reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
jestescie dziewczyny:tak::tak::tak:
po prostu nie macie 30 kilo nadwagi:-(, gdybyście miały to tez byście wszystko robiły żeby jakoś wyglądać
Ja mam niestety:-:)-( I choc staram sie waga idzie w dol baaaardzo powoli, ale Ty robisz wszystko w tym kierunku, a ja zdaje sobie sprawe, ze to moja wina, bo inestety nie mam silnej woli wcale, normalnie nie wiem jak to wytlumczyc wiem, ze musze, ale nie potrafie czasem sie opanowac

jestescie dziewczyny:tak::tak::tak:
po prostu nie macie 30 kilo nadwagi:-(, gdybyście miały to tez byście wszystko robiły żeby jakoś wyglądać

ale sama z soba czuje sie zle...:zawstydzona/y:

Ja mam niestety:-:)-( I choc staram sie waga idzie w dol baaaardzo powoli, ale Ty robisz wszystko w tym kierunku, a ja zdaje sobie sprawe, ze to moja wina, bo inestety nie mam silnej woli wcale, normalnie nie wiem jak to wytlumczyc wiem, ze musze, ale nie potrafie czasem sie opanowac

a ile przytylas w ciazy...?i ile spadlo ci po?

reklama
Do góry