodzina pełna hetero, niepatologiczna 2) rodzina pełna homo - niepatologicza 3) rodziny niepełnie bez patologii po równo 4) patologie :)

Właściewie te badania potwierdziły "potoczną" prawdę. Poszperam i jak znajdę linka to ci puszcze (do tych badań), ja czytam na amerykańkich stronach o tego typu badaniach.

Kropeczko: Anna Arendt "życie rodzinne świstaka"

dzięki - chętnie poczytam - szczególnie o zaburzeniach relacji bo to dla mnie zawodowo przydatne:tak:

reklama
Kropeczko ja mam złe doświadczenia z pogotowiem naszym, i jak narazie nie pojadę bo kupilam maść i moze mi pomoze a jak nie to pewnie pojadę, jedna częsc mi już zbladła i nie swędzi ale drugi bąbel jest dalej ogromny ma tak z 10cm średnicy.

Passingdy daj namiary na priva o tej ksiażce ja tez bym chętnie przeczytała!!

Do góry