Nathalie
Fan(ka)
My wczoraj kupiliśmy Fionce takiego skoczka:
Strasznie jej sie podoba, ile ma przy tym radochy!!!

Strasznie jej sie podoba, ile ma przy tym radochy!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fisher Price Rainforest Jumperoo – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores ;-)Nathalie kupiłaś nowy czy używany? I jestem ciekawa ile u Ciebie takie cacko kosztuje, bo u nas kilka stówek ;/
ja też kupiłam Jurandowi chodzik z innymi funkcjami i może też w nim skakać. Jak go wsadzę to ma radochę nie z tej ziemi. A co do wsadzania w chodziki to co za różnica czy dziecko będzie chodziło za moje ręce czy w chodziku. U nas w Polsce zaczyna się chyba sporo przesadzać, podobnie jak w USA, w jedną lub w drugą stronę. Brak zdrowego rozsądku. A chodzik to wczasy dla mojego kręgosłupa. Moje dziecko uwielbia "udawać chodzenie", przebiera nóżkami, a ja go trzymam pod pachami, mam nadzieje, że niedługo nauczy się to robić sam w chodziku, bo mój kręgosłup wchodzi ze mnie i staje obok.A ja myślę, ze nic jej się nie stanie jak sobie trochę w tym pobryka. ;-) Przecież nie trzymam jej w tym cały czas, a pozycję ma taka samą jak u mnie na kolanach jak ja trzymam pod paszkami a ona staje i skacze na moich udach, stąd pomysł zakupu takiej zabaweczki.![]()