kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
aaaaaaaaa no to chyba że takno wiesz jak bedzie synek, to po co mam wypluwac, bede bawic![]()

no ale jak będzie trzecia dziewczyna to się Marcin w studni utopi;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaaaaaaa no to chyba że takno wiesz jak bedzie synek, to po co mam wypluwac, bede bawic![]()
nie no co ty ty powiesz o tym jak juz urodzisz, to moze sie nie utopiaaaaaaaaa no to chyba że tak
no ale jak będzie trzecia dziewczyna to się Marcin w studni utopi;-)![]()
Pierwszy dzien cyklu to pierwszy dzien krwawieniaJa ostatnio u ginki byłam 6 tyg. po porodzie (na kontroli), cytologie miałam mieć teraz 06.08. ale wczoraj dostałam okres i będę musiała się umówić na inny raz
A powiedzcie mi dziewczyny, jak pisze, że cytologie najlepiej robić w 10-18 dniu cyklu, to to znaczy, że mam liczyć od pierwszego dnia plamieniaczy jak
Ja mam teraz strasznie nieregularne okresy i skąd mam wiedzieć na jaki termin się umówić, żeby było dobrze?? cholercia
![]()
aaaaaaaaa no to chyba że tak
no ale jak będzie trzecia dziewczyna to się Marcin w studni utopi;-)![]()
mamuski, mam pytanko
czy regularnie robicie cytologie, znaczy raz w roku?
i jak czesto chodzicie do gina?
Zaczyna mi się okresa było już tak pięknie... 16 miesięcy bez tej okropnej ciotki
strasznie boli mnie brzuch, nawet nie mam ochoty na kompie siedzieć :-(
Nie jestem pewna, ale chyba co rok ;-)Ja tez robilam cytologie ostatni raz 6 tyg po porodzie. A co ile powinno sie robic w moim wieku? (22lata)
Ja tez robilam cytologie ostatni raz 6 tyg po porodzie. A co ile powinno sie robic w moim wieku? (22lata)
ja mialam robic cyto w czerwcu i zapominalam
wiec zrobie jak wroce we wrzesniu![]()