reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Madzia a ty sobie dzisiaj sama będziesz tort piekła? Daj kawałek albo chociaż zdjęcie....:-)
Nio tak, właśnie jestam w trakcie pracy z moja mała pomagierka.Fotke wstawie jak skończymy :-D
Generalne spotykam sie z lesbijkami feministkami. Co do brzucha - nie stanowi on atrakcji :) co do wychowywania - badania wspakzuja ze dzieci wychowywane w rodzinach pelnych (homo hetero) sa po prostu wychowywane w rodzinach pelnych (oczywicie w Polsce takich badan nie uswiadczysz bo by sie kosciolowi zawialo w posadach) a jak masz ochote na ksiazke to zapraszam - dla mnie najwaznejsze ze wzbudza emocje i oto chodzilo :)
Ja poprosze o Tytuł i dane autorki :tak:;-):-D

Ide dale do kuchni

reklama
Wyniki (rozkład zaburzeń) jasne: 1) najmniej - rodzina pełna hetero, niepatologiczna 2) rodzina pełna homo - niepatologicza 3) rodziny niepełnie bez patologii po równo 4) patologie :)

Właściewie te badania potwierdziły "potoczną" prawdę. Poszperam i jak znajdę linka to ci puszcze (do tych badań), ja czytam na amerykańkich stronach o tego typu badaniach.

Kropeczko: Anna Arendt "życie rodzinne świstaka"

dziękuje! wciągnelam juz na liste "do zakupu" jak bede w kraju we wrzesniu:-)

oj nie krzycz już...nie krzycz:no:
poddaje się - moze być bez kwarantanny;-)

masz racje...komunikacja werbalna to podstawa! Bo ja tu zawsze spokojnie do wszystkich (fakt -czasem konkretnie...ale zawsze spokojnie) a wszyscy mi zarzucaja, ze krzycze...Ty, Loree, Marzenixxx, zajączek...ciagle słysze tylko "nie krzycz, juz nie krzycz........no jak mozna:confused:...a ja mam taki cieply, przyjemny głos....:-)

Kropeczko ja mam złe doświadczenia z pogotowiem naszym, i jak narazie nie pojadę bo kupilam maść i moze mi pomoze a jak nie to pewnie pojadę, jedna częsc mi już zbladła i nie swędzi ale drugi bąbel jest dalej ogromny ma tak z 10cm średnicy.
O jej, to już nie żarty. Ogromny ten bąbel. Kochana, jeśli nie zejdzie po maści to koniecznie jedź do lekarza!

OK

dla zainteresowanych Pań:

www.harpun.com.pl

:)
Oooo. Nie wiedziałam, że napisałaś książkę. Kurcze, same utalentowane Kobitki tutaj są. Gratulacje :-)

reklama
Witam !
Kurcze nie nadrobie tyle stron...
Julitko witaj z powrotem...:-)
Madziu-Badaicka sto lat sto lat....wszystkiego najlepszego i pozytywnego testa II już niedługo życzę!!!
:tak::tak::tak:

Do góry