reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No tak to może wyglądac. A jak ostatnio z nim gadałam to mówił, że chce i to bardzo. Też że bardzo będzię się cieszył jak ja zajdę. Mi się tylko wydaje, że on boi się , że będzie złym ojcem!!! Coś go blokuje, ale nie wiem co . Kilka miesięcy temu myślałam, że jestem w ciąży. wiesz jak zareagował? Poszedł do sklepu, kupił mi to co chciałam, a ppotem biegał po donmu i krzyczał "będę ojcem, będe ojcem" nawet całował mój brzuch! tak się cieszyl! A teraz nie wiem co robić, żeby się rozluźnił.

To zamiast z nami to z nim pogadaj na ten temat. Jesli on nie jest gotowy na dziecko, lub czegoś się obawia to niewiele sama zdziałasz.
I żadna z nas nie powie Ci jak nauczyć kończyć faceta w środku.
Tego nie trzeba uczyc. Tylko facet musi tego chcieć.

reklama
Kotecek, my i tak na razie chyba odpuszczamy. Bo planuje jednak wyjazd z M. do pracy jesienią... zobaczymy.

:-):-):-) Bardzo mi miło:-):-) też tak uważam:-) Najlepsze było jak na światłach na skrzyżowaniu pisałam przypomnienie sobie żeby Cię przywołać na BB:-D:-D
Ty nie ograniczaj tak bardzo jedzenia, dzidzia misi rosnąć!!! A sen tez dobrze robi i nie powinnaś sobie żałować
Ja się czuję dobrze. Nie plamię już raczej...wczoraj po seksiku wyleciało trochę z krwią ale minimalnie. M. się nadal cyka i stara się nie przedłużać:-D
teraz chyba musimy odłożyć starania. Co ma byc to będzie. Musze sie odstresować.
No to luz blus.Jesli tego potrzebujecie to pewnie,ze tak odpoczywajcie sobie :tak:
W tej sytuacji zapytam,rozmawiałas z szefuniem o urlopie?
;-)
:szok::szok::szok: to w którym tygodniu oni robili ta aborcję?

Badaicka ja jeszcze kilka innych rzeczy znalazłam a szafie, które kupiłam przed ciążą a o których zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Muszę w końcu poprzeglądać te ciuszki bo chyba mam zapas dla bliźniaków. :-D
Loree ale ja nie mam nic przeciwko Twoim zakupom :no:
kupuj smiało jeśli masz na to tylko ochote:tak: :-D

Oleńko ja niestety nie bralam.
Teraz znikam,połozę mała spac, później zjemy obiadek i moze uda mi się wyciągnąc M na zakupki,bo Pauluta chce sobie kupic nowe szczoteczki i pastę do zębolków

Loree ale ja nie mam nic przeciwko Twoim zakupom :no:
kupuj smiało jeśli masz na to tylko ochote:tak: :-D

Ja wiem,że nie masz nic przeciwko.Nawet powinnaś się cieszyc! Bo jak teraz jest u Ciebie fasolka to nasze dzieciaczki znów będę w podobnym wieku, więc najwyżej nadmiar ciuszków wyślę do Ciebie paczką:-)

Dziewczyny ja mam pytanie. Która z Was brała Duphaston???

Wiele dziewczyn tutaj brało, ale teraz chyba wszystkie uciekły gotowac obiadki, więc nie odpowiedzą.

Gdzie jest Bociek zwany Kropeczką?

Ja tez uciekam;-)

reklama
Do góry