Badaicka-;-)...
Zajaczku-dziękuje za wiesci...sciskam mocno!!!! jak sie czujesz kochana??? @ sie skonczyla czy jeszcze nie???
pwowodzenia u lekarki...oby byla warta tej nocnej godziny
Olapop-moze ta I to jeszcze nie jest ostateczne rozpoznanie...skoro nie masz @ to czekajmy cierpliwie kotku!!!
Eve....ja Cię krece...co sie dzieje?...mialas kiedykowiek wczesniej plamienia srodcykliczne, czy to 1-y raz taka niespodzianka???
Zaniepokojona-mozesz przeciez-jak masz interniste na urlopie-pojechac na pogotowie...tam cie ogladna i w razie czego dadza jakis zastrzyk odczulajacy...skoro az tak piecze i spuchlo to ja bym tego tak nie zostawila....tymbardziej, ze to juz 2-i czy 3-i dzien trwa...i nie wiem dokladnie co Cie ugryzlo...?
Babo-normalnie nie wierze, ze w koncu sie odezwalas...wywolalysmy Cie chyba naszymi czarnymi mocami....nie rob nam tak juz wiecej!!! Super, ze juz bylo usg i ze widzieliscie fasolke!!!!! Wielkie : SUPER!!!!!
Marzenixxx-baw sie dobrze i niegrzecznie....zreszta...Ty chyba inaczej nie potrafisz lobuzie jeden, co???

Milego wyjazdu i ladnej pogody****
Patrysiu-sliczny brzusio...zgrabniutka jestes bardzo!!!! Kochanie- Nie mart sie juz ta cala sytuacja z chrztem...moze niektore dziewczyny ponioslo troszke i sie zagalopowaly...ale na pewn nie chcialy Cię urazic...nie bierz tego do siebie...
buziaki***
AndziaS...nie nastraszylam swinska grypa...tylko uznalam, ze te fakty sa godne poznania...szczegolnie mialo byc to dla ciezarnych i tych co sie po Wyspach, jak ja...platają...

Andziu-ale Ty jestes bezpieczna...w kraju nie ma tego szalu....dopiero jak sie na kawe umowimy we wrzesniu to potem mozesz sie bac wirusa....

Chociaz .... ja zaczynam dzialania p/wirusowe takie jak ma Romcia...wiec moze ten mnie nie zlapie

;-)
1 Po Zajączkowemu:-) a jak to jest????
2 Najlepszą reklama dla lekarza jest kobieta w zdrowej ciąży
1-Zajaczku-a wiec "po zajaczkowemu" to jest:
zwykle sygnalizujesz, ze juz konczysz prace i mowisz nam "pa" i dodajesz czasem: Kropeczko nie pisz za duzo bo zobaczysz...bo sie tam wybiore...bo popamietasz....Ty wiesz co.....itp itd....
2-no lekarza tak

jak to chłopa.....ale lekarki????