reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja nawet nie potrafię sie do niego 2 dni nie odzywać taki mam charakter a on mi takie numery robi ale teraz nie dam sobie i ciche dni murowane mam dosć miarka sie przebrała
Właśnie o to chodzi, że on doskonale wie ze ty taka jestes, ze zawsze pierwsza reke wyciagasz, ze sie gniewac nie umiesz itd..... on to wie i dlatego sie tak zachowuje... i tak jest zawsze dlatego musisz wkoncu to zmienic i pokazac mu ze nie jestes uzalezniona od jego humorów i jego oceny czy akceptacji.....
Pokaz mu ze ty tez masz go gdzies...... uwierz mi na 100 % to dziala...... bo on sie tego niespodziewa i bedzie to dla niego szok!!!

reklama
Właśnie o to chodzi, że on doskonale wie ze ty taka jestes, ze zawsze pierwsza reke wyciagasz, ze sie gniewac nie umiesz itd..... on to wie i dlatego sie tak zachowuje... i tak jest zawsze dlatego musisz wkoncu to zmienic i pokazac mu ze nie jestes uzalezniona od jego humorów i jego oceny czy akceptacji.....
Pokaz mu ze ty tez masz go gdzies...... uwierz mi na 100 % to dziala...... bo on sie tego niespodziewa i bedzie to dla niego szok!!!
Marzenko bardzo Ci dziękuje za wsparcie jest to dla mnie wazne bardzo
nie tym razem teraz na pewno będzie inaczej a tego się na pewno nie spodziewa :tak:

Wiesz co... hmmm. mamy ciemne łóżeczko drewexu, i musimy mieć jasne pościele, a jakiś taki mamy gust oboje że nam się podobają jdnolite rzeczy - bez szaleństw. Jeszcze chcemy dokupić pościel drewexu ale jest piekielnie droga (130zł 3 elementowa) a te wzory nie bardo nam się podobają - te rysunki tu. Ja nie lubię rzeczy "paćkowatych" a w indyjskie wzory albo jakieś takie mniej "paćkowate"... hmmm... nie ma :(

aaa no faktycznie to racja fajnie pasuje jak jest ciemne łóżeczko a do tego jaśniejsze kolorki:tak:no tak wiem coś z tymi cenami te 3 częściowe ja mam i zapłaciłam 120 zł.:baffled:dlatego teraz tylko kupie pościel z tej serii co ty ale jedną :tak:

oj tak tu 100% racji:tak:np.u nas jest na odwrót to M wie że ja nie zawsze podaje pierwsza ręke(ale teraz już się to zmienia zaczynam podawać)co M przyjdzie bo wie że tak szybciej załagodzi konflikt:-pbo ja powiem wam ze nie bez przyczyny tak jest bo mój M jest kochany ale potrafi mnie zdenerwować a wtedy to ja mam złość na niego co niepotrafiłam do niego podać ręki pierwsza ale na szczęście zrozumiałam że tak nie można i sama zaczełam podawać pierwsza i powiem że tak lepiej się zyje niebyć non stop upartą:tak:tylko z tymi M niekiedy jest gorzej bo jak sa zwyczajni że to nie oni pierwsi podaja ręki to kurka ciężki orzech do rozgryzienia:sorry2:

sorki ze sietak prawie nie udziela ale nie ma, sie z kim poklucic....nie manie kto wkurzac....ach....i nawet objawow ciazowycg brak.....siedze i wyszywa......i klawiatura czegos siada

Ostatnia edycja:
Dzitka no co ty taka, nie w humrze?

Widze, ze jakies bojowe nastroje na BB, cos jeszcze sie dzialo ciekawego przez ostatnie 2-3 dni???

Ostatnia edycja:
reklama
etam nie w humarze............tylko cztam jak niektore sie wkurzaja na swoich chłopów.....a ja nie mam na kogo............i wyszywam dla kuzyna jego wnuka.....juz dawno powinnam skonczyc bo to miał byc prezent......hihihi.....dostanie na drugi rok

Do góry