reklama
P
patrysia*
Gość
OJ !!! Zapomniałabym!!! Jedną rzecz mamI to nie ja tylko mój małżonek ją przyniósł do domu
Sztuk jeden. I tak to z chłopami
Jednego buta mi przyniósł
ale niebieski:-)
jaki słodki bucik

nadineczka
Fanka BB :)
NADINECZKA ale przecież body ubierasz pod bluzeczke na to sweterek i laleczka gotowa lub bluze i kawaler gotowy;-)skarpetki się przydadzą nic nie ma stratnego dzieci szybko dorastają;-)a wózek czemu nie czarny mi się bardzo podoba bynajmiej żadnych plam nie będzie widać i ogólnie inny od innych![]()
ok jeszcze nie mam doświadczenia w ubieraniu, ale jak miałabym sama ubrać to tak bym nie ubrała tzn nie wpadłabym, że tak można, będę musiała mieć obok siebie mamuśkę jakoś na początek, dla dobra dziecka

czy mogę spytać dlaczego jedenOJ !!! Zapomniałabym!!! Jedną rzecz mamI to nie ja tylko mój małżonek ją przyniósł do domu
Sztuk jeden. I tak to z chłopami
Jednego buta mi przyniósł
ale niebieski:-)

morka
A być tu mądra i zgadnij? To jest taki bucik ozdobnyjaki słodki bucika czemu tylko jeden
![]()

P
patrysia*
Gość
A być tu mądra i zgadnij? To jest taki bucik ozdobnynie do noszenia. Tak mi to wytłumaczył
![]()
aaa no chyba że tak

Nadineczka ja osobiście nie ubierałam bodziaków na początku tylko miałam bluzeczki na guziczki na to śpioszki w domu lub coś cieplejszego na dwór 
bodów chyba nie ubierałam aż pępuszek nie odpadł ;-)
bo strasznie niewygodnie mi było ubierać małą w mikro bodziaka i uważać na ten pępuszek aż w końcu nabrałam wprawy;-) hehe

bodów chyba nie ubierałam aż pępuszek nie odpadł ;-)
bo strasznie niewygodnie mi było ubierać małą w mikro bodziaka i uważać na ten pępuszek aż w końcu nabrałam wprawy;-) hehe
P
patrysia*
Gość
Ja ubierałam body i nie miałam problemu nakładanie na pepuszek ich
a pozatym po 2 tygodniach synuś miał zdrowego bo już po tygodniu kikutek odpadł i wtedy to już z górki

taki smutny na maksa ten wózek, ja chcę czerwony, albo pomarańczowy żeby go było widać (co by chłop mi się nie pomylił, który nasz), żeby było widać radość, szczęście i że w tej bryce jedzie moje dzidzi
takie jest moje zdanie
![]()
Widać to ma być tą gwiazdę lub gwiazdora, który tą bryką będzie jeździć;-), a w maluchu nie problem zauważyć radość i szczęście. Mi się bardzo podoba i faktycznie bardzo praktyczny bo plam nie będzie widać. Ale jak wszystko Nadineczko to rzecz gustu

kruszynka0988
Wdrożona(y)
Ja tak zerkam co wy już tam kupiłyście i jutro jak znajdę chwilkę to pstryknę fotki i też wam pokaże moje rzeczy dla maluszka a trochę już mam i mój mężol też już zaopatrzył nas w butki hehe ale parę i brązowe
jak dla małego mężczyzny normalnie i drugie juz tak jakby na roczek bo nie mógł się oprzeć w sklepie a gada na mnie...

reklama
jola.24
hej
chcialam sie wam pochwalic moimi dzisiejszymi zakupami dla maluszka...jak maluszek okaże się chłopcem a nie dziewczynką to chyba mnie zabije;-)
spodniczka i blezeczka to juz na przyszle lato ale oprzeć się nie mogłam;-)
Slodki ciuszki a wozio fajowy ja tez planuje jakis ciemny kolor, z zamilowania do zieleni penie bedzie jakas zgnila zielen. Do jaskrawych kolorow nie jestem przekonana bo nie lubie sie rzucac w oczy

Podziel się: