reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Ja ostatnio u ginki byłam 6 tyg. po porodzie (na kontroli), cytologie miałam mieć teraz 06.08. ale wczoraj dostałam okres i będę musiała się umówić na inny raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A powiedzcie mi dziewczyny, jak pisze, że cytologie najlepiej robić w 10-18 dniu cyklu, to to znaczy, że mam liczyć od pierwszego dnia plamienia :confused::confused: czy jak :confused::confused:
Ja mam teraz strasznie nieregularne okresy i skąd mam wiedzieć na jaki termin się umówić, żeby było dobrze:sorry2: ?? cholercia :baffled:
Pierwszy dzien cyklu to pierwszy dzien krwawienia:tak::tak::tak::tak:

aaaaaaaaa no to chyba że tak:-D
no ale jak będzie trzecia dziewczyna to się Marcin w studni utopi;-):-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mamuski, mam pytanko
czy regularnie robicie cytologie, znaczy raz w roku?
i jak czesto chodzicie do gina?

Ja robiłam regularnie do czasu. Ostatnio byłam u gina 6 tyg po porodzie,i czekam aż okres dostanę, żeby zawitać po nim ponownie.

Zaczyna mi się okres :angry: a było już tak pięknie... 16 miesięcy bez tej okropnej ciotki :baffled: strasznie boli mnie brzuch, nawet nie mam ochoty na kompie siedzieć :-(

Współczuję

reklama
Do góry